Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde yatakmı kuzummm
Ahaha ee devr böylee herkes birbirini döndürüyo kısır döngü
Hee iyiymiş sevindim sanırım bu gidişle 25 le doğum yapıcam dün 66 yıda gördüm. Gerçi eski halimi bilmeyenler sadece karnın var diyo ama acı gerceği bilmiyorlar
benden sonra hepiniz kactiniz mi aaa... neyse ben geldim hadi siz de gelin
canim ben yaziliyi verdim cok sükür, hem de sifir hatayla darisi basina olsun, 14ünde ya da 21inde de sürcem bakalim ayyy cok güzel gidiyor allah nazarlardan saklasin, ögretmenim de cok memnun benden.. bugün otobana ciktim kamyonlar solladim felan cok zevkli yaaa araba sürmesi.. senin nasil gidiyor?? sürmeye basladin mi??? burda cok zor ama yaaa, trde almasi daha kolay o yüzden trden gelen ehliyetleri kabul etmiyorlar, 6 ay felan gecerli, sonra burda tekrarlamak gerekiyor.. esin felan da geliyor mu seninlesürmeye??
kızlar dün randewum vardı gittim...muayene etti eşimin eski sonuçlarını fln gösterdik rahim filmime baktı sorun yok dedi..yalnız 1 mm lik bi kist var ..bir ayda bişey diyemem bu kiste dedi...atılabilir dedi kendiliğinden...ama bi sonraki muayenede kist hala duruyosa tedavisine başlarız dedi...çikolata kisti olabilir belki dedi...hormon tahllili verdi 21 aralıkta yaptırcam...adet olunca ikinci yada üçüncü gün gel dedi...sanırım bu sefer yumurtaları iğneyle büyütüp öyle aşılama yapcak..gecen aşılamamda hapla büyütmüştük
hayırlı günler kıslar ben doktorumu aradımm
saat 3 de gel dedii gidicem bakalım nedicek benim herif aradı
bende gelecem diee merak içimdeyimm işi bırakıp nasıl geliyorr
hahahha
satınız satım batımız batım nediryaaa
vallahi sesli güldüm..kociş destek almam gerektigine emin oldu suan:)
tamam anlastık ozaman sen bize dua et
ah arkadasım bende de var...
pkos
adet düzensizligi
insülin direnci
hormonal bozukluklar
artan kilo
hipotroid
kan pıhtılasması
he birde en son rahimagzı yetmesligi çıktı..
bende 2 yıl sonra hamile kalmıstım ama erken dogum oldu..şimdi yeni bir mucize arıorum
saol zeynepcim bende seni sevıorum
Canım rahatladığına çok sevindim. Bu ayı dinlenerek geçirmende iyi olmuş. Bu ay hiç düşünme kendine tatil ver eminim çok iyi gelecekgeldimm ksılarr doktor beni muayene etmek için cagırmıs bu ilaçlar kis yapabiliyormus ALLAHA ŞÜKÜR
temiz çıktı bu ay kendi haline bırakalım dedii bi daha ki ay adet olursan ara dedi
bende napcan bundan sonra die sordum yanlış anlamadıysam iki tane dedi sanrımm
yumişleri igneyle büyütüp bide öle denicez dedi olmassa tüp bebek de dosya acacz dedi
bende sordum kanal filmi çeksek mi acaba gerek var mı dedim doktorcum da laporoskopi oldun sen
kanal filmi ne ben güvenmm laporoskopiyle anlasılır gercek gerek yok dedii
sorumdan mı anladım bilmem biras sabır gerekli sabırla beklicez dedii
yasın küçük olur inşALLAH dedi neden se bu kısa konusma bile beni rahatlattı ne kadar cımbızla
alsamda lafı agzındann konusunca mutlu oluyorumm bi rahatlamıs hissettim kendimii
Ayyy canım ya bi denk gelemiyoz artık senle. İşallah ayın 12 sinde güel haberlerini kutlarızkızzzzlllaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr...hayde gelın..stresımı alın yaw bat 12.12.2012 veee 12 aralık bızım tanısma yıldonumumuzgercı hıc bı ozel gunumde o bekledıgım guzel şey gerceklesmedı ama ınsaallah bu sefer olur tam 12 aralıkta test yapcam esım 10unda izne cıkıyo olmazzsa zatii adetım bıtınce dr.a gıtcezz:131::125::125::125::125::125::122::122::122::94::94::94::94::90::90::90::90::90::90:
