Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

olsun kzuuzm sen verrsin o kiloları gerçi 55 te bile kalsan yeter sana kuzum sen dert etme..bende ikise n çıkar:))
ben dayanamıyorum cnm yatim arıtk hem ağrım var hem gzölrim kapanıyo.sabah ateş ölççem:)

ii geceler kuzum yarın görüşürzs..kızzz oğluna söle dua etsn benm için..kızdırmasın beni..onn duası kabul olur..orası farklıbir ortam :)..

oo sen iyiymişsin kuzum:)ben tembelim ya hiç çalışmıyom.15 aralıkta yazılım var daha 1 kere test çözdüm çıkmış soruları çözüyom...otomatik vites kullanıyorumda.manuel daha hiç kullanmadımhele bi yazılıyı geçiyim o kolay diyo eşim 2 kere göstersem öğrenirsin diyo..direksiyonum iyi zaten bi debriyaj calışsam yeter..benim direksiyon sınavı karlı buzlu havada olacak kesin...napacam bilmiyom

kızlar dün randewum vardı gittim...muayene etti eşimin eski sonuçlarını fln gösterdik rahim filmime baktı sorun yok dedi..yalnız 1 mm lik bi kist var ..bir ayda bişey diyemem bu kiste dedi...atılabilir dedi kendiliğinden...ama bi sonraki muayenede kist hala duruyosa tedavisine başlarız dedi...çikolata kisti olabilir belki dedi...hormon tahllili verdi 21 aralıkta yaptırcam...adet olunca ikinci yada üçüncü gün gel dedi...sanırım bu sefer yumurtaları iğneyle büyütüp öyle aşılama yapcak..gecen aşılamamda hapla büyütmüştük

kızlar dün randewum vardı gittim...muayene etti eşimin eski sonuçlarını fln gösterdik rahim filmime baktı sorun yok dedi..yalnız 1 mm lik bi kist var ..bir ayda bişey diyemem bu kiste dedi...atılabilir dedi kendiliğinden...ama bi sonraki muayenede kist hala duruyosa tedavisine başlarız dedi...çikolata kisti olabilir belki dedi...hormon tahllili verdi 21 aralıkta yaptırcam...adet olunca ikinci yada üçüncü gün gel dedi...sanırım bu sefer yumurtaları iğneyle büyütüp öyle aşılama yapcak..gecen aşılamamda hapla büyütmüştük

hayırlı günler kıslar ben doktorumu aradımm
saat 3 de gel dedii gidicem bakalım nedicek benim herif aradı
bende gelecem diee merak içimdeyimm işi bırakıp nasıl geliyorr

ayy canım ne yalan söylüyeyim neım hala senden yana unudum vardı dün hep haberini alabılmek için kk ya girdim ama olumsuz olmasına üzüldüm açıkçası ne diyelim hakkında hayırlısı olsun

ee canım neye karar verdin ne diceksin aşılama konusunda bu ay istiyormusun yoksa dinlenecekmisin gelince mutlaka yaz bizi habersiz bırakma olurmu

Canım çok geçmiş olsun.Allahım tez vakitte sanada isteyen herkezede nasip eder.
İnşallah dünyada Bebek isteyipte kimsenin kucağı boş kalmaz. Hepimiz anne oluruz inşallah.İnşallah kalp atımlarını duyarım bende.

