• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar nerdesinizzz songül gelsin toplar sizi siz beni beğenemeyinn...yarın da evde songülün eşi bende yarın gelmiyorum kuzucuklar

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bende haftaya hsg filmi çekincem aneztesili korkuyorum aranızda cekinen varmı aneztesili

benm bir fikrim yok cnm ama çoğu kişi adet ağrısı kadar hafifi bir ağrı oldunu söylüyor..ama anestezili diyorsan ztn hiç takma kafana cnm

Canım rahatladığına çok sevindim. Bu ayı dinlenerek geçirmende iyi olmuş. Bu ay hiç düşünme kendine tatil ver eminim çok iyi gelecek :54:

rahatlamana sevndim cnm.doktorun doğru söylşüyo banada demşti.burya 15 sene üzürene hamile kalamıyanlar gelo demişti.halen öle der sabırsız şeyda gel der.ilk doktorumda aynı şeyi derdi cnm bana..bu ay bekle bakalım belki kendilimnden olur..ben umutluyum senden..
demek tüplerinde bir şey yok..aşılam tutmyınca genelde tüm doktrlar ondan şüpheleniyor.demek sende bişe yokki..ii işte bu ay kafanı rahat bırk ..sende rahtla vücudunda rahtlasın cnm...iğneler dahasğlıklı olo aslında bilomıusun cnmyan etkileri daha az.ama iğne vurulduktan sonra yemenize dikkt edin..ben o iğnelerle çok kilo aldıydım..neyse her şey güzl olck ben bunu hiisdiyorummm
evet kıslar cok rahatladım uzun süredir ilk defe güldügümü bile farkettim yaa doktorum azcık konussa ama onun işi de zor o amaliat bu amaliat kosusturuyor hatır için eski hastalarına bakıyor ben 4 yanına girdim o saat de pek doktor bile kalmıyor hastane de hatta yavasdan bosalıyor dün amaliatdan 6.30 çıkmıs benle bekleyen kıs vardı o dasına dinlenmeye gitti demişler aramışlar yarın 3 de gelin demiş 6 saat amaliat daymıss ilginç yaa
bakalım bu ay düşünmemeye calışacam bendee mutlu olım diorum söle az gezim tozım kafama takmıyım diorum
nasıl olacak bakalı ALLAHIM nasip ederse inşALLAH

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bende haftaya hsg filmi çekincem aneztesili korkuyorum aranızda cekinen varmı aneztesili

canım ben cekildim anestezili oda yattın mı uyutuyolar hemen sonra işlem oluyor sen uyandıgında
hiç birsey hatırlamıyorsun kendi zorlamazsan agrın olmas ben yatmıstım işlem olunca eve geldim mi
agrım olmamıstı korkma hiç bişiy anlamıyorsun

kızlar nerdesinizzz songül gelsin toplar sizi siz beni beğenemeyinn...yarın da evde songülün eşi bende yarın gelmiyorum kuzucuklar

canım nasılsın bak ben geldim neden sessiz bu kadar burası nerdeeler acabaa
sen neden gelmiyorsun yarın işin mi var

canım nasılsın bak ben geldim neden sessiz bu kadar burası nerdeeler acabaa
sen neden gelmiyorsun yarın işin mi var

yok cnm bugn çarşamba muhteşem yüzyıl var..o yüzden kims eyoktur...
yok kız şaka yaptım songül olunca herkes gelo öbür türlü kims eyok..
bend ebilerek öle söledim cnmm

yok cnm bugn çarşamba muhteşem yüzyıl var..o yüzden kims eyoktur...
Yok kız şaka yaptım songül olunca herkes gelo öbür türlü kims eyok..
Bend ebilerek öle söledim cnmm

ay evet bende izliyorun canım hatta annemde idik babam degiştirdi eve geldim
kaçırmıyım die bitecek zatii biras sonra gelirler balkii
songülün bi takdigi var demekk ögrenmek gerek:34:

