Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaaaaaaaaaa rezalet bi ben eksik kalmısım
misafirim vardı fıstıklarım hmen attım kendimi buraya
sizler nasılsınız bakalım?keyifler nası?
öyle kuzum bak hiç birimizin içine kötü bişiy gelmedi şükürler olsun en gğzel hbrleri alıcaksın yokluklarıla sınadı Rabbim acılarıyla sınamasın inşş...benimde ilk öprendiğim zamn ki psikolojimi bi bilsen ... dış gebelik mi tuttu mu tutmadımı... bide bende diğer büyüyen yumurtlar kist oldu allah bide onların ağrısı ha düştü düşücek falan ayy zor ya kalamıyoz sıkıntı kalıyoz korku.. Rabbim hepimize hayırlı gebelikler hayırlı doğumlar nasip etsin inş .... bekleyen diğer bacılarada tez vakitte nasip etsin güzel allahım...aman boşvber kuzum benm meslei istersek idyelim şeyda yarın doğuruyomuş meğersem 9 aylıkmışş:)))
yarın olo hayrola yarın olmadan konuşmak boşş...beilom ben ii hebrle gelcmmmm..
anammmm kız neden öle sıço..normalmi kuzum
hoş geldin ama ben kaçıodum benim ki trip attı gitti belim ağrıyo diyon yatmıyon dyee öptüm senin nanişten ..aaaaaaaaaaaaaaaa rezalet bi ben eksik kalmısım
ya bu eve soba deligini salona koymuslar orada cok büyük iki kişi için dier odalarda delik yok
dogal gazda yok bizim buralarda malum ev aldık kilima alamadık ufofa beni ısıtmıyor
ondanmıdır intihap oldu zatii annem de solugu alıyom artıkk
kıı bizde yok ama annem de var gelin gelin hep beraber toplasırızzayy biz bugün dışarı çıktık dedim eşime sobalı bi tanıdık yokki gitsek az ısıtsak kemiklerimizi.... bileydik sizde var atlar gelirdik kızz ohh missss
meryemimmmm hoş geldin nasılsınnaaaaaaaaaaaaaaaa rezalet bi ben eksik kalmısım
Doğalgaz yokmu canım yaa ama sankı ızmırın bazı bolgelerınde yok bılıyorum ayy cok zor olmuyormu hergun annene kaçın hem sıcak hemde elektrıkten tasarruf etmış olursunuz. Ayy ne cımrıyım ama bak yemekte bedavaya gelıyo hem yapma derdıde yok
hahah güsel fikirmiş neden acaba biz mi konuya dahil olamadık acabaa
selamm hoş geldin nasılsınn
hahah güsel fikirmiş neden acaba biz mi konuya dahil olamadık acabaa
selamm hoş geldin nasılsınn
sorma kuzu yaa belki hbrsiz oldu ya ondan korkmadık ... gerçi ben nasip olursa normal istiyom yine tabi son aylarda yusuflamazsam ama nasip inş vakitli saatli hayırlı doğumlar olsun ... kız şaka gibi birine doğumu anlatsan sorar sen nerden biliyon...lamişcim normal dogumu anlatan kusum
bi senle ben normal dogurduk sanırım bu topicte
ve normal olmayan bi zamanda
ben biliorum o kitabııgrinin elli tonu kitabın adı
ooff bairi sobamı dediiiiiievet ya ii yaptınn gerci ne anlatı sabahtan beri sokak sokak gezdik biz sogukda
ordan annme gittik yemege ve ısınmaya çok sogukl burasıı ben ufo yakıyorum bidee
annemde soba var oraya kaçıos koçiş istedimii
meryemm hoşgeldinnn kuzummmmmm
aman boşvber kuzum benm meslei istersek idyelim şeyda yarın doğuruyomuş meğersem 9 aylıkmışş:)))
yarın olo hayrola yarın olmadan konuşmak boşş...beilom ben ii hebrle gelcmmmm..
anammmm kız neden öle sıço..normalmi kuzum
ayy cnm ondanda olur..çamaşırlrını pamuklu kuln bak.asla ıslak bırkma kuzum..asla üşütme ztn..ay çok zor kuzum ufo nasl ısıtısın cnm kış kapıda valla..delik delin boruları uzatun siz kız daha yeni kış gelo önleminiiz alınn
öyle kuzum bak hiç birimizin içine kötü bişiy gelmedi şükürler olsun en gğzel hbrleri alıcaksın yokluklarıla sınadı Rabbim acılarıyla sınamasın inşş...benimde ilk öprendiğim zamn ki psikolojimi bi bilsen ... dış gebelik mi tuttu mu tutmadımı... bide bende diğer büyüyen yumurtlar kist oldu allah bide onların ağrısı ha düştü düşücek falan ayy zor ya kalamıyoz sıkıntı kalıyoz korku.. Rabbim hepimize hayırlı gebelikler hayırlı doğumlar nasip etsin inş .... bekleyen diğer bacılarada tez vakitte nasip etsin güzel allahım...
hoş geldin ama ben kaçıodum benim ki trip attı gitti belim ağrıyo diyon yatmıyon dyee öptüm senin nanişten ..
