• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ahahaha yok kıs takmas olurlarmı sen hamişsin ya seni cok yormamak için yazmıolardır
(ıyykkk nebiçim bir neden bulduysam:)sen yaz kuzum hepsine t eker teker isimleriyle bak bakalım ozaman yazarlarmı yazmazlarsa da ben gösteririm onlara:20:

misafir vardı kuzum ama olsun yine size yetiştim oh misss:21::21::21:

ayyy demi cocuk yok ama normal dogumu bilios:37:
ah ister sezeryan ister normal olsun ama vakitli saglıklıca olsun insallah

ama normal dogumu bende tavsiye ediyorum
sancın yoksada 1 suni sancı verıolar 20dk kıvranıosun sonra hemen cocuk yanında:31:
Ya harbi ne bicim bı neden ben Hamiş oldugum için ayrı bı ilgi göstermeleri lazım değil mı ya hadi inanayım sana iyiki sende varsın yoksa beni kimse takmayacak ne gösterecek bu arada kuzum:16::16::16:

meryemmmm nedır bugun yav dayı eşlerı gunuydu he benımkıde geldı
benımkı genc baya 4 yaş var aramızda oda bı sene önce duşuk yaptı sımdı taze gebe
ayyhh bizimkilerde dayı yegen mac izlemeye gidince biz hanımlarda evde kaldık
çay-pasta takıldık işte:1:

yarenimiz mi öksürüormus off acayip salgın var...
geçmiş olsun canım
hahah iiidr iidr kuzum giyn bu ara bende çok üşomm bende öle pek üşümm he :)))
ayy titrk oldum heee

ah aynen kuzum ben yangın meryem olarakatan giyinik yatıorum artık
üşümek kimyamda yoktu bu yasıma kadar:)

hele de hamileligin basında hatırlasana beni ateşten ölüyordum öle ögrenmiştim zaten
herkeste farklı oluyor bu belirtiler sende titrek hamiş olursun :16:

kaçak hamış nerelerdesın bakım sen ay 40 haftalık olmuşsun resmen
ay rabbım bu hapsurukta kurtarsın ya
tatlım nezamn gelsem kimsecikler olmuyodu yoksa buralardaydım yani amin kuzum insallah hastaneyi su yolu etmeden kucagıma alırım oğlumu hala kasılmalarım devam ediyo insallah rahim agzım acılırda normal dogum yaparım
HAdı hayırlısı Allah kolaylıklar versin bir nefeste kurtarsın insallah
amin güzelim insallah dediğiniz gbi olur rabbim biliyo ya içimi isteyenlere hayırlısını nasip etsin
hahah iiidr iidr kuzum giyn bu ara bende çok üşomm bende öle pek üşümm he :)))
ayy titrk oldum heee

allh bi avzda kurtrsın kuzum benmmm..allh yarıdımcın olsun...doğumda hepimize bol bol dua et kuzum :)

zencefili bilmodum kuzum ama annem bize verrdi hemn kesrdi...
balın içne karabiber koy kuzum..
öksürük şurubu kudrtuyosa başka bişeydenndr o

amin insallah canım rabbim hepimize tattırsın anne olmayı canım benm allah razı olsun

haha sevındım cnm ıyı olmana
ben öle alınmam tatlım böyle şeylere

Tamam canim benim Rabbim razı olsun her birinizden yoldaş oldunuz bu zorlu zamanlarımda sayenizde sıkıntılarımdan bı nebze olsun ayrılıp güzel muhabbetler ediyoruz valla songulum ilac birşey yapmadı esime mekke hurması aldırdım ise yaradı 10 günden sonra dışarı çıktım cok şükür

tatlım nezamn gelsem kimsecikler olmuyodu yoksa buralardaydım yani amin kuzum insallah hastaneyi su yolu etmeden kucagıma alırım oğlumu hala kasılmalarım devam ediyo insallah rahim agzım acılırda normal dogum yaparım

amin güzelim insallah dediğiniz gbi olur rabbim biliyo ya içimi isteyenlere hayırlısını nasip etsin

amin insallah canım rabbim hepimize tattırsın anne olmayı canım benm allah razı olsun

tatlım en hayırlı doğum snın ıcın hangısı olucaksa o olsun

kıı bizde yok ama annem de var gelin gelin hep beraber toplasırızz
ya bundan sonra bende öle yapım barii her aksam bi kapıda