ay evet bende izliyorun canım hatta annemde idik babam degiştirdi eve geldim
kaçırmıyım die bitecek zatii biras sonra gelirler balkii
songülün bi takdigi var demekk ögrenmek gerek:34:

herkese msj ato kuzum ne olsun..daha doğru kim kimde numurası varsaöle ağ gbi topla valla..
:)))ben sıkılıyom artık yaaa.gülmek istom...arada bir bakom cnm...öle çok değil.ztn 1 hafta izlom öbür hafta benmki izletmiyo...kalom bende..bi bakom hürrem doğrmuş sonra bakaomm oo şehzade büyümş ...ee ne izlim onu ama nigarın kızı çok ttalı bugn gördüm

herkese msj ato kuzum ne olsun..daha doğru kim kimde numurası varsaöle ağ gbi topla valla..
:)))ben sıkılıyom artık yaaa.gülmek istom...arada bir bakom cnm...öle çok değil.ztn 1 hafta izlom öbür hafta benmki izletmiyo...kalom bende..bi bakom hürrem doğrmuş sonra bakaomm oo şehzade büyümş ...ee ne izlim onu ama nigarın kızı çok ttalı bugn gördüm

evet masallah dudukları hele çok tatlı bi kıs
hürrem ara verdi artık dogurmuyo ilk zamanlar neydii yuh diodum artık
nebilim ben izliyorumm sürekli takip etmiyincede sıkar insanı
evet ben bilmem eşim bilir onu izlerken baya gülüyorum ben izliyon mu bilmiyorum ama
ya bu arada bu 21 aralık ne olacakmıs ben bişiy anlamadım valla varmı senin bi bilgin

evet masallah dudukları hele çok tatlı bi kıs
hürrem ara verdi artık dogurmuyo ilk zamanlar neydii yuh diodum artık
nebilim ben izliyorumm sürekli takip etmiyincede sıkar insanı
evet ben bilmem eşim bilir onu izlerken baya gülüyorum ben izliyon mu bilmiyorum ama
ya bu arada bu 21 aralık ne olacakmıs ben bişiy anlamadım valla varmı senin bi bilgin

ayy cnmm yaaa evet çok tatlı..hürrem yaşlandı herhall cnmm...benm dayımın kızı var aynı ona benziyor yaa...
ay cnm ben inanmam 21 aralık oalyına..ölecem varsa ölüürm.rabbim kimseyey öle belli tarih vermmemş..kıyamaet olsa şirince köyümü kalcak sadece.çok komik..mayalar birde öle yüksek kültürlü bir medeniyet değil..öle sıradan medeniyetler..hee sıfır noktasında ulaşckmış 72 saat karanlık olckmış..olabilr bişey diyemm cnm..ama ben öle şeylere innmam cnm..
nuhun geöisini bilirsin..öle bir olay bir daha olmıcak diye kuranda bile geçiyor cnm.havadada çok rüzgar var kuzum yaa.bunalrda bir işater olmasınn:))))))))))

ayy cnmm yaaa evet çok tatlı..hürrem yaşlandı herhall cnmm...benm dayımın kızı var aynı ona benziyor yaa...
ay cnm ben inanmam 21 aralık oalyına..ölecem varsa ölüürm.rabbim kimseyey öle belli tarih vermmemş..kıyamaet olsa şirince köyümü kalcak sadece.çok komik..mayalar birde öle yüksek kültürlü bir medeniyet değil..öle sıradan medeniyetler..hee sıfır noktasında ulaşckmış 72 saat karanlık olckmış..olabilr bişey diyemm cnm..ama ben öle şeylere innmam cnm..
nuhun geöisini bilirsin..öle bir olay bir daha olmıcak diye kuranda bile geçiyor cnm.havadada çok rüzgar var kuzum yaa.bunalrda bir işater olmasınn:))))))))))