geldimm ksılarr doktor beni muayene etmek için cagırmıs bu ilaçlar kis yapabiliyormus ALLAHA ŞÜKÜR
temiz çıktı bu ay kendi haline bırakalım dedii bi daha ki ay adet olursan ara dedi
bende napcan bundan sonra die sordum yanlış anlamadıysam iki tane dedi sanrımm
yumişleri igneyle büyütüp bide öle denicez dedi olmassa tüp bebek de dosya acacz dedi
bende sordum kanal filmi çeksek mi acaba gerek var mı dedim doktorcum da laporoskopi oldun sen
kanal filmi ne ben güvenmm laporoskopiyle anlasılır gercek gerek yok dedii
sorumdan mı anladım bilmem biras sabır gerekli sabırla beklicez dedii
yasın küçük olur inşALLAH dedi neden se bu kısa konusma bile beni rahatlattı ne kadar cımbızla
alsamda lafı agzındann konusunca mutlu oluyorumm bi rahatlamıs hissettim kendimii

slm kısslar...umutsuz vakaa geldii..ben sızı cok ozledım..ama gecmıse sole bı baktım da sadece meryem anmış beni

kızzzzlllaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr...hayde gelın..stresımı alın yaw bat 12.12.2012 veee 12 aralık bızım tanısma yıldonumumuzgercı hıc bı ozel gunumde o bekledıgım guzel şey gerceklesmedı ama ınsaallah bu sefer olur tam 12 aralıkta test yapcam esım 10unda izne cıkıyo olmazzsa zatii adetım bıtınce dr.a gıtcezz:131::125::125::125::125::125::122::122::122::94::94::94::94::90::90::90::90::90::90:

Son düzenleme:
ya kızlar sineme vıze verdıler ya da verecekler galıba gecende ankara yolcusuyum yazmıs face.ye..ınsaallah cıkmıstır da kavusur kocişine

neyse kıslar bana cvp verende yok..sedef de benı begenmedı kactı gıttı.. en ıyısı bende çıkam

Son düzenleme:
merhaba kizlar hepinizeeeee

dün gece bana iyi geceler diyenler, bu gece rüyalarinda dileklerini, demeyenler de beni görsün

Canım rahatladığına çok sevindim. Bu ayı dinlenerek geçirmende iyi olmuş. Bu ay hiç düşünme kendine tatil ver eminim çok iyi gelecek

Ayyy canım ya bi denk gelemiyoz artık senle. İşallah ayın 12 sinde güel haberlerini kutlarız

hadi hayırlısı olsun canım...inşllh 21 aralıktaki testelerinde çok ii geçer kuzum benm...hadi bakalımyeni ayımız olmulşu sonuçlarla sonlansınnm

rahatlamana sevndim cnm.doktorun doğru söylşüyo banada demşti.burya 15 sene üzürene hamile kalamıyanlar gelo demişti.halen öle der sabırsız şeyda gel der.ilk doktorumda aynı şeyi derdi cnm bana..bu ay bekle bakalım belki kendilimnden olur..ben umutluyum senden..
demek tüplerinde bir şey yok..aşılam tutmyınca genelde tüm doktrlar ondan şüpheleniyor.demek sende bişe yokki..ii işte bu ay kafanı rahat bırk ..sende rahtla vücudunda rahtlasın cnm...iğneler dahasğlıklı olo aslında bilomıusun cnmyan etkileri daha az.ama iğne vurulduktan sonra yemenize dikkt edin..ben o iğnelerle çok kilo aldıydım..neyse her şey güzl olck ben bunu hiisdiyorummm

ya kızlar sineme vıze verdıler ya da verecekler galıba gecende ankara yolcusuyum yazmıs face.ye..ınsaallah cıkmıstır da kavusur kocişine
cnm benm yaa.nerelerdesin sen..çok özldim seni innki yaa.bugn neti açerken aklıma geldi aklıma gelen gözmn önüne geldi ama yok...erknden kaçmöışın cnmm..erken gel saat 9 gbi valla özldm yaa...kız benm facemde ekli değilmisin bakim sen...bir an onu düşündüm cnmm..inşllhh 12 12 12 senn tarihin olur..gel kuzum yaa çokk çokk özldim cnmm
merhaba kizlar hepinizeeeee

dün gece bana iyi geceler diyenler, bu gece rüyalarinda dileklerini, demeyenler de beni görsün
hahah ne güzel bişymiş kız o ..rüya olmasın her şey gerçek olsun cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…