• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
allh kucanda göstermeyi nasip etsn ttalım...allh bebeğini korusun

Amin cnm sağol.

ah cok sevindim canımmmmm
allah ım kucagına almayıda nasip etsin...

sorun neydi 6 yıl?

Öncelikle sağol cnm.insülin direnci pcos hipotroidi kansızlık b12 vit eksikliği birde eşimin spermlerinde hareketsizlik filan yok yok yani.hormonal rahatsızlıklardan tabiki artan kilolarım.

oyyy yerim ben onun yerini. az kalmis canim zaten Insaallah yakinda kavusacaksin Allahin izniyle ogluna. Rabbim sana kolay dogum nasip etsin Insaallah sag salim kavustursun Mevlam seni ogluna.

oglusunun herseyi tamammi canim yatak, araba vs

ayy canım ne güzzel dualar ettin öyle sağolasın.
ALLAH RAZI olsun :16::16::16:
Oğlumun ismi Emir Mert olacak inşallah :16:

haha yok yok sanırım yumurtluyorum dr sagda var bı adet demıştı
ay ben arasa calışmalara başlayana kadar hatta kk uyesı olana kadar hıc bışey bılmezdım
neler öğrendım neler
ebe oldum hatta hahaha

bu bir firsat canim yumurtluyorsuuuuuunnn haydi calismalara aras abi olmaliii:emir_bebek:

kızlar ben burdayım ama paşamdan dolayı yazamıyorum
bebek isteyen arkadaslarım Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin ve size nur topu gibi bebişler nasip etsin .
Ellerımı her kaldırdıgımda sizleride unutmuyorum ..
sizi çok seviyorumm .. ii geceler:16:

haha hurrem sandınız benı galıba
yok anam yok ay zaten bı taneyı yapana kadar anam agladı kolaydı cocuk yapmak sankım
bunun ateşi var gun aşırısı var çörekotu karışımı var
ayakları dımesı var yok ben anladım öle kut cocuk olmuyo
rabbım hepınızıe versın dualarım sızınle arkadaşım
ben kapattım defterı artık
kendımı sıze adadım satınız satım
batınız batım oldu

ayy canım benm yaaa...rabbim olmuyanlara versin kuzucuk:))))
kız geçen dedm ya rüyamda adet olmuşum diye dudam uçukladı bilonmu kocamn...bu arada ben seni meryemi rüyamda gördüm
benm babam bi yerde duvara sıva yapo..bizde o odada otyoz senn kucnda aras var..bizi kitliyolar unutyolar.sen sinrleniyon yareni okuldan alcm diye..meryemde sinrli..sonra onn kocsı gelo kapıyı aço ..arabaya binolar havaya doğru uçolr..sende beni öpüyon görüşürz hadi byb diye hopps ende gidon bende sap gbi kalom..sonra eşim gelo öle yanii

kız geçen dedm ya rüyamda adet olmuşum diye dudam uçukladı bilonmu kocamn...bu arada ben seni meryemi rüyamda gördüm
benm babam bi yerde duvara sıva yapo..bizde o odada otyoz senn kucnda aras var..bizi kitliyolar unutyolar.sen sinrleniyon yareni okuldan alcm diye..meryemde sinrli..sonra onn kocsı gelo kapıyı aço ..arabaya binolar havaya doğru uçolr..sende beni öpüyon görüşürz hadi byb diye hopps ende gidon bende sap gbi kalom..sonra eşim gelo öle yanii

aaa hayır olsun kuşum ya bak ruyalarında bıle yanındayız cnm benım
ama ruyaların tersı olur adt olmucan ınşalla

Adi güzelmis canim kendide adi gibi Mert olur Insaallah

benim oglum olursa Insaallah adini Erkam koymak istiyorum. kiz olursada Mehlika.
gerci her ay baska bir isim geliyor aklima buda bu ayki favori isimlerim:1::1:
bebek isteyen arkadaslarım Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin ve size nur topu gibi bebişler nasip etsin .

