allh kucanda göstermeyi nasip etsn ttalım...allh bebeğini korusun
Amin cnm sağol.
ah cok sevindim canımmmmm
allah ım kucagına almayıda nasip etsin...
sorun neydi 6 yıl?
Öncelikle sağol cnm.insülin direnci pcos hipotroidi kansızlık b12 vit eksikliği birde eşimin spermlerinde hareketsizlik filan yok yok yani.hormonal rahatsızlıklardan tabiki artan kilolarım.
oyyy yerim ben onun yerini. az kalmis canim zaten Insaallah yakinda kavusacaksin Allahin izniyle ogluna. Rabbim sana kolay dogum nasip etsin Insaallah sag salim kavustursun Mevlam seni ogluna.
oglusunun herseyi tamammi canim yatak, araba vs
haha yok yok sanırım yumurtluyorum dr sagda var bı adet demıştı
ay ben arasa calışmalara başlayana kadar hatta kk uyesı olana kadar hıc bışey bılmezdım
neler öğrendım neler
ebe oldum hatta hahaha
haha hurrem sandınız benı galıba
yok anam yok ay zaten bı taneyı yapana kadar anam agladı kolaydı cocuk yapmak sankım
bunun ateşi var gun aşırısı var çörekotu karışımı var
ayakları dımesı var yok ben anladım öle kut cocuk olmuyo
rabbım hepınızıe versın dualarım sızınle arkadaşım
ben kapattım defterı artık
kendımı sıze adadım satınız satım
batınız batım oldu
şişştt ebe hanımcım su benim 26mm yumişime de iki sey desene..
nasıl oldu neden oldu..anam napcam ben bu deve yumişini
ayy canım benm yaaa...rabbim olmuyanlara versin kuzucuk:))))
kız geçen dedm ya rüyamda adet olmuşum diye dudam uçukladı bilonmu kocamn...bu arada ben seni meryemi rüyamda gördüm
benm babam bi yerde duvara sıva yapo..bizde o odada otyoz senn kucnda aras var..bizi kitliyolar unutyolar.sen sinrleniyon yareni okuldan alcm diye..meryemde sinrli..sonra onn kocsı gelo kapıyı aço ..arabaya binolar havaya doğru uçolr..sende beni öpüyon görüşürz hadi byb diye hopps ende gidon bende sap gbi kalom..sonra eşim gelo öle yanii
Adi güzelmis canim kendide adi gibi Mert olur Insaallahayy canım ne güzzel dualar ettin öyle sağolasın.
ALLAH RAZI olsun
Oğlumun ismi Emir Mert olacak inşallah
kızlar ben burdayım ama paşamdan dolayı yazamıyorum
bebek isteyen arkadaslarım Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin ve size nur topu gibi bebişler nasip etsin .
Ellerımı her kaldırdıgımda sizleride unutmuyorum ..
sizi çok seviyorumm .. ii geceler
bu bir firsat canim yumurtluyorsuuuuuunnn haydi calismalara aras abi olmaliii
ii geceler cnmmmkızlar ben burdayım ama paşamdan dolayı yazamıyorum
bebek isteyen arkadaslarım Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin ve size nur topu gibi bebişler nasip etsin .
orası öyle kuzum bakalım ne zaman gelicek :)
zamanını doldurmak istiyo galiba
doğurcam da kuzum ne zamannnnnnn
teyzesi hayatında bu kadar agresif ve huysuz bir bebek göremezsin bugun almıs yorganı cekmıs kafasına yastıgı almıs suratına bastırmıs nefes alamıyor bi agladı korktum koştum benım oğlan yatakta kıpkırmızı actım suratını dıye de bana çırlıyor .. uykusuzluk artık bünyeme işledi sizinle de konusmak istıyorum özledım kız nette zaman gecirmeyı . diş cıkarsada rahatlasamAdi güzelmis canim kendide adi gibi Mert olur Insaallah
benim oglum olursa Insaallah adini Erkam koymak istiyorum. kiz olursada Mehlika.