meryemimmmm hoş geldin nasılsınn
ben iyiim şükürr evet sen geç kaldın bugün

her gün gitmiyprom kıs anneme artık bu ev bırascık da uzak zor geliyor gidip gelmesii
yakım valla acımıyorumm çok üşüyorum zatenn bu sogukdaa anca ısınıyoz zatii
bizim semt yok işde pek geliceginide sanmıyorumm bu tarafa keske gelse canım cok ii olacak aslında
evet canım yaa hem çok daha ekonomık hele yazın ocak ve banyoya toplamda 15-20 tl fatura verıyoz tup doldurmaya kalksan dunyanın parası keza elektrıkte oyle o yuzden doğalgaz gıbısı yok bıde kombıyse kebap her yer sıcacık. Işallah en kısa zamanda gelır oralara da

iyilik canım ben bugün adet olmadım dün bayağ bi gezdin öğleden sonra başım çok ağırdı dedim kesin adet olucam yarın bugün de hafiften sızladı karnım kasıklarım falan ama sonra geçti yaww sonra bi ateşimi ölçym dedim (37.1) ayy ümitlendim yaa elifim
Ayy hadı hayırlısı benıde heyecanlandırdın şimdi ama sen merak etme ben doğururken senın adını dıcem yanı hepınızın mutlaka doğurtacam sızı 2013 te :1:ayy olmazsan ne zaman test yapmayı duşunuyorsun canım
hoşbuldum canım iyiyim vallahi sen nasılsın bakalım
heyecan elifim 27:
Yaa yarın kontrole gıdecem ya onun heyecanı var sadece. Sankı hıç goğurmucakmışım gıbı hıssedıyom kendımı okadar rahatım hala evın içinde gobek atabılıyorum o derece yanı:32: osman dıyo zaten bu çocuğu ya oynarken yada yollarda doğuracan dıye :1:
ah kızlar gerçekten hava soguk...ben bile bunu diosam yani:27:

ki ben daha hiç hatırlamıorum esofmanlarımla yattıgımı
illa bacaklarımı kollarımı acıp yatacaktım

kısın gecelikle yazında zaten ne oldugu belli olmayan bi seyle uyurdum:52::52:

ama üç gündür giyiniyorumya uzun kollu falan hemde kocişte şaşkın:1:
Ayy sorma burda da hava felaket kombı 8 de şuan zaten 9 son o derece yanı ama senın kadar asla olamadım zaten soğuk nevaleydım anca ısındım hamılelıkte :1:
kızlar ballalımon denendı
pekmez verıldı
zencefıl arastırıldı ve cocuklara verılmesı uygun görulmedı
öksuruk surub daha kudurtuyo
yavrucugum bal pekmez sevmedıgı halde zorla kaktım puffffff bakalım bugece nasıl gecıcek
Ayy canım yaa işallah iyileşir biran once olmazsa yarın okulada gonderme daha fazla uşutmesın oralarda yavrum

iyi geceler hanımlar nasılsınız bu sabah itibariyle nişanım geldi ara ara kasılmalarımla birlikte dr a gittim sancım cıktı ama acılmam 2 cm oldugu için eve yolladı yarın tekrar gidicem hastaneye dualarınızı bekliyorum artık yumurta deliğe dayandı :18::18::18::18:
Ayy canım rabbım bı avazda kurtarsın işallah. Benımde ruyamda gelıyordu nışanım artık ruyalara gırmeye başladı bende. Korku varmı canım neler hıssedıyorsun

Tamam canim benim Rabbim razı olsun her birinizden yoldaş oldunuz bu zorlu zamanlarımda sayenizde sıkıntılarımdan bı nebze olsun ayrılıp güzel muhabbetler ediyoruz valla songulum ilac birşey yapmadı esime mekke hurması aldırdım ise yaradı 10 günden sonra dışarı çıktım cok şükür

cnm valla hepımız aynı moddayız ıkı muhappe edıp acılıyoruz sıkıntının gıderılmesıne cok sevındım ama

allah sifa versin canım
ballaı limon öksürügü keser die biliodum ondan demiştim

oooo nerelerdesin sen masallah dogurcan hee ALLAHIM bi çırpıda kurtarsın inş

saollasın canımm benimm yaa
bende cok üşüyen biri olarak konusuyorum zatenn
sen üşümedigin halde ısınamıyormusun baksana bulucaz bi cagre
allahım yardımcımız olsun bu sene

yatım ben gec kalmayı pek sevmiyorum bu arada ismin nee nerde oturuon:53:
ay cnm ben bu aralar çok üşüyorumm..saalk bi halim varr..aptal aptal dolşıyom ztn :))))
cnm öksurugu daha arttırıyo surup bıde ben olabldıgınce kullanmamaya bakıyorum cok gelışmış ulkelerde yasaklandı hatta cocuklara öksuruk surupları ondan doğal halletmee calışıyorum yatmadan bal lımon karabıber tıktım agzına sımdılık sesı yok ınşalla bu akşam hzurlu uyur

ay cnm inşllh uyur...bal limon karabiber en iyisi ben hep onla dinidiryom öksürüğümüü.çok ii geliyor..sifa olsun kuzumaaa

aminnn canım...