Allah razi olsun canim. Ömürede sanada tatli rüyalar Allah rahatlik versin. Insaallah Misil misil uyusun bu aksam oglusun annesi

ii geceler cnmmm
orası öyle kuzum bakalım ne zaman gelicek :)
zamanını doldurmak istiyo galiba :1::1:

doğurcam da kuzum ne zamannnnnnn :41::41::52:

yerini ii ayrlamış cnm o..sende rahat etrmişsin misfirini...ee ne etsinnn..kız bu varya çok uyuşuk olck çok ağlıck...sabırsız değil...çıktı yeri isticek hep ağlıcck >:)))

Adi güzelmis canim kendide adi gibi Mert olur Insaallah

benim oglum olursa Insaallah adini Erkam koymak istiyorum. kiz olursada Mehlika.
gerci her ay baska bir isim geliyor aklima buda bu ayki favori isimlerim:1::1:

Allah razi olsun canim. Ömürede sanada tatli rüyalar Allah rahatlik versin. Insaallah Misil misil uyusun bu aksam oglusun annesi
teyzesi hayatında bu kadar agresif ve huysuz bir bebek göremezsin bugun almıs yorganı cekmıs kafasına yastıgı almıs suratına bastırmıs nefes alamıyor bi agladı korktum koştum benım oğlan yatakta kıpkırmızı actım suratını dıye de bana çırlıyor .. uykusuzluk artık bünyeme işledi sizinle de konusmak istıyorum özledım kız nette zaman gecirmeyı . diş cıkarsada rahatlasam

haha hurrem sandınız benı galıba
yok anam yok ay zaten bı taneyı yapana kadar anam agladı kolaydı cocuk yapmak sankım
bunun ateşi var gun aşırısı var çörekotu karışımı var
ayakları dımesı var yok ben anladım öle kut cocuk olmuyo
rabbım hepınızıe versın dualarım sızınle arkadaşım
ben kapattım defterı artık
kendımı sıze adadım satınız satım
batınız batım oldu
hahahha:9::9::9::9::9::9:

satınız satım batımız batım nediryaaa
vallahi sesli güldüm..kociş destek almam gerektigine emin oldu suan:)

tamam anlastık ozaman sen bize dua et:49::49:
Öncelikle sağol cnm.insülin direnci pcos hipotroidi kansızlık b12 vit eksikliği birde eşimin spermlerinde hareketsizlik filan yok yok yani.hormonal rahatsızlıklardan tabiki artan kilolarım.
ah arkadasım bende de var...
pkos
adet düzensizligi
insülin direnci
hormonal bozukluklar
artan kilo
hipotroid
kan pıhtılasması
he birde en son rahimagzı yetmesligi çıktı..

bende 2 yıl sonra hamile kalmıstım ama erken dogum oldu..şimdi yeni bir mucize arıorum

saol zeynepcim bende seni sevıorum:54:

Son düzenleme:
ayy inşallah canım hayırlısı olsun d
hayırlı vkitte gelsin..

inşallah diyelim canım riske atmaz istemez doktor öyle dedi bakalım
Evet canım sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalımda zamanı önemli değil

oyyy yerim ben onun yerini. az kalmis canim zaten Insaallah yakinda kavusacaksin Allahin izniyle ogluna. Rabbim sana kolay dogum nasip etsin Insaallah sag salim kavustursun Mevlam seni ogluna.

