Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

bravo cnm sana ya ben valla adetler duzensız oldugu halde kendımı her ay hamıle sanıyodum testler hep havada ucucuyodu
ay ınşala gelmez cnm kırmızılar
cnm dedıgın gıbı önce halletmeye calışıyprum baktım hıc fayda yok hemen dr na kendımce ılaç kullanmayıda sevmıyorum pek

tamam seydam ii geceler diliyorum
yarın hemen güzel haberlerini bildir bize öpüorum cok

aminnn canım...

ay ben varya saskın bir ördegim yazını okudum diorumki nası 10gündür dısarı cıkmamıs..
evde sıkılmıs demek kadın sonra düştü jeton

Ahh canim güldürdün beni ya valla daha açık konusurumda rütuk var ayıp olur daha nasıl anlatılır ki anlayın iste sanırım koseliydi jeton olsun geç olsun güç olmasın tatlım Allah iyiliğini versin meryemim ya

Yarın guzrl haberlerını beklıyoruz canım ıyı geceler guzelım

iyi geceler kizlarr??? naberisiniz????

hamis bayanlar, hamilelik nasil gidiyor bakalim

tatlım saat 1 e kadar sabıretsydın barı 1 de bende kacıcam
ay canım o kdr uykum gelmiş salak odum iice yaaaa..yatımda cabuck sabah olsun :)))
hadi yat dinlen çıtır gebe inşallah yarın güzel haberlerle geliceksin inanıyorum

ayy sağol kuzum benm..inşllh hayırlı haberlerle gelicem kuzucm benmm..rabbmn izniyle inşllhhh

Canim bende cok fena kabizlik vardı doktor ilac yazdi fazla kullanma ishal yapar dedi ben şurubun yarısını ictim Ne ishali yok yok ya neyse bı arkadas sagolsun hurmayı tavsiye etti yarım poşet hurmayı bitirdim kendimi lavobada attım anlayın iste ya

ilahi kız neyim garip geldi bikaç işim vardı odaklanamadım i türlü ama bitirdim işlerimi
eee sessizs sessiz duruyonya ondan garip geldi bu pampik bana

evet canım yeni yeni topluyorum kendimi
seninki güzel biten bir filmin sonu benimki böle bitmedi ama...

dogum anında bizlere dua etmeyi unutma bu meryem kardeşinin ihtiyacı var...

aaaa oğlusunun ismi ne olacak

Hayırlı gecelr hosgeldin nasıl gitsin bulanti kusma kabizlik hersey var ya Allah'tan tek problem benim bebişin cok iyi senden naber

sankı böyle elıfle faceden göruşuyo tıpın var gıbı geldı bana kuşum
Hıh gunahımıza gırdın işte faceten goruşmuyoz hatta ben pambığı pc basında uyuya kaldı zannedıyordum

Hoş geldın canım ben ıyıyım sen nasılsın hamışlık ıyı gıdıyo şimdillik mide yanması dışında bı şikayetım yok allaha şukur

haha nasıl acıklama yapıyolar ama yaşasın kötuluk

haha yok kız inan işlerim vardı hem ne konuşcam ki ben o koca göbekliyle
ayyyyyy koca göbekli dediii kavgada sölenmez ha

hg regencim nasılsın?sen kalmazdın bu saatlere?
aaaa avatarın yeni dikkatimi cekti cok güzelmiş
içim açıldı ohhhhhhhhhh

du havaya girdim bende degişeyim

ay canım o kdr uykum gelmiş salak odum iice yaaaa..yatımda cabuck sabah olsun :)))

ayy sağol kuzum benm..inşllh hayırlı haberlerle gelicem kuzucm benmm..rabbmn izniyle inşllhhh

İyi geceler tatli rüyalar Allah rahatlık versin canim güle güle git güzel haberler getir inşallah öptüm byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…