• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnımmm inan farkında degilim kafam bi dünya zaten...
senle selamlasmadan durabilirmiyim canım..şimdi heyecanla senden gelecek haberleri beklıorum

öpeyim de barışalım:54:

hoşgeldin ayfercim
ağlama lütfen belki hamilelik herseyi daha zor yaptı,dha alınganlaştın ama suan içinde en büyük mutlulugu tasıyorsun
yavrunuda üzme:49:

yok daha aglamiyorum artik. ama karnim agriyor hala. ben haksizliga tahammül edemedigim icin hazmedemiyorum.
okadar msj attilarki agizlarina geleni söylediler. ben cevap vermedikce onlar yazdilar. amcamda onlarin doldurusuna geliyo hep.:14::14::14:

biliyorlar canim ya. esim telefonda yengem olacak kadina dedi bak ayfer hamile konu kapansin diye. onun verdigi cevap: hamileseye hamile
Rabbim islah etsin ne diiim..
canim yaa bos ver onlari yavrunu melegini dusun boyle insanlar icin aglamaya bile degmez senin dusunmen gereken tek sey bebegin
cnımmm inan farkında degilim kafam bi dünya zaten...
senle selamlasmadan durabilirmiyim canım..şimdi heyecanla senden gelecek haberleri beklıorum

öpeyim de barışalım:54:

hoşgeldin ayfercim
ağlama lütfen belki hamilelik herseyi daha zor yaptı,dha alınganlaştın ama suan içinde en büyük mutlulugu tasıyorsun
yavrunuda üzme:49:
canim biliyorum ben seni saka yapmistim zaten ben sana kusemem ki ama opmek istiyorsan buyur:38::38::27::27:,
ahh canim INSALLAH hayirli olur

Merıcımmmm cok sessızsın bu gun neden hıç konuşmuyon bılıyom yorgundun uzgunsun ama olsun bızde ozledık senı yanı ben ozledımmm

BEnde bende özledim canim arkadasinın bası sagolsun meryemim Rabbim kalanlara sabır versin Allah'tan geldik ve yine ona döndürüleceğiz elifim ikili testim cok iyisi cok şükür bebeğimi gördüm masallAh teyzeleri büyümüş kıpır kıpır cok hareketli her seferinde serum verdi ama takılmadım 3 kilo vermişim bu arada son cinsiyetim kiz oldu ama herkes gene değişebilir cokta kendini kıza kaptırma diyorlar hayırlısı artık bebegim bana bı supriz yapar mı daha :16::16::16:

ooo ayferı benım ınsanlara yaranmaya kalkarsann yanmışız
öle dengesz ınsan tıplerı varkı
bence onlar ıcın hıc canını sıkma sadece senı uzenı cıkar hayatından yeter
bak bebışınde etkılenıyo ne kadar rahat huzurlu bı hamılleık gecırırsen o kadar huzurlu bebegın olur
benımde yarene hamıleyken bı akı sıkıntılerım vardı bu tarz yaren huzursuz bı bebektı başlarda
arasta sakın huzurlu bı hamıleık gecırdım arasta sakın oldu
sakın ha başkaları uzunden sıkma canını

senelerdir bi gerginlik var aramizda zaten. ama yinede bizim insanimiz diye sustuk.
benim ve kardeslerim hakkinda hatta Annem Teyzelerim hakkinda konustular yine sustuk.
amcamin kizi bize asagilik dedi yine sustuk. annem babanneme anlatirken bunu duymus, anneme sen bize asagilik diyemezsin diye evden kovdu, yani lafi tersine cevirdi.
onada bise demedik. en son o amca kizi kocasindan ayrildi bizde yardimci olduk ona. türkiyeden geldi dil bilmiyo diye, vay efendim biz niye onun arkasinda durmusuz diye kudurdular iste..
mesele bu..

Amcanın kızı bıle olsa. Boyle gereksız ınsanlarla muhatap olma bence durduk yere canını sıkıyorlar baksana hem sen ıkı canlısın

iyiym canim , sana yazdim sen gormedin sanirim , tatlim bak sen de hamilesin bana asilama icin dua edersen coookk sevinirim:16::16:

Evet ya dilberim görmedim kusura bakma canim ne demek ediyorum herkese ismen duamdasin merak etme hakkında en hayırlısı olsun inşallah mutluluğuna kavuşursun sende bizim aramıza katılırsın en kısa zamanda

BEnde bende özledim canim arkadasinın bası sagolsun meryemim Rabbim kalanlara sabır versin Allah'tan geldik ve yine ona döndürüleceğiz elifim ikili testim cok iyisi cok şükür bebeğimi gördüm masallAh teyzeleri büyümüş kıpır kıpır cok hareketli her seferinde serum verdi ama takılmadım 3 kilo vermişim bu arada son cinsiyetim kiz oldu ama herkes gene değişebilir cokta kendini kıza kaptırma diyorlar hayırlısı artık bebegim bana bı supriz yapar mı daha :16::16::16:

Aa ne serumu verıyo anlamadım ben

takmamaya calisiyorum kizlar. yaranmakta istemiyorum onlara yanlizca beni ve ailemi rahat biraksinlar.
gözümde görmesin onlari. maalesef bide komsuyum onlarla. Allahtan korkuyorum. bana öbür dünyada soracak
akrabanla iyi gecindin mi diye.. yoksa benim muhattab olabilecegim karakterde insanlar degil. üzülmemek icin elimden geleni yapacam.

Evet ya dilberim görmedim kusura bakma canim ne demek ediyorum herkese ismen duamdasin merak etme hakkında en hayırlısı olsun inşallah mutluluğuna kavuşursun sende bizim aramıza katılırsın en kısa zamanda

cook tesekkur ederim canim INSALLAH katilirim araniza hadi tutun kolumdan cekin yaniniza :4::4::4:

ranana sızın pıpı duşmuş hadı hayırlı olsun
kız evlat has evlat

Allah iyiliğini versin songulum ya bu arada ranana değil Mesude inşallah pipoyu takmazsa tekrardan tabi canim hayırlısı herseyin benim için hiç farketmez verene cok sukur

Back