YA benim bi bilgim yok bugün biri anlattı dedim bu ne yaa sirince de boş yer kalammıs heryerden insanlar gidecek
güselim şirince köyünü katletecekler bosuna ben anlamadım haberde izlemm hiçç bi karanlık olacakmıs öle diolar
biri kıyamet kopacakmıs öle diolar annem dio ALLAHDAN baska kimse bilmes diyor ben diom ne olacakmıs öle
bi anlşaşmazlık içindeyim yasayıp da görelim bakalım ne olacak merakla bekliyorum bende

YA benim bi bilgim yok bugün biri anlattı dedim bu ne yaa sirince de boş yer kalammıs heryerden insanlar gidecek
güselim şirince köyünü katletecekler bosuna ben anlamadım haberde izlemm hiçç bi karanlık olacakmıs öle diolar
biri kıyamet kopacakmıs öle diolar annem dio ALLAHDAN baska kimse bilmes diyor ben diom ne olacakmıs öle
bi anlşaşmazlık içindeyim yasayıp da görelim bakalım ne olacak merakla bekliyorum bende

boşver kuzum öle her işe kafa yorma ..bi deli kuyuya taş atmış bin akıllıu çıkarammış misali..ay bunu diyncede hep aklıma mihriba sultana aşık yedi genç şiiri gelo..edebiyat dersinde çok etkilerdi beni bilmm aklıma geldi gene:))):21::21:

ben yatım canımm malum pek gece kalmıyorumm sabah 8.30 da kalkan biri olorak
yatım sende yalnız kalacan ama

boşver kuzum öle her işe kafa yorma ..bi deli kuyuya taş atmış bin akıllıu çıkarammış misali..ay bunu diyncede hep aklıma mihriba sultana aşık yedi genç şiiri gelo..edebiyat dersinde çok etkilerdi beni bilmm aklıma geldi gene:))):21::21:

babam dio sanayide herkes bunu konusuyor ay ben daha bugün duydum malum merak ettimm
zati kafam da almadıı ne şiiri canımm

büşra gelmişş ben gidim canım sende yalnız kalmamıs olursun
hadi hayırlı gecelerr :16::16::16::16::16::16:

Ayyy canım ya bi denk gelemiyoz artık senle. İşallah ayın 12 sinde güel haberlerini kutlarız
evet canım ya uzun zaman oldu senle sohbet edemedık osledım kız eskı sohbetlerımızı ne guzel kaynatıoduk yaa:31::31::31:..canım insaallah 12.sı ugur getırır bıze de guzel haberı verırım..:16::16:masaaallah senınde doğum yaklasmıs kuzum hayırlısıyla bı avazda dogurursun ınsaallah:emir_bebek::emir_bebek:
cnm benm yaa.nerelerdesin sen..çok özldim seni innki yaa.bugn neti açerken aklıma geldi aklıma gelen gözmn önüne geldi ama yok...erknden kaçmöışın cnmm..erken gel saat 9 gbi valla özldm yaa...kız benm facemde ekli değilmisin bakim sen...bir an onu düşündüm cnmm..inşllhh 12 12 12 senn tarihin olur..gel kuzum yaa çokk çokk özldim cnmm
şeydamm bende senı cok osledım kuzum yaa erken kacmak zorunda kaldım canım esımın halası gelmıstı yenı telefon aldı da muzık yukledık ondan cıktım :31::31:facemı ozelden yazım sana ekle benı bebem:34::34::34:inşaallah bu ay sen de bende bekleyen butun kıslarda 2013e hamiş gırerız:16::16::16:
ayy bu arada ben dun dedım ya sınem ankaraya gıdom dıye yazmıs faceye dıye aksam bı baktım sınem sınavı kazandım almanyaya gıdıyorum yazmıs cok sevındım yaa:16::16::16:he bı de 9 aylıgına new york a da gıdecekmıs hatun gezmeye:nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16:

Back