• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
:1::1::1:acaba korunuyorsun diyemi rahatsin???:1::1::1:
bende bu cuma doktora gidecem Insaallah bakalim ne diyecek. gereken tahlilleri isteyecegim bana ve esime bidaha bi bastan sona kadar baksin. ilk gittigimde 6ay sonra yine gel demisti. 6ay geldide gecti bile:30:

tatlim aslinda cok komik bebek ozlemi ile bu kadar yanip tutusurken bu haplari icmek INSALLAH RABBIMIN tedavi sonunda yuzumu guldurur, canim daha neyi bekliyorsun ki bu hafta git hadi dra evet dogru diyosun tum tahlilleri iste hem kendin hem de esin icin INSALLAH bisey cikmaz

doğru söylüyorsun Bu yolda Allah sabrımızı ve gücümüzü artırsın fikrimi dağıtsamda bebek konusu dönüp dolaşıp beni buluyo Yeni tanıştığım ve çocuğumun olmadığını bilen bi kişi beni hamile görüyor rüyasında Al işte buna ve bunun gibi bir sürü örneğe ne demeli
canim etrafimdaki insanlardan nerdeyse ruyasinda beni hamile gormeyen yok inanki ama ben seviniyorum belki de bigun benimde cocugum olacagina bi isaretdir
canim sen kendini niye sucluyorsunki? senin elinde olan birsey degil bunu esinde biliyor. eminim esinde senin böyle düsünmeni istemiyordur. rol yapmana gerek yok esinin cocuk sevgisini seyret ve bununla mutlu ol gurur duy. cocuk sevmeyen esler var. Rabbim hanimlarina onlara sabir versin. eslerinede cocuk sevgisi versin. Cocuk hasretiyle yananlarada hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Insaallah Mevlam.

sen calisiyormusun?

fanaa beni dinlemiyosun bari nartanemi dinle bak ne guzel soyluyor gecenlerde belki okumussundur bi bayan vardi burda bi kizi vardi ama esiyle bosaniyolardi esi kizina karsi cok ilgisiz ve sevgisizmis

tatlim aslinda cok komik bebek ozlemi ile bu kadar yanip tutusurken bu haplari icmek INSALLAH RABBIMIN tedavi sonunda yuzumu guldurur, canim daha neyi bekliyorsun ki bu hafta git hadi dra evet dogru diyosun tum tahlilleri iste hem kendin hem de esin icin INSALLAH bisey cikmaz

Insaallah canim Insaallah tedavinin sonucunu mutlu bir sekilde alirsin.
canim ben doktora gitmistim tahliller yapildi bendede esimdede birsey cikmadi sadece hafif guatr vardi onuda düsük doz hap verdi. sonra 1yil dolsun sonra tekrar gel dedi. 1yili gecti artik.
cuma sabahi doktordayim tahlil sonuclarini alir almaz haber ederim. Insaallah Rabbim hepimize acil sifalar versin

Insaallah canim Insaallah tedavinin sonucunu mutlu bir sekilde alirsin.
canim ben doktora gitmistim tahliller yapildi bendede esimdede birsey cikmadi sadece hafif guatr vardi onuda düsük doz hap verdi. sonra 1yil dolsun sonra tekrar gel dedi. 1yili gecti artik.
cuma sabahi doktordayim tahlil sonuclarini alir almaz haber ederim. Insaallah Rabbim hepimize acil sifalar versin
INSALLAH canim RABBIMe teslim ettim kendimi , canim INSALLAH bisey cikmaz ne sende ne de esinde haber vermeyi unutma
iyi aksamlar kizlar :3::3::3:

nartanesi canim nasilsin????

hos geldin cnm

Son düzenleme:
fanaa canim inan bana zaman zaman bazi zamanlar bizde senin düsündügün gibi düsünüyor üzülüyoruz bakma sen benim böyle rahat konusmama ama cok sükür bu aralar icim rahat. Rabbim seninde icini ferahlatsin. dua et bol bol

Canım ikinizede tşk ederim Doğru söylüyorsunuz Ama bazen ben böyle karamsarlığa düşebiliyorum Hakkınızı helal edin Sizi de böyle kararttım

canm bunu ancak allah bilir..tutar mı tutmaz mı..

