• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Burdayım canım kımse kalmayıp çıkarsam da gelınce bı msj yollayıverırsın

İşallah canım dediğin gibi bi kaç gun için yıl kaybetmez
Aaa çok uzuldum kabul etmedımı msnden istegını

bende bilemedim ya açmadı msn yii kullanmıyorr yada daha görmedii nasip
artık inşş acarr

evet sanirim bayramdan dolayi boyle yapti yumisler erken buyusunde asilama bayram gunlerine denk gelmesin diye

ne bayramı dilberimm
inş büyümüştür yumişler catmak ignesii yapıp
asılama yaparlar hemen o zamna bi iki güne kadar olursun
asılamanı yumşler büyüdü isee

ne bayramı dilberimm
inş büyümüştür yumişler catmak ignesii yapıp
asılama yaparlar hemen o zamna bi iki güne kadar olursun
asılamanı yumşler büyüdü isee
canim 29 aralik ve 3 ocak arasi burda bayram gunleri drlar calismiyolar o yuzden erken basladi iynelere dr bugun benim adetin 4. gunu, canim sen asilamani adetin kacinci gununde olmustun ? bide kac tane yumisin vardi?
slm hanimlar nasilsiniz? vallah ben pek iyi degilim. sinirler bozuk. bi sürü agladim. karnimda agrimaya basladi...
Allah hayir etsin..

noldu ki canim?:53::53:

slm hanimlar nasilsiniz? vallah ben pek iyi degilim. sinirler bozuk. bi sürü agladim. karnimda agrimaya basladi...
Allah hayir etsin..

Aleykum selam amin cok şükür iyiyiz Rabbim hayırlar versin yüreğine inşirah terakkiyi versin ...

BU KAİNATTA AĞLAYABİLDİĞİN KADAR İNSANSIN,
AĞLAYABİLDİĞİN KADAR KULSUN...
AĞLAYABİLDİĞİN KADAR SIRLARINI DÖKERSİN MUHATABINA VE DÖKTÜĞÜN KADAR SIRLANIRSIN YİNE MUHATABINDAN...

AĞLAYABİLİYORSAM ŞÜKÜRLER OLSUN.
AĞLAYABİLDİĞİME ŞÜKÜRLER OLSUN.
GÖZYAŞLARIMI KULLUĞUMA BİR RAHMET OLARAK VEREN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN....

canim 29 aralik ve 3 ocak arasi burda bayram gunleri drlar calismiyolar o yuzden erken basladi iynelere dr bugun benim adetin 4. gunu, canim sen asilamani adetin kacinci gununde olmustun ? bide kac tane yumisin vardi?

hımm anladım canımm benim adetin 14 günü asıla olduu canım
adetin 10. gününden önce asılama yapılmas sanmıyorum senin asılama
yıl basından sonra olur bence tatlımm

noldu ki canim?:53::53:

Sen Nasılsın canim

bende bilemedim ya açmadı msn yii kullanmıyorr yada daha görmedii nasip
artık inşş acarr
Daha gormemıştır canım yaa bıde anlamadıgım neden tel nonuzu almadınız
Allah hayir etsin..
canım hoş geldın.

Cok şükür elifim bugün daha iyiyim dün doktora gidip geldik dün giremedim yorgundum uyumuşum
Eee doktor ne dedı
aslinda takmamam lazim bebegim icin. amca kizlariyla tartistim bi sürü.. bos isler yani..

Aa ayfercım ne dertlerı vardıda hamıle kadını uzuyorlar çok ozel degılse anlat rahatlarsın

aslinda takmamam lazim bebegim icin. amca kizlariyla tartistim bi sürü.. bos isler yani..
hımm başkaları için üzme sen kendii canım inş sorununuz halledersiniz
üzülme sen bebegini düşünn
Daha gormemıştır canım yaa bıde anlamadıgım neden tel nonuzu almadınız

benim yanımda arkadas vardı onun cocugu da bendeydi zati bi sarıldıkk
felan derken apartopar oldu birascık inşş görür

ask olsun her kesle selamlasiyon benim selamimi almadin bile :19::19::19:
cnımmm inan farkında degilim kafam bi dünya zaten...
senle selamlasmadan durabilirmiyim canım..şimdi heyecanla senden gelecek haberleri beklıorum

öpeyim de barışalım:54:
Allah hayir etsin..

hoşgeldin ayfercim
ağlama lütfen belki hamilelik herseyi daha zor yaptı,dha alınganlaştın ama suan içinde en büyük mutlulugu tasıyorsun
yavrunuda üzme:49:

Merıcımmmm cok sessızsın bu gun neden hıç konuşmuyon bılıyom yorgundun uzgunsun ama olsun bızde ozledık senı yanı ben ozledımmm

senelerdir bi gerginlik var aramizda zaten. ama yinede bizim insanimiz diye sustuk.
benim ve kardeslerim hakkinda hatta Annem Teyzelerim hakkinda konustular yine sustuk.
amcamin kizi bize asagilik dedi yine sustuk. annem babanneme anlatirken bunu duymus, anneme sen bize asagilik diyemezsin diye evden kovdu, yani lafi tersine cevirdi.
onada bise demedik. en son o amca kizi kocasindan ayrildi bizde yardimci olduk ona. türkiyeden geldi dil bilmiyo diye, vay efendim biz niye onun arkasinda durmusuz diye kudurdular iste..
mesele bu..

Back