Doğalgaz yokmu canım yaa ama sankı ızmırın bazı bolgelerınde yok bılıyorum ayy cok zor olmuyormu hergun annene kaçın hem sıcak hemde elektrıkten tasarruf etmış olursunuz. Ayy ne cımrıyım ama bak yemekte bedavaya gelıyo hem yapma derdıde yok
Hoş geldın bacım nasılsın goruşmeyelı
ezikmiyiz biz acabaaBilmemin berrinin ya hadi ben neyse de sende de mı hata bilmiyorum ki ne yapsak ki konu ne ki dahil olalım yav ben hiçbiri anlamadim
ooff bairi sobamı dediiiiii
annenlere yakın otursam alırdım elime kestanemi misafirleri olurdum her hafta
cnm aras kakasını gaz eslıgınde yapıyo ondan öle sukur o yuzden gaz sabncısı ceykmıyo oğlum
yaren hala öksuruyo cnm ya gece uyumadım desem yerı
Heee bende bana songul dedın zannettım arada olur oyle karısıklıklar. Gidemezsın burası bagımlılık yapıyo bırakıpta gıdemezsınAnam ben songul degılım kı bak yazıyo işte elifım ben bak goruyorum senı actım gozlerımı saka bı yana naılsın ıyımısın
Biliyorum tatlım senin selamını aldım ya sözüm songuleydi hala cevap yok galiba ben cok alındım gideceğim buralardan sagol canim cok şükür iyim sen nasilsin
Bu akşam erkencısın canım bıraz daha kalsaydın tamda yenı başlamıştık muhabbeteben müsade istiyorum
Lamiacım konuşamadık gercekten Bi dahaki sefere inş. Ama gördüğün gibi iyiyim Sende iyisin umarım ağrılar normaldir
ama artık bebiş sahibisin iyi ol
Songül tekrardan kusura nbakma canım
Berrinim senle konuşmayan ı bana şikayet et o meselede bi sonraki muhabbete Artıkın özelden yazarım:
Şeydacım Umarım o minik kalbi duyarsın hamişlere eklenir de başımıza tac olursun inş.
Pampik canım bu kitab hakkında soracaklarım var bende seviyorum kiştapları artık bi dahakine
Elifim sana kıyamam ki ben :
Neyse canım ıyı geceler tatlı ruyalar
Dıyom ya doktor teyzemız ne derse o gercı nedense hep sezeryan dıcek gıbı gelıyo bana ama hayırlısı olsun. Normal doğumdanda okadar korkmuyorum daha doğrusu onceden korkuyordum ama artık korkmuyorum. Bılıyorsun benım kurtajım sorunluydu bı hafta içinde 3 kere yatmıştım masaya oradakı hemsıre bıle Artık sen çok rahat doğum yaparsın demeye başlamıştı. Yınede hayırlısı olsun. Ama sezeryanda korkutmuyo benı. Hem teknolojı ılerledı hemde eskı zamandakı gıbı soğuk sularda iş yapmıyoz. Halı yıkamaklar bez yıkamaklar yok yenı nesıl zaten kendını yormuyo o yondende korkmuyom. Bakalım hayırlısı olsun yınedeilahi kuzum kız ne güzel Rabbim nasip etti şükür bu günlere geldin bi sizin takvime bakıp bi kendimnkine bakınca doğum falan hayal gibi.. ama merak etme hakkında hangisi hayırlıysa Rabbim gönlünü ona razı eder... bormalden de korkma hiç evet sancı var tmm kolay demiyolar ama o sancıların sonunda evladını görme duygusu varya o tarifsiz bişiy işte.....sezeryanında evet sancısız hali güzel ama doğumdan sonrası sıkıntı yaşayanlar genelde öyle diyo bakgeçen songül bi topik söylemişti kız iyikide normal doğum yaptım diye yazı yazmışş.... insan okuyunca normal doğurası geliyo....
Aaa evet bı sen eksık kalmışsın baksanaaaaaaaaaaaaaaaaa rezalet bi ben eksik kalmısım
Hoş geldın canım nasılsın
ahahaha yok kıs takmas olurlarmı sen hamişsin ya seni cok yormamak için yazmıolardırMeryemim inan bende seni soracaktım şimdi iyiki geldin sana şikayet edeyim topigi beni kimse takmiyo bana laf kimse atmiyo beni kimse sevmiyo siz beni begenmiyo musunuz? :13::2:
misafir vardı kuzum ama olsun yine size yetiştim oh misssmeryemimmmm hoş geldin nasılsınn
ben iyiim şükürr evet sen geç kaldın bugün
sorma kuzu yaa belki hbrsiz oldu ya ondan korkmadık ... gerçi ben nasip olursa normal istiyom yine tabi son aylarda yusuflamazsam ama nasip inş vakitli saatli hayırlı doğumlar olsun ... kız şaka gibi birine doğumu anlatsan sorar sen nerden biliyon...
ayy cnm yaaa aman gaz sancısı çekmesin kuzum..cnm aras kakasını gaz eslıgınde yapıyo ondan öle sukur o yuzden gaz sabncısı ceykmıyo oğlum
delik olmas ya üstekiler nederr bakalım bi şekilde ısınıcaz ya baska cagremis
yokk sürekli calısıyor zaten o zaman isınıyordaa bana yetnmiyor işdee
cnm aras kakasını gaz eslıgınde yapıyo ondan öle sukur o yuzden gaz sabncısı ceykmıyo oğlum