Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben doktoruma gttğimde sölicektim ağrım var diye ama aa içersi çok ii diyince bende unuttum...yok kız bazen sağda bazen solda.yumutalıklarımda ağrım olo..ama hiç dinmeden..hele aniden bi yere uzannca ve ağır kaldırınca..innnırmısın ben pazarda elime baya yük alırım bu hafta 3 torba anca taşıdım..evi bile süpürmiyorum yaa..kötü biş eolsa dokotr görrdü ztn..acaba rahim kalınlaşmasınndan kasılmmı olo
hee bu arada boşver hazırlama o kendi çantasını kendisi hazırlasınnn:)))))))))))))
benımde uzayan akıntım var
aaa yumurtluyonmu kız:))benımde uzayan akıntım var
adet olcm diye ağlanmıyom cnm..ağrı okdr kuvvtliki ondan ağrıyomm...bende seni görünce agzım sulanıyor
iim kuzum bildigin gbi işte..
yaa serran da böle dedi dedi..ögrenmeden 10gün önce basladı kasıklarım agrıyor..
kistim olacak diyim sana,yumurtlıklarım agrıyor
bat gecti dedi kist oldu adet sökülmüyor
ooo şimdi bak yarın kese görcekkkk...belli olmaz kuzum daha erken aglamaya
Allah ım ne büyük işte...
9 yıl sonra ha..Allah ım yavrusunu saglkla kucagına alsın insallah..darısı bizlere
bakseeen. sende dayanamazsin gelir bize bakarsin bakarsiiiinn
oflu canim bak aklima ne geldi hazir ebemiz songülde varken burda doguma baslasan:26:
yaren sicak su getireyimmi???
oflum sen uzan suraya rahatina bak ben legen su getireyim sakin daha ikinma biz gelene kadar
Ahaha deme kız öyle güldürdün benı bi kaç güne kadar doğurursun merak etme nedense içimden öyle geçti belkide malum oluyordurselamm kızlar nasılsınız?
bende haber yok hala aynı..
akşamüstü biraz sancı oldu feci şekilde ama geçti..
hiç doğuramıcam gibi geliyo bana :44::44:
Evet hatta bazen coşuyo sağolsun nasıl atacağını şaşırıyo o yüzden de sapıtıyo ee kalp benım kAlbım olunca o bıle normal gelmeye basladıbende fark etmedim canim yazip yazmadigini.
cok sükür seni sormali? kalbin artik hizli carpiyor nede olsa 2tane kalp tasiyorsun cok hos ikisi bi arada carpiyor.
ya ne güzel tr.de heryerde kuaför ve her kuaför agda yapiyor bu aletlere gerek kalmiyor tabi
regeninde dedigi gibi lazere gitsek bi seans 80eurodan basliyor
kuru kayisi ye günde 2tane ardindanda bi bardak ilik su ic sifa niyetine birseyin kalmaz Insaallah
Kızlar bende 6 yıl her yolu denemiş bitkisel kürler,aşılamadan döndüm filan ama normal olarak Allah'ım banada hamile kalmayı nasip etti.Darısı tüm isteyenlerin başına.
İnşallah cuma günü kalp atımlarınıda duyarım.
Kızlar bende 6 yıl her yolu denemiş bitkisel kürler,aşılamadan döndüm filan ama normal olarak Allah'ım banada hamile kalmayı nasip etti.Darısı tüm isteyenlerin başına.
o zaman ben hiç evde durmayayım :))
sürekli olmayınca gitmenın bi anlamı yokki kuzm
songüüüül yoksaaaa
allh kucanda göstermeyi nasip etsn ttalım...allh bebeğini korusunKızlar bende 6 yıl her yolu denemiş bitkisel kürler,aşılamadan döndüm filan ama normal olarak Allah'ım banada hamile kalmayı nasip etti.Darısı tüm isteyenlerin başına.
ya bende onu düşünyorum şimdi..kistmi diye..heheheheee canim cantasini hazirlamadim da bi kere üc gün konusmadi benimle...
hmmm canim seninki belki kist olduysa gelisen yumurtalarda felan ondan olabilir ya da hamilelikten kiii insallah öyledir
gelr kuzum kimin bebği içerde kaldıki sennki kalsın :)))ayatel kursiyi çok okuyorum doğumu kolaylaştırıyomuş :))
sizde dua edin bol bol bana :)
aynen canım benimki çıkmayacak galiba
doktorum 14une kadar beklicek bakalım gelecek mi
kızzzzz yeniden hamiş olmada..anam üstüme 2.yi dogurma valla bozusuruzbenımde uzayan akıntım var
büşraa bugün gec geldin kuzum..aksam gbi aklıma geldin dedim bu kız yok ortada acaba dogurdu mu?selamm kızlar nasılsınız?
