• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Hıh:19: gunahımıza gırdın işte:37: faceten goruşmuyoz hatta ben pambığı pc basında uyuya kaldı zannedıyordum :1:

Hoş geldın canım ben ıyıyım sen nasılsın hamışlık ıyı gıdıyo şimdillik mide yanması dışında bı şikayetım yok allaha şukur

az kaldi canim sIk disini, bebegine kavusunca hepsini unutursun mutlaka :16::16::16:

Hayırlı gecelr hosgeldin nasıl gitsin bulanti kusma kabizlik hersey var ya Allah'tan tek problem benim bebişin cok iyi :16::16::16::16: senden naber

olsun canim benim, onlarin hepsi tatli sIkIntIlar, bebislerin sagligi yerinde olsun da bunlarin hepsi gecici degil mi?? :16::16::16:

hoşgeldin canım hamişlik 1o dk sonnra doguracakmışım gbi geçiyo

canim benim senin de cok az kalmis yaaa dedigin gibi her an gelebilir bebis :16::16::16:

erhaba cnm yoktun uzun suredır
sen nasılsın

nolsun canim ugrasiyom yaaa iste, seni sormali?? pasa nasil??

eee sessizs sessiz duruyonya ondan garip geldi bu pampik bana:1:

evet canım yeni yeni topluyorum kendimi
seninki güzel biten bir filmin sonu:nazar: benimki böle bitmedi ama...

dogum anında bizlere dua etmeyi unutma bu meryem kardeşinin ihtiyacı var...

aaaa oğlusunun ismi ne olacak:32::32:

rabbim sana bunları unutturacak seni sevince boğacak mucizeni inşallah en yakın zamnda nasip eder canım hepimizin imtihanı onun hükmü karşısında boynumuz kıldan ince
insallah sennde güzel biten hikayelerin olcak temiz bi kalbe sahip oldugunu o kadar cok hissettirdinki bana belki sanal alem nerden anladın diyeceksin ama gercekten kanım sana cok ısındı canım ..rabbim unutturmasın ins dualarımda sizleride geçiricem canım allah nasip ederse adı EMİR

Canim bende cok fena kabizlik vardı doktor ilac yazdi fazla kullanma ishal yapar dedi ben şurubun yarısını ictim Ne ishali yok yok ya neyse bı arkadas sagolsun hurmayı tavsiye etti yarım poşet hurmayı bitirdim kendimi lavobada attım anlayın iste ya
Ayyy canım kabızlık ne zordur bılırım allaha sukur hamılelıkte okadar fazla yasamadım ama ben normalde hep kabızdım. Artık dalga konusu olmuştum yıyon içiyon çıkarmıyon nerene gıdıyo bu yedıklerın dıye:37: ama hamılelıkte normalmış. Dpktorum demıştı.

haha yok kız inan işlerim vardı hem ne konuşcam ki ben o koca göbekliyle:49::49::1::1:

ah bıtermı o koca göbegın muhappetı
Hıhhhh:19: kustum işte sızle yakında gobegım kalmıcak ama benı buralarda goremıceksınız. Çokkkk arıcanız benı. Koca gobeklının gobegıyle bırlıkte kendıde gıttı dıye çok uzuleceksınız

haha nasıl acıklama yapıyolar ama yaşasın kötuluk
Anam direk suçladın nasıl açıklama yapmıyayım

ayyyyyy koca göbekli dediii kavgada sölenmez ha:27::27::27:

hg regencim nasılsın?sen kalmazdın bu saatlere?
aaaa avatarın yeni dikkatimi cekti cok güzelmiş:21::21::21:
içim açıldı ohhhhhhhhhh

du havaya girdim bende degişeyim

şimdi bizimki der o göbek değil bebek bebek bugün fotosunu gördümm kızz maşallah çok güzelleşmişsin çirkin şeyy:1:oğlu güzellik katmış

az kaldi canim sIk disini, bebegine kavusunca hepsini unutursun mutlaka :16::16::16:

olsun canim benim, onlarin hepsi tatli sIkIntIlar, bebislerin sagligi yerinde olsun da bunlarin hepsi gecici degil mi?? :16::16::16:

canim benim senin de cok az kalmis yaaa dedigin gibi her an gelebilir bebis :16::16::16:

evet canım yokluyo zaten de ben kapıları açmıyom:9::9::9::9::9:

Geçecek gibi gelmiyor bana ama inşallah dediğin gibi olur gecer canim

ayyyyyy koca göbekli dediii kavgada sölenmez ha:27::27::27:

hg regencim nasılsın?sen kalmazdın bu saatlere?
aaaa avatarın yeni dikkatimi cekti cok güzelmiş:21::21::21:
içim açıldı ohhhhhhhhhh

du havaya girdim bende degişeyim

degistir canim degisiklik iyidir :9::9::9::9: tesekkür ederim bu arada, cok havali bi bayan yaaa nerde bende bu cekicilik :31::31::31:

esimi bekliyorum da ondan burdayim canim, aslinda sabahin 8inde de araba sürmeye gitcem yatmaliyim :31:

evet canım yokluyo zaten de ben kapıları açmıyom:9::9::9::9::9:

ayyy canim ac kisss gelsin bebis, gelmis zamani :9: cok güldüm heeee allah da seni güldürsün, demek acmiyosun kapilari :9::9::9:

Geçecek gibi gelmiyor bana ama inşallah dediğin gibi olur gecer canim

artik bilemiyorum canim, ben hic hamilelik gecirmedigim icin bir sey diyeme, sadece duyduklarimi söylüyorum ben de :31::31::31:

Ayyy canım kabızlık ne zordur bılırım allaha sukur hamılelıkte okadar fazla yasamadım ama ben normalde hep kabızdım. Artık dalga konusu olmuştum yıyon içiyon çıkarmıyon nerene gıdıyo bu yedıklerın dıye:37: ama hamılelıkte normalmış. Dpktorum demıştı.