gerci her ay baska bir isim geliyor aklima buda bu ayki favori isimlerim
Allah razi olsun canim. Ömürede sanada tatli rüyalar Allah rahatlik versin. Insaallah Misil misil uyusun bu aksam oglusun annesi
hahahhahaha hurrem sandınız benı galıba
yok anam yok ay zaten bı taneyı yapana kadar anam agladı kolaydı cocuk yapmak sankım
bunun ateşi var gun aşırısı var çörekotu karışımı var
ayakları dımesı var yok ben anladım öle kut cocuk olmuyo
rabbım hepınızıe versın dualarım sızınle arkadaşım
ben kapattım defterı artık
kendımı sıze adadım satınız satım
batınız batım oldu
ah arkadasım bende de var...Öncelikle sağol cnm.insülin direnci pcos hipotroidi kansızlık b12 vit eksikliği birde eşimin spermlerinde hareketsizlik filan yok yok yani.hormonal rahatsızlıklardan tabiki artan kilolarım.
Evet canım sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalımda zamanı önemli değilayy inşallah canım hayırlısı olsun d
hayırlı vkitte gelsin..
inşallah diyelim canım riske atmaz istemez doktor öyle dedi bakalım
Evet herşeyi tamam sadece annem yastığını hazırlıcaktı okadar benım meraklı kaynanam dururmu 5. Ayda aldı bebek arabasını son 2 aydır kıyafetlerı bile yıkanmış ütülenmış bı vazıyette bekliyooyyy yerim ben onun yerini. az kalmis canim zaten Insaallah yakinda kavusacaksin Allahin izniyle ogluna. Rabbim sana kolay dogum nasip etsin Insaallah sag salim kavustursun Mevlam seni ogluna.
oglusunun herseyi tamammi canim yatak, araba vs
Ayy bazen cidden çok üstüne gidiyom gerçi bu gün espri olsun diye söyledim. Adam artık hercğ aradığımda korkuyormş. Bende gün içinde napıyon diye en az 2 kere arıyomyazık osaman kızzz...adam ne etsinn..hele çocuk ne etsin..babsı var her seferinde ürküryoo...anası var babayı suçloo..ezik eymen:))
hahah 3. çoco çalışmalara başldında olmaz bakk..sen en iyisimi 3.y çalış :)))hazır varkenen
ayy canım ne güzzel dualar ettin öyle sağolasın.
ALLAH RAZI olsun
Oğlumun ismi Emir Mert olacak inşallah
Evet canım sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalımda zamanı önemli değil
Evet herşeyi tamam sadece annem yastığını hazırlıcaktı okadar benım meraklı kaynanam dururmu 5. Ayda aldı bebek arabasını son 2 aydır kıyafetlerı bile yıkanmış ütülenmış bı vazıyette bekliyoya bişey olursa diye
Ayy bazen cidden çok üstüne gidiyom gerçi bu gün espri olsun diye söyledim. Adam artık hercğ aradığımda korkuyormş. Bende gün içinde napıyon diye en az 2 kere arıyomcanım yaaa hep diken üstünde duruyo. Artık yatağı toplamamaa bile kızıyo bişey olacak dıye ayy boyle anlatınca bi kez daha aşık oldum ne iyi kocam varmış
aaa hayır olsun kuşum ya bak ruyalarında bıle yanındayız cnm benım
ama ruyaların tersı olur adt olmucan ınşalla
teyzesi hayatında bu kadar agresif ve huysuz bir bebek göremezsin bugun almıs yorganı cekmıs kafasına yastıgı almıs suratına bastırmıs nefes alamıyor bi agladı korktum koştum benım oğlan yatakta kıpkırmızı actım suratını dıye de bana çırlıyor .. uykusuzluk artık bünyeme işledi sizinle de konusmak istıyorum özledım kız nette zaman gecirmeyı . diş cıkarsada rahatlasam
ayy canım benm yaaa...rabbim olmuyanlara versin kuzucuk:))))
kız geçen dedm ya rüyamda adet olmuşum diye dudam uçukladı bilonmu kocamn...bu arada ben seni meryemi rüyamda gördüm
benm babam bi yerde duvara sıva yapo..bizde o odada otyoz senn kucnda aras var..bizi kitliyolar unutyolar.sen sinrleniyon yareni okuldan alcm diye..meryemde sinrli..sonra onn kocsı gelo kapıyı aço ..arabaya binolar havaya doğru uçolr..sende beni öpüyon görüşürz hadi byb diye hopps ende gidon bende sap gbi kalom..sonra eşim gelo öle yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?