ahh ne bilim bu pampik bir garip geldi bana :26:
ayy bakalım çok kaptırmıyorum 1-2 daha beklerim ya 6 aydır gayet düzenliydi bakalım artık hayırlısı tatlım
yarenim de öksürüyomuş çok geçmiş olsun ama sen bilinçli annesin bravo doğal yolla halletmeye çalış millet acızık öksüren çocuğa hemen dayıyor şurubu dediğin gibi şuruplar yurt dışında yasakalndı
evet hatrlıyorum kuzum...bilmmm mi seni ay aklıma geldikçe daha çok üşüdüm heee..
kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi yatim uyum uyanim hayırlı hbaerl alim...hepiciniz bana dua edin..biliyorum ediyosunuz ama hatrltım dedim sizi sevyorum yarın grüşürzzz canlarımmm...
aminnn canım...
ay ben varya saskın bir ördegim yazını okudum diorumki nası 10gündür dısarı cıkmamıs..
evde sıkılmıs demek kadın sonra düştü jeton
evet hatrlıyorum kuzum...bilmmm mi seni ay aklıma geldikçe daha çok üşüdüm heee..
kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi yatim uyum uyanim hayırlı hbaerl alim...hepiciniz bana dua edin..biliyorum ediyosunuz ama hatrltım dedim sizi sevyorum yarın grüşürzzz canlarımmm...
ilahi kız neyim garip geldi bikaç işim vardı odaklanamadım i türlü ama bitirdim işlerimi
ay canım o kdr uykum gelmiş salak odum iice yaaaa..yatımda cabuck sabah olsun :)))tatlım saat 1 e kadar sabıretsydın barı 1 de bende kacıcam
hadi yat dinlen çıtır gebe inşallah yarın güzel haberlerle geliceksin inanıyorum
tatlım en hayırlı doğum snın ıcın hangısı olucaksa o olsun
Ben ıyı geceler dıyene kadar çoktan çıkmışsın bıle
Iyı geceler tatlı ruyalar
Canım ne oldu kı ben kaçırmışım mekke hurması fılan ne alaka 10 gundur neden dışarı çıkamıyordun kı
sankı böyle elıfle faceden göruşuyo tıpın var gıbı geldı bana kuşum
eee sessizs sessiz duruyonya ondan garip geldi bu pampik banailahi kız neyim garip geldi bikaç işim vardı odaklanamadım i türlü ama bitirdim işlerimi
hoşbuldum kardeşim benm seni görmek ne güzel hiç karşılaşamadık da ne zamandır...
evet artık geliyorum diye sirenleri çalıyo bizimki güzel bi filmin sonu gbi bitiyo artık hamişlik devri rabbim utandırmasın ins ben cocuguma hayırlı bi anne cocugumda bana hayırllı bi evlat olur dilerim herkes bu duyguyu tadar bende sizin için dua edicem canım allah razı olsun
iyi geceler kizlarr??? Naberisiniz????
Hamis bayanlar, hamilelik nasil gidiyor bakalim
iyi geceler kizlarr??? naberisiniz????
hamis bayanlar, hamilelik nasil gidiyor bakalim
haha yok kız inan işlerim vardı hem ne konuşcam ki ben o koca göbekliyle
Hıhsankı böyle elıfle faceden göruşuyo tıpın var gıbı geldı bana kuşum
hıhGunahımıza gırdın işte Faceten goruşmuyoz hatta ben pambığı pc basında uyuya kaldı zannedıyordum
Hoş geldın canım ben ıyıyım sen nasılsın hamışlık ıyı gıdıyo şimdillik mide yanması dışında bı şikayetım yok allaha şukur
ayyyyyy koca göbekli dediii kavgada sölenmez hahaha yok kız inan işlerim vardı hem ne konuşcam ki ben o koca göbekliyle
ay canım o kdr uykum gelmiş salak odum iice yaaaa..yatımda cabuck sabah olsun :)))
ayy sağol kuzum benm..inşllh hayırlı haberlerle gelicem kuzucm benmm..rabbmn izniyle inşllhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?