ay ben varya saskın bir ördegim yazını okudum diorumki nası 10gündür dısarı cıkmamıs..
evde sıkılmıs demek kadın sonra düştü jeton:1:

her kesee hayırlı geceler bol sohbetler ban yatımm barii :ssz::ssz::ssz:

Ben ıyı geceler dıyene kadar çoktan çıkmışsın bıle
Iyı geceler tatlı ruyalar

Canım ne oldu kı ben kaçırmışım mekke hurması fılan ne alaka 10 gundur neden dışarı çıkamıyordun kı

ayyhh bizimkilerde dayı yegen mac izlemeye gidince biz hanımlarda evde kaldık
çay-pasta takıldık işte:1:

yarenimiz mi öksürüormus off acayip salgın var...
geçmiş olsun canım

ah aynen kuzum ben yangın meryem olarakatan giyinik yatıorum artık
üşümek kimyamda yoktu bu yasıma kadar:)

hele de hamileligin basında hatırlasana beni ateşten ölüyordum öle ögrenmiştim zaten
herkeste farklı oluyor bu belirtiler sende titrek hamiş olursun :16:
evet hatrlıyorum kuzum...bilmmm mi seni ay aklıma geldikçe daha çok üşüdüm heee..
kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi yatim uyum uyanim hayırlı hbaerl alim...hepiciniz bana dua edin..biliyorum ediyosunuz ama hatrltım dedim sizi sevyorum yarın grüşürzzz canlarımmm...

pambık tatlım merhaba nasılsın bakım
ay bu ay guzel habermı vercen yoksa ateşte almış basını gıdıyo ne dersın

ayy bakalım çok kaptırmıyorum 1-2 daha beklerim ya 6 aydır gayet düzenliydi bakalım artık hayırlısı tatlım
yarenim de öksürüyomuş çok geçmiş olsun ama sen bilinçli annesin bravo doğal yolla halletmeye çalış millet acızık öksüren çocuğa hemen dayıyor şurubu dediğin gibi şuruplar yurt dışında yasakalndı

evet hatrlıyorum kuzum...bilmmm mi seni ay aklıma geldikçe daha çok üşüdüm heee..
kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi yatim uyum uyanim hayırlı hbaerl alim...hepiciniz bana dua edin..biliyorum ediyosunuz ama hatrltım dedim sizi sevyorum yarın grüşürzzz canlarımmm...

tatlım saat 1 e kadar sabıretsydın barı 1 de bende kacıcam

hadi yat dinlen çıtır gebe inşallah yarın güzel haberlerle geliceksin inanıyorum:16:

allah sifa versin canım
ballaı limon öksürügü keser die biliodum ondan demiştim

oooo nerelerdesin sen masallah dogurcan hee ALLAHIM bi çırpıda kurtarsın inş

saollasın canımm benimm yaa
bende cok üşüyen biri olarak konusuyorum zatenn
sen üşümedigin halde ısınamıyormusun baksana bulucaz bi cagre
allahım yardımcımız olsun bu sene

yatım ben gec kalmayı pek sevmiyorum bu arada ismin nee nerde oturuon:53:
saolasın güzelim hastaneye güle oynaya gittim gayet sakindim ama kasılmalarım arttıkca heyecanımda artıyo bu gecede uyuyamam artık yarına dogarmı diye düşünmekten:18::18:
aaaa kardeşcim gelmiş hoş gelmiş

demek yumurta delige dayandı hadi kuzum yaparsın sen bu işi..
40hafta olmus:nazar::nazar::nazar::nazar:dualarım seninle canım bi avazda insallahhhh
hoşbuldum kardeşim benm seni görmek ne güzel hiç karşılaşamadık da ne zamandır...
evet artık geliyorum diye sirenleri çalıyo bizimki güzel bi filmin sonu gbi bitiyo artık hamişlik devri rabbim utandırmasın ins ben cocuguma hayırlı bi anne cocugumda bana hayırllı bi evlat olur dilerim herkes bu duyguyu tadar bende sizin için dua edicem canım allah razı olsun :54::54:

Back