hadi hayırlısı olsun canım...inşllh 21 aralıktaki testelerinde çok ii geçer kuzum benm...hadi bakalımyeni ayımız olmulşu sonuçlarla sonlansınnmkızlar dün randewum vardı gittim...muayene etti eşimin eski sonuçlarını fln gösterdik rahim filmime baktı sorun yok dedi..yalnız 1 mm lik bi kist var ..bir ayda bişey diyemem bu kiste dedi...atılabilir dedi kendiliğinden...ama bi sonraki muayenede kist hala duruyosa tedavisine başlarız dedi...çikolata kisti olabilir belki dedi...hormon tahllili verdi 21 aralıkta yaptırcam...adet olunca ikinci yada üçüncü gün gel dedi...sanırım bu sefer yumurtaları iğneyle büyütüp öyle aşılama yapcak..gecen aşılamamda hapla büyütmüştük
hayırlı günler kıslar ben doktorumu aradımm
saat 3 de gel dedii gidicem bakalım nedicek benim herif aradı
bende gelecem diee merak içimdeyimm işi bırakıp nasıl geliyorr
rahatlamana sevndim cnm.doktorun doğru söylşüyo banada demşti.burya 15 sene üzürene hamile kalamıyanlar gelo demişti.halen öle der sabırsız şeyda gel der.ilk doktorumda aynı şeyi derdi cnm bana..bu ay bekle bakalım belki kendilimnden olur..ben umutluyum senden..geldimm ksılarr doktor beni muayene etmek için cagırmıs bu ilaçlar kis yapabiliyormus ALLAHA ŞÜKÜR
temiz çıktı bu ay kendi haline bırakalım dedii bi daha ki ay adet olursan ara dedi
bende napcan bundan sonra die sordum yanlış anlamadıysam iki tane dedi sanrımm
yumişleri igneyle büyütüp bide öle denicez dedi olmassa tüp bebek de dosya acacz dedi
bende sordum kanal filmi çeksek mi acaba gerek var mı dedim doktorcum da laporoskopi oldun sen
kanal filmi ne ben güvenmm laporoskopiyle anlasılır gercek gerek yok dedii
sorumdan mı anladım bilmem biras sabır gerekli sabırla beklicez dedii
yasın küçük olur inşALLAH dedi neden se bu kısa konusma bile beni rahatlattı ne kadar cımbızla
alsamda lafı agzındann konusunca mutlu oluyorumm bi rahatlamıs hissettim kendimii
kızzzzlllaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr...hayde gelın..stresımı alın yaw bat 12.12.2012 veee 12 aralık bızım tanısma yıldonumumuzgercı hıc bı ozel gunumde o bekledıgım guzel şey gerceklesmedı ama ınsaallah bu sefer olur tam 12 aralıkta test yapcam esım 10unda izne cıkıyo olmazzsa zatii adetım bıtınce dr.a gıtcezz:131::125::125::125::125::125::122::122::122::94::94::94::94::90::90::90::90::90::90:
cnm benm yaa.nerelerdesin sen..çok özldim seni innki yaa.bugn neti açerken aklıma geldi aklıma gelen gözmn önüne geldi ama yok...erknden kaçmöışın cnmm..erken gel saat 9 gbi valla özldm yaa...kız benm facemde ekli değilmisin bakim sen...bir an onu düşündüm cnmm..inşllhh 12 12 12 senn tarihin olur..gel kuzum yaa çokk çokk özldim cnmmya kızlar sineme vıze verdıler ya da verecekler galıba gecende ankara yolcusuyum yazmıs face.ye..ınsaallah cıkmıstır da kavusur kocişine
hahah ne güzel bişymiş kız o ..rüya olmasın her şey gerçek olsun cnmmmerhaba kizlar hepinizeeeee
dün gece bana iyi geceler diyenler, bu gece rüyalarinda dileklerini, demeyenler de beni görsün