oglusunun herseyi tamammi canim yatak, araba vs
Evet herşeyi tamam sadece annem yastığını hazırlıcaktı okadar benım meraklı kaynanam dururmu 5. Ayda aldı bebek arabasını son 2 aydır kıyafetlerı bile yıkanmış ütülenmış bı vazıyette bekliyo:1:ya bişey olursa diye

yazık osaman kızzz...adam ne etsinn..hele çocuk ne etsin..babsı var her seferinde ürküryoo...anası var babayı suçloo..ezik eymen:))

hahah 3. çoco çalışmalara başldında olmaz bakk..sen en iyisimi 3.y çalış :)))hazır varkenen
Ayy bazen cidden çok üstüne gidiyom gerçi bu gün espri olsun diye söyledim. Adam artık hercğ aradığımda korkuyormş. Bende gün içinde napıyon diye en az 2 kere arıyom:1: canım yaaa hep diken üstünde duruyo. Artık yatağı toplamamaa bile kızıyo bişey olacak dıye:29: ayy boyle anlatınca bi kez daha aşık oldum ne iyi kocam varmış :9:

oflu bıze habaer ver cnm doğum oldugunda merak ederız cnm senı
ınşalla saglıcakla alırsın paşanı kucagınaüay benım ıcımden
12.12.2012 gectı cnm

amin inşlh allah razı olsun iyigeceler canım benim pecmde kafayı dedi ya donuyo durmadan cümletten hayırlı geceler allah emanet olun sevgiyle kalın canlar:54::54:

Evet canım sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalımda zamanı önemli değil

Evet herşeyi tamam sadece annem yastığını hazırlıcaktı okadar benım meraklı kaynanam dururmu 5. Ayda aldı bebek arabasını son 2 aydır kıyafetlerı bile yıkanmış ütülenmış bı vazıyette bekliyo:1:ya bişey olursa diye

Ayy bazen cidden çok üstüne gidiyom gerçi bu gün espri olsun diye söyledim. Adam artık hercğ aradığımda korkuyormş. Bende gün içinde napıyon diye en az 2 kere arıyom:1: canım yaaa hep diken üstünde duruyo. Artık yatağı toplamamaa bile kızıyo bişey olacak dıye:29: ayy boyle anlatınca bi kez daha aşık oldum ne iyi kocam varmış :9:

haha ne guldum bı an farkettın he kocısını
az kaldı be elifim artık 3 kışı oluyosunuz bambaşka bı yaşam başlıyo

aaa hayır olsun kuşum ya bak ruyalarında bıle yanındayız cnm benım
ama ruyaların tersı olur adt olmucan ınşalla

evet cnm hep yanımdasınızzz allh sizlerden razı olsun kuşummm
ama elif yoktuu yanımdaa küsom ona:19::19::19:
ama dur ona küsmeyim o şimdi hasta onden rüyama bile gelcek hali yoktu kuzucumun:16::16:

inşllhj olmam kuzum..üüzlmm rabbimden gelene kabulüm diyorum ama rüyası bile dudamı uçurdu:))

eşimle konuşyoduk öle..o erkk isto hep.bende erkk istorum yalan değil...ama tek yumurta var dedim..çocu buldukta cinsiyetimi kaldı dedim
olmuşkene pipisi olsun dedi..bende kız olursa damat bulmak kolay dedim...iiçimden siz geçtiniz..:))öle aklıma her an geldinz yani:)

teyzesi hayatında bu kadar agresif ve huysuz bir bebek göremezsin bugun almıs yorganı cekmıs kafasına yastıgı almıs suratına bastırmıs nefes alamıyor bi agladı korktum koştum benım oğlan yatakta kıpkırmızı actım suratını dıye de bana çırlıyor .. uykusuzluk artık bünyeme işledi sizinle de konusmak istıyorum özledım kız nette zaman gecirmeyı . diş cıkarsada rahatlasam

ay teyzesi öper onu öper. masaallah hareketli oglumuz. Ce eee yapmak istemis sana annesi sende oyununu bozdugun icin cirlamis:1::1:
Allah korumus canim gercekten gecmis olsun.
Dis cikarsada huzursuzlugu devam eder atesi cikabilir. sen bol bol oku ona. Allah yardimcin olsun

Ayyy o nasıl bı ruya oyle hele meryamın havada uçma kısmına bayıldım:1:gerçi rüyanda ben yokum ama olsun ne yapalım. Bi yerın acıkta kalmış galiba keske o bıyerını azıcık dha acsaydında ruyana bende dahıl olsaydım :1:

Back