merhaba hoş geldin daha önce tanısmadık sanırımm ben berrinn
bende Büşraaa :)
memnun oldum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hoş geldin daha önce tanısmadık sanırımm ben berrinn
AMA AYIP BU YA BEN O KADARALINTI EDEYİM KABUL ETMESİNN..
geçmişi okuyordum kızlar ben.büşracım nasılsın.berrin dilber cnm nasılsın??
beriin sanırım sennle durumm aynı canım.aynı gaflet bendede var..bugün çok iş yaptım.her yerim çokk ağrıyor.kesiliyorum resmen.koltuğu kaldırrkende ters döndüm.belim ağrıyor.karnımada iğne batıyor sanki kayınvaldeye sinirle kaldırdım tersim döndü resmn..
songülüm beni anmış dün..cnmsın benimm yavrucummm...
sedefte kaçmışş
nesrinim oğluşuna bayıldım.büşra sennde tulumuna bayıldım lacivert olana
bende memnun oldummbende Büşraaa :)
memnun oldum canım
bende memnun oldumm
sanırım dogum yakın ALLAH yardımcın olsun
sag salim kucagına alırsın inşALLAHH.
AMİNNNN İNŞALLAHH...evet canım az kaldı..
sağolasın...
İnaşşalh..
RABBİm isteyen herkeslere nasip etsinnn
HOŞ GELDİN SONGÜLL ii diiyelim ii olalımmkızlar nbrsınız bakalım
bız bugun 40 ucurduk geldık
akşam baya sohpet ettık keske burda olsaydınız ekıp toplanıyo yavaştan
ayy berrincim ben ağlamaya başlarsam şuan hiç susamam..ya kalktım oh dedim yemek var yemek yapmıcm.ay onu sil onu süpr orayı topla akşam oldu yaaa..
AMİNNNN İNŞALLAHH...
HOŞ GELDİN SONGÜLL ii diiyelim ii olalımm
sen nasılsınnn masallah kırk oldumuu zaman geciyor demii
okudum aksam ki muhabbetlerinizi azcık bebegin masallah çok tatlııı
sağol tatlım benım
senın canın sıkkın geldı bana hayırmı cnm bu arada şafak kaç ba heycan bastı sonuc beklerken sen sedef bıde 2 arkadaşımda aşılma oldu haftaya bellı olcak ayınşala hepınızın tutar
cumartesi pazar adet tarihim beklicem kan tahlili yaptırmıcam adet olmasam ayın 3 de kana gidicem inşALLAH
sağol tatlım benım
senın canın sıkkın geldı bana hayırmı cnm bu arada şafak kaç ba heycan bastı sonuc beklerken sen sedef bıde 2 arkadaşımda aşılma oldu haftaya bellı olcak ayınşala hepınızın tutar
şafak 6 mı dıyelım cnm o zman varmı belırtı falan
Ben moral olarak kötüyüm perşembe test günüm ama yapmıycam zaten o zamana kadar adet olurum eli kulağında..korkuyorum...canım yanıyo ilk defa...çok sey istemiyozki biz kocamızla bizi dahada birbirimize bağlayacak,içimizi ısıtacak bi mucize...allahım gör artık sen ol dersen herşey olur...ağlamıycam diyorum kendimi sıkmaktan boğaZım agrıyo...hamile kalana kadar kimseyi görmek ewden dışarı çıkmak istemiyorum..kimsenin benim ezikliğimi görmesini istemiyorum...kafamda saç kalmadı sıkıntıdan..sabahın köründe uyanıyorum uyuyamıyorum...tuvalete gitmekten korkuyorum adet olcam diye...tam anlamıyla aile olmak istiyorum başka hiç bişey değil...
DÜNE KADAR kasık agrı var dıı bi de akıntım ama bugün hepsi kaybolduu ben üzüldüm biras bugünn
ama şimdii iyiim artıkk rahatladımm bakalımm beklicez ve görcek hakkımız da hayırlısı
Yarın benim doğum günüm ama geçirdiğim en stresli kötü doğum günü olcak...
cnm benımya nıye hep kötu duşunuyosun bak lamıa ya ılkınde tuttu
aa neden bu kadar umutsuz bakıyosun bırazda olumlu duşun ak tum hormonlar duşuncegucuyle hareket edıyo ben anlamam vala perşembe test ısterım hep bu ay olmazsa bıdaha kı ay var ezıklıkte ne demekmış şukur bak eşinde sende sağlıklısın varmı ondan ötesı
ay hadı bakaım c m benım kasık agrı degılde böyle resmen sızlama olmuştu
cnm gebeık belırtılerı cok enterasan kımın de hıc göstermezken kımınd eyoğun oluyo en garantı test ayyy hep dua edıyorum cnm
bu arada nasıl evune alıştınmı cnm