• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayy bakalım çok kaptırmıyorum 1-2 daha beklerim ya 6 aydır gayet düzenliydi bakalım artık hayırlısı tatlım
yarenim de öksürüyomuş çok geçmiş olsun ama sen bilinçli annesin bravo doğal yolla halletmeye çalış millet acızık öksüren çocuğa hemen dayıyor şurubu dediğin gibi şuruplar yurt dışında yasakalndı

bravo cnm sana ya ben valla adetler duzensız oldugu halde kendımı her ay hamıle sanıyodum testler hep havada ucucuyodu
ay ınşala gelmez cnm kırmızılar
cnm dedıgın gıbı önce halletmeye calışıyprum baktım hıc fayda yok hemen dr na kendımce ılaç kullanmayıda sevmıyorum pek

evet hatrlıyorum kuzum...bilmmm mi seni ay aklıma geldikçe daha çok üşüdüm heee..
kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi yatim uyum uyanim hayırlı hbaerl alim...hepiciniz bana dua edin..biliyorum ediyosunuz ama hatrltım dedim sizi sevyorum yarın grüşürzzz canlarımmm...

tamam seydam ii geceler diliyorum
yarın hemen güzel haberlerini bildir bize öpüorum cok:54:

aminnn canım...

ay ben varya saskın bir ördegim yazını okudum diorumki nası 10gündür dısarı cıkmamıs..
evde sıkılmıs demek kadın sonra düştü jeton:1:

Ahh canim güldürdün beni ya valla daha açık konusurumda rütuk var ayıp olur daha nasıl anlatılır ki anlayın iste sanırım koseliydi jeton olsun geç olsun güç olmasın tatlım Allah iyiliğini versin meryemim ya

evet hatrlıyorum kuzum...bilmmm mi seni ay aklıma geldikçe daha çok üşüdüm heee..
kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi yatim uyum uyanim hayırlı hbaerl alim...hepiciniz bana dua edin..biliyorum ediyosunuz ama hatrltım dedim sizi sevyorum yarın grüşürzzz canlarımmm...

Yarın guzrl haberlerını beklıyoruz canım ıyı geceler guzelım

tatlım saat 1 e kadar sabıretsydın barı 1 de bende kacıcam
ay canım o kdr uykum gelmiş salak odum iice yaaaa..yatımda cabuck sabah olsun :)))
hadi yat dinlen çıtır gebe inşallah yarın güzel haberlerle geliceksin inanıyorum:16:

ayy sağol kuzum benm..inşllh hayırlı haberlerle gelicem kuzucm benmm..rabbmn izniyle inşllhhh

Ben ıyı geceler dıyene kadar çoktan çıkmışsın bıle
Iyı geceler tatlı ruyalar

Canım ne oldu kı ben kaçırmışım mekke hurması fılan ne alaka 10 gundur neden dışarı çıkamıyordun kı

Canim bende cok fena kabizlik vardı doktor ilac yazdi fazla kullanma ishal yapar dedi ben şurubun yarısını ictim Ne ishali yok yok ya neyse bı arkadas sagolsun hurmayı tavsiye etti yarım poşet hurmayı bitirdim kendimi lavobada attım anlayın iste ya

:1::1::1:ilahi kız neyim garip geldi bikaç işim vardı odaklanamadım i türlü ama bitirdim işlerimi
eee sessizs sessiz duruyonya ondan garip geldi bu pampik bana:1:
hoşbuldum kardeşim benm seni görmek ne güzel hiç karşılaşamadık da ne zamandır...
evet artık geliyorum diye sirenleri çalıyo bizimki güzel bi filmin sonu gbi bitiyo artık hamişlik devri rabbim utandırmasın ins ben cocuguma hayırlı bi anne cocugumda bana hayırllı bi evlat olur dilerim herkes bu duyguyu tadar bende sizin için dua edicem canım allah razı olsun :54::54:

evet canım yeni yeni topluyorum kendimi
seninki güzel biten bir filmin sonu:nazar: benimki böle bitmedi ama...

dogum anında bizlere dua etmeyi unutma bu meryem kardeşinin ihtiyacı var...

aaaa oğlusunun ismi ne olacak:32::32:

sankı böyle elıfle faceden göruşuyo tıpın var gıbı geldı bana kuşum
Hıh:19: gunahımıza gırdın işte:37: faceten goruşmuyoz hatta ben pambığı pc basında uyuya kaldı zannedıyordum :1:
iyi geceler kizlarr??? naberisiniz????

hamis bayanlar, hamilelik nasil gidiyor bakalim :16::16::16::16:

Hoş geldın canım ben ıyıyım sen nasılsın hamışlık ıyı gıdıyo şimdillik mide yanması dışında bı şikayetım yok allaha şukur

hıh:19: Gunahımıza gırdın işte:37: Faceten goruşmuyoz hatta ben pambığı pc basında uyuya kaldı zannedıyordum :1:

Hoş geldın canım ben ıyıyım sen nasılsın hamışlık ıyı gıdıyo şimdillik mide yanması dışında bı şikayetım yok allaha şukur

haha nasıl acıklama yapıyolar ama yaşasın kötuluk

haha yok kız inan işlerim vardı hem ne konuşcam ki ben o koca göbekliyle:49::49::1::1:
ayyyyyy koca göbekli dediii kavgada sölenmez ha:27::27::27:
iyi geceler kizlarr??? naberisiniz????

hamis bayanlar, hamilelik nasil gidiyor bakalim :16::16::16::16:

hg regencim nasılsın?sen kalmazdın bu saatlere?
aaaa avatarın yeni dikkatimi cekti cok güzelmiş:21::21::21:
içim açıldı ohhhhhhhhhh

du havaya girdim bende degişeyim

ay canım o kdr uykum gelmiş salak odum iice yaaaa..yatımda cabuck sabah olsun :)))

ayy sağol kuzum benm..inşllh hayırlı haberlerle gelicem kuzucm benmm..rabbmn izniyle inşllhhh

İyi geceler tatli rüyalar Allah rahatlık versin canim güle güle git güzel haberler getir inşallah öptüm byy :16::16::16::16:

Back