Hıhhhh:19: kustum işte sızle yakında gobegım kalmıcak ama benı buralarda goremıceksınız. Çokkkk arıcanız benı. Koca gobeklının gobegıyle bırlıkte kendıde gıttı dıye çok uzuleceksınız

Anam direk suçladın nasıl açıklama yapmıyayım

Valla biraz önce esime dedim ki Allah kimsenin icinde bırakmasın cok kötu birşey ben birşey yemiyorum iyice tembellesmis benim bağırsaklar yediğim olursada zaten mideye inmeden kustuğum için 10-15 gün dışarı çıkmadığım oluyo ama bu sefer cok kötu oldum cuma gunü ikili test için gittim doktoruma kabizim dedim otur dedi yok oturamam dedim o kadar yani dedi dahada kötüsü dedim valla <3 :12::12:

az kaldi canim sIk disini, bebegine kavusunca hepsini unutursun mutlaka :16::16::??
ayy canım çokda onemlı degıl mıde yanmaları fılan ne bıleyım bırden o an mıdem yandı dıye yazdım yoksa tabıkı bışeyler yaşıcaz sonuçta içerde bı canlı buyuyo azıcık ezıyet verecek tabıkı

şimdi bizimki der o göbek değil bebek bebek bugün fotosunu gördümm kızz maşallah çok güzelleşmişsin çirkin şeyy:1:oğlu güzellik katmış

Kusmuştum sana ama iltifatından dolayı barışasım geldı :1: hadı yıne ıyısın affettım senı :21::21:

rabbim sana bunları unutturacak seni sevince boğacak mucizeni inşallah en yakın zamnda nasip eder canım hepimizin imtihanı onun hükmü karşısında boynumuz kıldan ince
insallah sennde güzel biten hikayelerin olcak temiz bi kalbe sahip oldugunu o kadar cok hissettirdinki bana belki sanal alem nerden anladın diyeceksin ama gercekten kanım sana cok ısındı canım ..rabbim unutturmasın ins dualarımda sizleride geçiricem canım allah nasip ederse adı EMİR
amin güze3l dileklerin canım hülyam
benimde sana hislerim aynı,sık görüşemesekte ilk gördügüm gün sevdim seni ve anında kardeş olduk:16:
hislerinde dualarında beni cok mutlu etti canım..
seninle 5hafta falan var die huysuzlanıodum sabırsızlanıodum ama nasip böleymiş:50:

bu arada oglunun ismini cok begendim adıyla yaşasın emir bebegimiz:38:

evet bebişler güzelleştirio annesini:nazar:

ayyy canim ac kisss gelsin bebis, gelmis zamani :9: cok güldüm heeee allah da seni güldürsün, demek acmiyosun kapilari :9::9::9:

artik bilemiyorum canim, ben hic hamilelik gecirmedigim icin bir sey diyeme, sadece duyduklarimi söylüyorum ben de :31::31::31:

Rabbim en kısa zamanda sana da tattırsın o duyguları sende yasarsın canim

ayy canım çokda onemlı degıl mıde yanmaları fılan ne bıleyım bırden o an mıdem yandı dıye yazdım yoksa tabıkı bışeyler yaşıcaz sonuçta içerde bı canlı buyuyo azıcık ezıyet verecek tabıkı

Kusmuştum sana ama iltifatından dolayı barışasım geldı :1: hadı yıne ıyısın affettım senı :21::21:

sen bana küsebilirmisin hiççç:39:yarın dr.sonra yaz unutma doğur kız normal doğur sana normali yakışır eminim onda da bi ekşın bulursun sen:72:

Meryem sekılyapmışsın super olmuş
ama ben narıı ısterım
kuzu yazdımya regenin avatarı hoşuma gitti bir deişiklik yapayım dedim

bu da ferah ferah oh iyi geldi
su sogukta yaz günlerinin sıcagını hissedelim dedim

ay bana bu kadar nar yeter canm bir dahakine ayva koycam daha cok yarasır:31:
mucize hanim nereye gitti kizlar??? ben geldigimde burdaydi :44:

hahahahha mucize hanım yatagına gittiler efendim

amin güze3l dileklerin canım hülyam
benimde sana hislerim aynı,sık görüşemesekte ilk gördügüm gün sevdim seni ve anında kardeş olduk:16:
hislerinde dualarında beni cok mutlu etti canım..
seninle 5hafta falan var die huysuzlanıodum sabırsızlanıodum ama nasip böleymiş:50:

bu arada oglunun ismini cok begendim adıyla yaşasın emir bebegimiz:38:

evet bebişler güzelleştirio annesini:nazar:

meri olmamış narları geri isterizz:19:

sorma canım o cıkmaya ben geri sokmaya calışıyom oğlumla futbol oynuyoruz gerçi kimin gol atıcagı apaçık ortada maçın skoruu belli 1 0 yenilceğim kesin:9::9::9::9::9:

Back