ya cıkarsa gibi birsey oldu:31:

ama 1.52 güzel bir büyüklük 1.70 dedimi çatlamalı yada çatlatılmalı..
sen de bu arada gün aşırı çalısmalısın:23::23::23:

cevap için teşekürler canım yarın birdaha gidicem bakalım hayırlısı dicez artık

Canım ikinizede tşk ederim Doğru söylüyorsunuz Ama bazen ben böyle karamsarlığa düşebiliyorum Hakkınızı helal edin Sizi de böyle kararttım

canim biz senin arkadaslariniz hepimiz ayni duyguyu yasiyoruz ve seni bizden baska kimse anlayamaz zaman zaman hepimiz duygularimiza goz yaslarimiza yeniliyoruz ama kader iste elden bisey gelmiyor canim helal olsun

fanaa canim inan bana zaman zaman bazi zamanlar bizde senin düsündügün gibi düsünüyor üzülüyoruz bakma sen benim böyle rahat konusmama ama cok sükür bu aralar icim rahat. Rabbim seninde icini ferahlatsin. dua et bol bol

evet biliyorum canım Zaten bizim ruh halimizde böyle değil mi Adeti görüp yıkılsakta ay sonu yine ümitleniyoruz Allah razı olsun Hepimizin bi ferahlamaya ihtiyacı var Dua edelim bol bol

INSALLAH canim RABBIMe teslim ettim kendimi , canim INSALLAH bisey cikmaz ne sende ne de esinde haber vermeyi unutma

hos geldin cnm
tabi canim Insaallah haber ederim. ben artik yumurtlama günlerimi tespit edemiyorum. adetlerim bazen 5gün önce bazen 5 gün sonra gelebiliyor. ov testi var evde ama artik onlarida kullanmayi istemiyorum acikcasi icimden gelmiyor. olursa böyle olur diyorum birakiyorum
nolsun canim yaaa oturuyorum iste öyle ev islerini hallettim bugün yoruldum birazcik :1::1::1:

seni sormali?? isler nasil gidiyor???
bende ise gittim bugün adventsmarkt vardi satis yaptik. pazar pazar is olurmu ya. yarinda calisiyorum zaten. neyse gene yorucu degilsdi sadece havalar cok sogudu
bende evimi temizlemeliyim yani süpürdüm ama toz ali bi yerleri silsem rahatliyacam ama hicte yapasim ypk suan acikcasi:27::27:
bisey degil canim estagf. olurmu öyle sey helal olsun varsa hakkin. dedim ya bende bazen öyle oluyorum. burda arkadaslar sagolsun moral veriyorlar yeniden gülümsüyorum.

selam kızlarrr 2 gün önce 16 mm olan yumurtam umarım bu ara çatlar::):):) acaba bu ara sık ilişkiye girsek olur mu bu şekilde deneyen varmııı

canim biz senin arkadaslariniz hepimiz ayni duyguyu yasiyoruz ve seni bizden baska kimse anlayamaz zaman zaman hepimiz duygularimiza goz yaslarimiza yeniliyoruz ama kader iste elden bisey gelmiyor canim helal olsun

Kız senin film başladı mı Bak gördün mü Seni alıkoydum finalden:) Artık finali ben oynarım:1::1::1:

tabi canim Insaallah haber ederim. ben artik yumurtlama günlerimi tespit edemiyorum. adetlerim bazen 5gün önce bazen 5 gün sonra gelebiliyor. ov testi var evde ama artik onlarida kullanmayi istemiyorum acikcasi icimden gelmiyor. olursa böyle olur diyorum birakiyorum

bende ise gittim bugün adventsmarkt vardi satis yaptik. pazar pazar is olurmu ya. yarinda calisiyorum zaten. neyse gene yorucu degilsdi sadece havalar cok sogudu
bende evimi temizlemeliyim yani süpürdüm ama toz ali bi yerleri silsem rahatliyacam ama hicte yapasim ypk suan acikcasi:27::27:

bisey degil canim estagf. olurmu öyle sey helal olsun varsa hakkin. dedim ya bende bazen öyle oluyorum. burda arkadaslar sagolsun moral veriyorlar yeniden gülümsüyorum.
sayenizde bende gülümsüyorum:)
selam kızlarrr 2 gün önce 16 mm olan yumurtam umarım bu ara çatlar::):):) acaba bu ara sık ilişkiye girsek olur mu bu şekilde deneyen varmııı

Canım gün aşırı daha sağlıklı bence spermin yenilenmesi gerekir Bu topikte bir arkadaş gün aşırı ilşkiyi önermişti O denediği ay hamile kalmış canım

canim tum drlar 1 gunden 1 iliski oneriyorlar ov testi yapmasan bile 1 gunden 1 calismana bak sen:37::17::17:

yaparsin canim yaaa calisan biri olarak zor yani hem ev isi hem is... tatilde güzel bi temizlik yaparsin... hos ayni hizla geri kirleniyor ama olsun :1:

satisiniz nasil gecti??? evet yaaa havalar epeyce soguk :50: dün gece kar yagdi burda, ama bugün geri eridi aksama kadar... daha fazla sogumasin yaa ben yürüyerek gidip geliyorum :31:

Back