Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum canım iyiyim vallahi sen nasılsın bakalımAaa evet bı sen eksık kalmışsın baksana
Hoş geldın canım nasılsın
kızçeler ben jet hızla kaçar .... kocadan azar yedik akşam akşam... gidip trip atayım bahaneylede yatayım... hepinizin gönlündeki murad neyse Rabbim onu versin sizlere... güzel hbrlrle denk gelriz inş bidahakine öptüm hepiniziiiiii
evet canımm herkesler burdaa yetiştin ama ben ufakdan gidim artık uyku zamanımisafir vardı kuzum ama olsun yine size yetiştim oh misss
ay cnm üsteklierini boşver doncan kuzum hasta olcksın yaaa...
ranana alıngan hamışş senı aa ıkı arada bı derde görmemeışsım nasılsın cnm
hatta en önemlısı bagırsaklar ne durumda
evet canımm herkesler burdaa yetiştin ama ben ufakdan gidim artık uyku zamanı
haklısın ama napalımm ev alırken bakmamısız duruma klima alacam die
önemsemedimm nasip alırım bi klimaa napım daha kıs yeni başlıyor
ezikmiyiz biz acabaa
ayy ne güldümm annem de cok sever misafirii beklerdik biz de hep seniii canım
Cok şükür görebildin yani valla bu seferde görmeseydin beni çekeceğin vardı sabahtan beridir bağırsaklarını yırtıyorum sayende cok iyi bağırsak kalmadı ya hu :16 genelde hamışlar alından olur bilirsin bizimkisi hormonal gerçi normalde de alinganimdir hatirlatimm yani sen nasılsın bakalim
sasırdımm he nasıl yatıodun sen kollar bacaklar acıkah kızlar gerçekten hava soguk...ben bile bunu diosam yani
ki ben daha hiç hatırlamıorum esofmanlarımla yattıgımı
illa bacaklarımı kollarımı acıp yatacaktım
kısın gecelikle yazında zaten ne oldugu belli olmayan bi seyle uyurdum
ama üç gündür giyiniyorumya uzun kollu falan hemde kocişte şaşkın
iyi geceler hanımlar nasılsınız bu sabah itibariyle nişanım geldi ara ara kasılmalarımla birlikte dr a gittim sancım cıktı ama acılmam 2 cm oldugu için eve yolladı yarın tekrar gidicem hastaneye dualarınızı bekliyorum artık yumurta deliğe dayandı :18::18::18::18:
iyi geceler hanımlar nasılsınız bu sabah itibariyle nişanım geldi ara ara kasılmalarımla birlikte dr a gittim sancım cıktı ama acılmam 2 cm oldugu için eve yolladı yarın tekrar gidicem hastaneye dualarınızı bekliyorum artık yumurta deliğe dayandı :18::18::18::18:
hahah iiidr iidr kuzum giyn bu ara bende çok üşomm bende öle pek üşümm he :)))ah kızlar gerçekten hava soguk...ben bile bunu diosam yani
ki ben daha hiç hatırlamıorum esofmanlarımla yattıgımı
illa bacaklarımı kollarımı acıp yatacaktım
kısın gecelikle yazında zaten ne oldugu belli olmayan bi seyle uyurdum
ama üç gündür giyiniyorumya uzun kollu falan hemde kocişte şaşkın
allh bi avzda kurtrsın kuzum benmmm..allh yarıdımcın olsun...doğumda hepimize bol bol dua et kuzum :)iyi geceler hanımlar nasılsınız bu sabah itibariyle nişanım geldi ara ara kasılmalarımla birlikte dr a gittim sancım cıktı ama acılmam 2 cm oldugu için eve yolladı yarın tekrar gidicem hastaneye dualarınızı bekliyorum artık yumurta deliğe dayandı :18::18::18::18:
zencefili bilmodum kuzum ama annem bize verrdi hemn kesrdi...kızlar ballalımon denendı
pekmez verıldı
zencefıl arastırıldı ve cocuklara verılmesı uygun görulmedı
öksuruk surub daha kudurtuyo
yavrucugum bal pekmez sevmedıgı halde zorla kaktım puffffff bakalım bugece nasıl gecıcek
cnm valla kusura bakma görmedım yazdıgını
ben yaren öksuruyo ondan care arama modundayım sılarda kesık sınırlerım bozuldu makınada camaşırı kaldı
allah sifa versin canımkızlar ballalımon denendı
pekmez verıldı
zencefıl arastırıldı ve cocuklara verılmesı uygun görulmedı
öksuruk surub daha kudurtuyo
yavrucugum bal pekmez sevmedıgı halde zorla kaktım puffffff bakalım bugece nasıl gecıcek
oooo nerelerdesin sen masallah dogurcan hee ALLAHIM bi çırpıda kurtarsın inşiyi geceler hanımlar nasılsınız bu sabah itibariyle nişanım geldi ara ara kasılmalarımla birlikte dr a gittim sancım cıktı ama acılmam 2 cm oldugu için eve yolladı yarın tekrar gidicem hastaneye dualarınızı bekliyorum artık yumurta deliğe dayandı :18::18::18::18:
saollasın canımm benimm yaaayy cnm sen bilosun tabii..duvara delin bi delik sok bacayı :)))
klima alın bir an önce ozmn kzuuzm..ben hiç klmyla ısınmdım bilmm kuuzm:)))
ufoyla ısınnamm bilom..ay annmede hem hem doğlgaz hem ufo yano :)))
gerçi ben sıcğı sevmm pek ama üşüdümmmü hiç bir şey ısıtmıyor
Bilmem ki gülüm ya bence sesimizi duyursmiyoruz biraz daha bağıralım duyarlar nereye gidiyon kuzum karpuz zamanı değil ama daha meyve yiyecektim
hahah iiidr iidr kuzum giyn bu ara bende çok üşomm bende öle pek üşümm he :)))
ayy titrk oldum heee
allh bi avzda kurtrsın kuzum benmmm..allh yarıdımcın olsun...doğumda hepimize bol bol dua et kuzum :)
zencefili bilmodum kuzum ama annem bize verrdi hemn kesrdi...
balın içne karabiber koy kuzum..
öksürük şurubu kudrtuyosa başka bişeydenndr o