amin inşlh allah razı olsun iyigeceler canım benim pecmde kafayı dedi ya donuyo durmadan cümletten hayırlı geceler allah emanet olun sevgiyle kalın canlar
evet cnm hep yanımdasınızzz allh sizlerden razı olsun kuşummm
ama elif yoktuu yanımdaa küsom ona
ama dur ona küsmeyim o şimdi hasta onden rüyama bile gelcek hali yoktu kuzucumun
inşllhj olmam kuzum..üüzlmm rabbimden gelene kabulüm diyorum ama rüyası bile dudamı uçurdu:))
eşimle konuşyoduk öle..o erkk isto hep.bende erkk istorum yalan değil...ama tek yumurta var dedim..çocu buldukta cinsiyetimi kaldı dedim
olmuşkene pipisi olsun dedi..bende kız olursa damat bulmak kolay dedim...iiçimden siz geçtiniz..:))öle aklıma her an geldinz yani:)
Evet canım sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalımda zamanı önemli değil
Evet herşeyi tamam sadece annem yastığını hazırlıcaktı okadar benım meraklı kaynanam dururmu 5. Ayda aldı bebek arabasını son 2 aydır kıyafetlerı bile yıkanmış ütülenmış bı vazıyette bekliyoya bişey olursa diye
Ayy bazen cidden çok üstüne gidiyom gerçi bu gün espri olsun diye söyledim. Adam artık hercğ aradığımda korkuyormş. Bende gün içinde napıyon diye en az 2 kere arıyomcanım yaaa hep diken üstünde duruyo. Artık yatağı toplamamaa bile kızıyo bişey olacak dıye ayy boyle anlatınca bi kez daha aşık oldum ne iyi kocam varmış
Ayy o gunlerı hayırlısıyla bı görelım de iyice heyecan yaptım nasıl olcak acaba kıme benzicek. Gerçi her onune gelen aynı ben dıyohaha ne guldum bı an farkettın he kocısını
az kaldı be elifim artık 3 kışı oluyosunuz bambaşka bı yaşam başlıyo
Hıhhh ben sana kustum işteevet cnm hep yanımdasınızzz allh sizlerden razı olsun kuşummm
ama elif yoktuu yanımdaa küsom ona
ama dur ona küsmeyim o şimdi hasta onden rüyama bile gelcek hali yoktu kuzucumun
inşllhj olmam kuzum..üüzlmm rabbimden gelene kabulüm diyorum ama rüyası bile dudamı uçurdu:))
eşimle konuşyoduk öle..o erkk isto hep.bende erkk istorum yalan değil...ama tek yumurta var dedim..çocu buldukta cinsiyetimi kaldı dedim
olmuşkene pipisi olsun dedi..bende kız olursa damat bulmak kolay dedim...iiçimden siz geçtiniz..:))öle aklıma her an geldinz yani:)
Ayy o gunlerı hayırlısıyla bı görelım de iyice heyecan yaptım nasıl olcak acaba kıme benzicek. Gerçi her onune gelen aynı ben dıyobasta ben ve osman olmak uzere nerdeyse iddaya dönecek bu durum baklım hayılıı
Hıhhh ben sana kustum işteasıl sen benı ruyna almamışsın
her şeyin hayırlsı kuzum ben artık bişey demiyorum..akıntımla birlikte ağğrım durdu bu arada.)))haha barı olmuş kende erkek olsun be gulum gönlunuze göre olsunhem meryemın oğlunada arkadaş olur
haha bende ora bakodumm...bana bir masal anlat babaiçinde istanbull olsunn..benm şarkımdırr..kızlar tv 8 de guzel şarkılar var kuşlar haber ucurdu
Ayyy o nasıl bı ruya oyle hele meryamın havada uçma kısmına bayıldımgerçi rüyanda ben yokum ama olsun ne yapalım. Bi yerın acıkta kalmış galiba keske o bıyerını azıcık dha acsaydında ruyana bende dahıl olsaydım
Yok kızz ben kocamı parmağımda dödurcem çocuk ikimizi birden dönürcek yanı 2 ye 1 yıne ben galibimyazık kız ben acıyom hem kocana hem doğcak olan çocuma hee...sen ikisinide parmanda döndürcen..aman çocuk döndürmesin sizi dikkt et kuzucukkk..aşık ol bir daha kocana
Aslında merak edilecek bişey yok aynı benay bende merak edıyorum ya
arasıda cok merak ettm ben ıstedıgım gıbı karakafa oldu
Allah rahatlik versin kizlar hepinize ben kaciyorum.
Oflu Dogumda bol bol dua et ve güzel seyler düsün. Her sanci agri emir mertine yaklastiracaktir unutma canim
hepinizi öpüyorum
hiçte kzuzum benm bilinç altı vrya sevmediklerimide alo çoğu zamn..sevdiceklerimi neden almasın bakalım...hee??sen teşrf etmedin kzuzummAyy o gunlerı hayırlısıyla bı görelım de iyice heyecan yaptım nasıl olcak acaba kıme benzicek. Gerçi her onune gelen aynı ben dıyobasta ben ve osman olmak uzere nerdeyse iddaya dönecek bu durum baklım hayılıı
Hıhhh ben sana kustum işteasıl sen benı ruyna almamışsın
kızlar ben müsadenizi isteyim
iyi geceler diliyorum çok öptüm
Bende senı canım iyi gecelerkızlar ben müsadenizi isteyim
iyi geceler diliyorum çok öptüm
Hıhhh sen bna ğır derken şişkoluğumu mu kastediyon yoksamher şeyin hayırlsı kuzum ben artık bişey demiyorum..akıntımla birlikte ağğrım durdu bu arada.)))
haha bende ora bakodumm...bana bir masal anlat babaiçinde istanbull olsunn..benm şarkımdırr..
diyom ya kzuzm ağırsın sen hastasın rüyama bilem girmye fırsatın olamadı
Tamam canım bi aksilik çıkmazsa yarın görüşürüz artık iyi geceler tatlı rüyalarkızlar bende kaçıyorum yarın akşam 9 dan sonra göruşmek uzere
neden kzuzum erken değilmii..gerçi saat 1 olmuşşşkızlar bende kaçıyorum yarın akşam 9 dan sonra göruşmek uzere
Yok kızz ben kocamı parmağımda dödurcem çocuk ikimizi birden dönürcek yanı 2 ye 1 yıne ben galibim
Aslında merak edilecek bişey yok aynı ben
İyi geceler canım tatlı ruyalar
Bende senı canım iyi geceler
Hıhhh sen bna ğır derken şişkoluğumu mu kastediyon yoksamşişko rüyama bile sığamafın dıyon dimi
Tamam canım bi aksilik çıkmazsa yarın görüşürüz artık iyi geceler tatlı rüyalar
Ahaha ee devr böylee herkes birbirini döndürüyoneden kzuzum erken değilmii..gerçi saat 1 olmuşşş
dönderin bakemm...birbiriniz..senn bebebde dönbdürcek bi hatun çıkar sonnda :))
ay ben ne dedimide bilmm hee çaktrmayınn
hiçte bile..hastasın yükün var..anlamında dedim kuzucukkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?