bende haber yok hala aynı..
akşamüstü biraz sancı oldu feci şekilde ama geçti..
hiç doğuramıcam gibi geliyo bana :44::44:
ah cok sevindim canımmmmmKızlar bende 6 yıl her yolu denemiş bitkisel kürler,aşılamadan döndüm filan ama normal olarak Allah'ım banada hamile kalmayı nasip etti.Darısı tüm isteyenlerin başına.
adet olcm diye ağlanmıyom cnm..ağrı okdr kuvvtliki ondan ağrıyomm...
ben kaciyorum kizlar, kocam geldi yarin görüsürüz hepinize iyi geceler tatli sohbetler
ayy inşallah canım hayırlısı olsun dAhaha deme kız öyle güldürdün benı bi kaç güne kadar doğurursun merak etme nedense içimden öyle geçti belkide malum oluyordur
Evet hatta bazen coşuyo sağolsun nasıl atacağını şaşırıyo o yüzden de sapıtıyo ee kalp benım kAlbım olunca o bıle normal gelmeye basladı
Hatta eşimi bile suçlar oldum senın yuzunden kalbim sarkmış sündürmüşsün kalbımı diye
inşallah diyelim canım riske atmaz istemez doktor öyle dedi bakalımtabı tatlım en mantıklısı
ama ben acaıp tırsıgım bu konuda malesef
cnm 14 une kadar olmazsa 14 unde kucagında ınşalla dımı
oyyy yerim ben onun yerini. az kalmis canim zaten Insaallah yakinda kavusacaksin Allahin izniyle ogluna. Rabbim sana kolay dogum nasip etsin Insaallah sag salim kavustursun Mevlam seni ogluna.bak yaa nasıl dalga geçiyolar benle
ıkınsamda çıkmaz benim oğlum yeri iyi gelmiyoo
Ahaha deme kız öyle güldürdün benı bi kaç güne kadar doğurursun merak etme nedense içimden öyle geçti belkide malum oluyordur
Evet hatta bazen coşuyo sağolsun nasıl atacağını şaşırıyo o yüzden de sapıtıyo ee kalp benım kAlbım olunca o bıle normal gelmeye basladı
Hatta eşimi bile suçlar oldum senın yuzunden kalbim sarkmış sündürmüşsün kalbımı diye
haha yok yok sanırım yumurtluyorum dr sagda var bı adet demıştı
ay ben arasa calışmalara başlayana kadar hatta kk uyesı olana kadar hıc bışey bılmezdım
neler öğrendım neler
ebe oldum hatta hahaha
orası öyle kuzum bakalım ne zaman gelicek :)allh kucanda göstermeyi nasip etsn ttalım...allh bebeğini korusun
ya bende onu düşünyorum şimdi..kistmi diye..
1 yumurtam oluştu çataldı vs..ve adetmn 26.cı günü kontrlüm vrdı o zamn belli olmazmıydı acaba..ağlıyorumresmen ya böle ağrı görmedm ben hiç
gelr kuzum kimin bebği içerde kaldıki sennki kalsın :)))
rabbm bir bağırışta br ıkıntıda çıkrsın bebğini cnm
kızzzzz yeniden hamiş olmada..anam üstüme 2.yi dogurma valla bozusuruz
büşraa bugün gec geldin kuzum..aksam gbi aklıma geldin dedim bu kız yok ortada acaba dogurdu mu?
bence doguracaksın ben sana inanıyorum:)
ah cok sevindim canımmmmm
allah ım kucagına almayıda nasip etsin...
sorun neydi 6 yıl?
heee bana bakma kuzum ben hala alık ım..
hamişlik gitti alıklık baki kaldı bende
kızzzzz yeniden hamiş olmada..anam üstüme 2.yi dogurma valla bozusuruz
büşraa bugün gec geldin kuzum..aksam gbi aklıma geldin dedim bu kız yok ortada acaba dogurdu mu?
bence doguracaksın ben sana inanıyorum:)
ah cok sevindim canımmmmm
allah ım kucagına almayıda nasip etsin...
sorun neydi 6 yıl?
heee bana bakma kuzum ben hala alık ım..
hamişlik gitti alıklık baki kaldı bende
yazık osaman kızzz...adam ne etsinn..hele çocuk ne etsin..babsı var her seferinde ürküryoo...anası var babayı suçloo..ezik eymen:))Ahaha deme kız öyle güldürdün benı bi kaç güne kadar doğurursun merak etme nedense içimden öyle geçti belkide malum oluyordur
haha yok yok sanırım yumurtluyorum dr sagda var bı adet demıştı
ay ben arasa calışmalara başlayana kadar hatta kk uyesı olana kadar hıc bışey bılmezdım
neler öğrendım neler
ebe oldum hatta hahaha