Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Ya harbi ne bicim bı neden ben Hamiş oldugum için ayrı bı ilgi göstermeleri lazım değil mı ya hadi inanayım sana iyiki sende varsın yoksa beni kimse takmayacak ne gösterecek bu arada kuzum

meryemmmm nedır bugun yav dayı eşlerı gunuydu he benımkıde geldı
benımkı genc baya 4 yaş var aramızda oda bı sene önce duşuk yaptı sımdı taze gebe
ayyhh bizimkilerde dayı yegen mac izlemeye gidince biz hanımlarda evde kaldık
çay-pasta takıldık işte

yarenimiz mi öksürüormus off acayip salgın var...
geçmiş olsun canım
hahah iiidr iidr kuzum giyn bu ara bende çok üşomm bende öle pek üşümm he :)))
ayy titrk oldum heee

ah aynen kuzum ben yangın meryem olarakatan giyinik yatıorum artık
üşümek kimyamda yoktu bu yasıma kadar:)

hele de hamileligin basında hatırlasana beni ateşten ölüyordum öle ögrenmiştim zaten
herkeste farklı oluyor bu belirtiler sende titrek hamiş olursun

kaçak hamış nerelerdesın bakım sen ay 40 haftalık olmuşsun resmen
ay rabbım bu hapsurukta kurtarsın ya
tatlım nezamn gelsem kimsecikler olmuyodu yoksa buralardaydım yani amin kuzum insallah hastaneyi su yolu etmeden kucagıma alırım oğlumu hala kasılmalarım devam ediyo insallah rahim agzım acılırda normal dogum yaparım
HAdı hayırlısı Allah kolaylıklar versin bir nefeste kurtarsın insallah
amin güzelim insallah dediğiniz gbi olur rabbim biliyo ya içimi isteyenlere hayırlısını nasip etsin

amin insallah canım rabbim hepimize tattırsın anne olmayı canım benm allah razı olsun

haha sevındım cnm ıyı olmana
ben öle alınmam tatlım böyle şeylere

Tamam canim benim Rabbim razı olsun her birinizden yoldaş oldunuz bu zorlu zamanlarımda sayenizde sıkıntılarımdan bı nebze olsun ayrılıp güzel muhabbetler ediyoruz valla songulum ilac birşey yapmadı esime mekke hurması aldırdım ise yaradı 10 günden sonra dışarı çıktım cok şükür

tatlım en hayırlı doğum snın ıcın hangısı olucaksa o olsun

evet canım yaa hem çok daha ekonomık hele yazın ocak ve banyoya toplamda 15-20 tl fatura verıyoz tup doldurmaya kalksan dunyanın parası keza elektrıkte oyle o yuzden doğalgaz gıbısı yok bıde kombıyse kebap her yer sıcacık. Işallah en kısa zamanda gelır oralara da

Ayy hadı hayırlısı benıde heyecanlandırdın şimdi ama sen merak etme ben doğururken senın adını dıcem yanı hepınızın mutlaka doğurtacam sızı 2013 te ayy olmazsan ne zaman test yapmayı duşunuyorsun canım
hoşbuldum canım iyiyim vallahi sen nasılsın bakalım
heyecan elifim 27:
Yaa yarın kontrole gıdecem ya onun heyecanı var sadece. Sankı hıç goğurmucakmışım gıbı hıssedıyom kendımı okadar rahatım hala evın içinde gobek atabılıyorum o derece yanı osman dıyo zaten bu çocuğu ya oynarken yada yollarda doğuracan dıye
Ayy sorma burda da hava felaket kombı 8 de şuan zaten 9 son o derece yanı ama senın kadar asla olamadım zaten soğuk nevaleydım anca ısındım hamılelıkte
Ayy canım yaa işallah iyileşir biran once olmazsa yarın okulada gonderme daha fazla uşutmesın oralarda yavrum

Ayy canım rabbım bı avazda kurtarsın işallah. Benımde ruyamda gelıyordu nışanım artık ruyalara gırmeye başladı bende. Korku varmı canım neler hıssedıyorsun

cnm valla hepımız aynı moddayız ıkı muhappe edıp acılıyoruz sıkıntının gıderılmesıne cok sevındım ama

ay cnm ben bu aralar çok üşüyorumm..saalk bi halim varr..aptal aptal dolşıyom ztn :))))

ay cnm inşllh uyur...bal limon karabiber en iyisi ben hep onla dinidiryom öksürüğümüü.çok ii geliyor..sifa olsun kuzumaaa

aminnn canım...

ay ben varya saskın bir ördegim yazını okudum diorumki nası 10gündür dısarı cıkmamıs..
evde sıkılmıs demek kadın sonra düştü jeton

her kesee hayırlı geceler bol sohbetler ban yatımm barii

Ben ıyı geceler dıyene kadar çoktan çıkmışsın bıle
Iyı geceler tatlı ruyalar

Canım ne oldu kı ben kaçırmışım mekke hurması fılan ne alaka 10 gundur neden dışarı çıkamıyordun kı

evet hatrlıyorum kuzum...bilmmm mi seni ay aklıma geldikçe daha çok üşüdüm heee..
kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi yatim uyum uyanim hayırlı hbaerl alim...hepiciniz bana dua edin..biliyorum ediyosunuz ama hatrltım dedim sizi sevyorum yarın grüşürzzz canlarımmm...

pambık tatlım merhaba nasılsın bakım
ay bu ay guzel habermı vercen yoksa ateşte almış basını gıdıyo ne dersın

ayy bakalım çok kaptırmıyorum 1-2 daha beklerim ya 6 aydır gayet düzenliydi bakalım artık hayırlısı tatlım
yarenim de öksürüyomuş çok geçmiş olsun ama sen bilinçli annesin bravo doğal yolla halletmeye çalış millet acızık öksüren çocuğa hemen dayıyor şurubu dediğin gibi şuruplar yurt dışında yasakalndı

tatlım saat 1 e kadar sabıretsydın barı 1 de bende kacıcam

hadi yat dinlen çıtır gebe inşallah yarın güzel haberlerle geliceksin inanıyorum

saolasın güzelim hastaneye güle oynaya gittim gayet sakindim ama kasılmalarım arttıkca heyecanımda artıyo bu gecede uyuyamam artık yarına dogarmı diye düşünmekten:18::18:
aaaa kardeşcim gelmiş hoş gelmiş

demek yumurta delige dayandı hadi kuzum yaparsın sen bu işi..
40hafta olmusdualarım seninle canım bi avazda insallahhhh
hoşbuldum kardeşim benm seni görmek ne güzel hiç karşılaşamadık da ne zamandır...
evet artık geliyorum diye sirenleri çalıyo bizimki güzel bi filmin sonu gbi bitiyo artık hamişlik devri rabbim utandırmasın ins ben cocuguma hayırlı bi anne cocugumda bana hayırllı bi evlat olur dilerim herkes bu duyguyu tadar bende sizin için dua edicem canım allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…