Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla hee inşallh haftaya toplanırız..yeni 3 tane taze haberlerle DDarayada kendimi sıkıştırayımmm
valla cnm biliç altı işte herşey...
güçlü demeylim ona bak geççen gün songüle söledim..hep umutsuz olcaksın kötüye hazılancanki yere sert çarpıp bi anda kalkçan kötü sonuç olursa.ama olurda olmulu ii çıkırsa çok çok sevincez hönküre hönküre gülcez..o kadar gülcezki nerdeyse altımıza sıçcaz DD
yokk ağlamak canım ben sadece içimi döktüm D:hep berber sıçana kadar gülcez bak sölom sizeeeAma ağlattın sen şimdi benicanım benim ne gzl insansın sen ya.kalbin ne kadar şeffaf senin..
valla ben saat 1 de yataom saat 7:50 de ölçüyom.hep aynı saatte ölççeksin en az 4 5 saat uyku olck cnmCNM KAÇ SAATLIK UYKUYLAYI YA ŞEYDA KAÇ SAATLIK UYKUYLA???????
ölçuyosun cn adet olcaksan o gun ateş duşuyo eger sabıtsa yada yukselıyosa gebesın
dıl alıtndan dıjıtalle hergun aynı saatte
amin canım hepimiizn ayı olsun inşallhh bu aralık ayı son ay son gol atak yapak hepppaglattın beni valla ALLAHIM gönlüne göre versin canımm
inşALLAH bu ay senin ayın olur sende güsel haberini verirsin bizlerrre
en az 4 5 saat cnm ben öle bilombiliyorum canım sagolsunn elif daha önce anlatıstıı yarın baslayım bakımm
sanırım 3 saat ti yanlış hatırlamıyorsam eger
dogrumu SEYDAMM??
Git tabi canım senin bebişin var.benim olsa bende durmam ama nerde
ıns hepınızın ıstedıgı olur bebgınız olur saglıkla analı babalı buyutursunuz
amin canım benim sağolsınnrabbimde senn bebğini sana bağışlasın kucanda sağlık sıhatle göstersin canımıns hepınızın ıstedıgı olur bebgınız olur saglıkla analı babalı buyutursunuz
İNŞALLAH HEP beraber gülerizz hepimizin beklettisi olumlu olur inşş
bendee kötüyü düşünüyorumm zatiii ondan basladımm aglaya bugünn
adet olursammm yada olmassam ne olur daha da bilemiyorumm:)))))))hepimiz hamişizdir inşş
valla ben saat 1 de yataom saat 7:50 de ölçüyom.hep aynı saatte ölççeksin en az 4 5 saat uyku olck cnm
amin canım hepimiizn ayı olsun inşallhh bu aralık ayı son ay son gol atak yapak heppp
en az 4 5 saat cnm ben öle bilom
amin canım aminnn...az kaldı sennde bakalım hep beraber..ay kendimide hamile gbi düşnce sen sedefi beni bi an arka arkaya hamiş haberi alckmışız gibime gelo ...
neyse kızçeler bende kaçtım...sular geldi hemen bi banyo yapayımda sofrayı hazırlayım canımm..yarın görüşürük cnmmm
amin canım benim sağolsınnrabbimde senn bebğini sana bağışlasın kucanda sağlık sıhatle göstersin canım
amin canım aminnn...az kaldı sennde bakalım hep beraber..ay kendimide hamile gbi düşnce sen sedefi beni bi an arka arkaya hamiş haberi alckmışız gibime gelo ...
Neyse kızçeler bende kaçtım...sular geldi hemen bi banyo yapayımda sofrayı hazırlayım canımm..yarın görüşürük cnmmm
ıns cnm bebgmı kucagıma aldım ama hıc ıstemyen bı babsı vardı hamılelgımı oılk ogrendgı andan berı hıc ıstemedı dogdu sevdı ama sımdı cocugu ıstemıo bosanmak ıstıyo melegım babsız buyucek sımdı sızı goruce kotu oldum yanlıs anlamayın sakın sız evlat dıe yanarken rabbım evlat verıo ama ısteyen bı babsı yok.ıns saglıkla olur bebgnz analı babalı mutlu buyutrsnz
ıns cnm bebgmı kucagıma aldım ama hıc ıstemyen bı babsı vardı hamılelgımı oılk ogrendgı andan berı hıc ıstemedı dogdu sevdı ama sımdı cocugu ıstemıo bosanmak ıstıyo melegım babsız buyucek sımdı sızı goruce kotu oldum yanlıs anlamayın sakın sız evlat dıe yanarken rabbım evlat verıo ama ısteyen bı babsı yok.ıns saglıkla olur bebgnz analı babalı mutlu buyutrsnz
kıyamm yaa neden küçücük bi melek o kendi canından neden istemzsın yaa
allahım yardım etsin canımm sana eminim çok zordur
evlılıgm ılk 1 2 ayı guzeldı sonrası ızdırap herhaftasonu aılesıne gıden bı estı hıc vazgrmdm derken kavgkr basldı hakartler anlamdı benı hıc bn herhftasonu annmdeydım oda annesınde aılesne gtmdgm ıcın sevgısı btmıs ve 9 ay burnmdn geldı hergun kavga gozyası hıc ılgı gormedm bebgım oldu sadece 1 ay ılgılndı annesıne gonderdı baksın dıe benm dogumum cok zor oldu acıl sezeryana aldılar dogumdn snra ck agrım vardı annesıne gonderdı baksın dıe bızle hc ılgılnmdı geldım bnde evıme suclu ben oldum ıftıra attılar nelr neler neler....aılesını ıstmdm dıe bu duruma geldık ve ortada herseyden habersız gunahsız bı yavru
çok zorluk cekmişsin allahım yüzünü güldürsünn
tabi babasız biyitmek cok zor ama mutsuz bi yuva da büyümesinden daha iyidir belki de canımm inşallah ailen de anlayışlı senden yanadırlar sana desttek olur sahip çıkarlar kimse yuvası yıkılsın die evlenmez ama nasip de ne varsa onu yasarızz
selam canım hoşgeldin aramıza okuyunca üzüldüm RABBİM ıslah etsin merhamet ve sevgi koysun eşinin kalbine..bebeğini sana bağışlasın İNŞALLAH..ıns cnm bebgmı kucagıma aldım ama hıc ıstemyen bı babsı vardı hamılelgımı oılk ogrendgı andan berı hıc ıstemedı dogdu sevdı ama sımdı cocugu ıstemıo bosanmak ıstıyo melegım babsız buyucek sımdı sızı goruce kotu oldum yanlıs anlamayın sakın sız evlat dıe yanarken rabbım evlat verıo ama ısteyen bı babsı yok.ıns saglıkla olur bebgnz analı babalı mutlu buyutrsnz
aynen nasıp boleymıs dıyrm annmde kalıyrm zaten ve aılem kızım ıcın delırıolar hele babm gormeden yapamıo ıstemdlr dagmtlrnı pek sevmdıler haklıda cıktılar ma kader boleymıs dıyıp avutucam kendımı
hakkınız helal edın sayfanızı gorunce cok kotu oldum dyanmdm yazdım
aynen nasıp boleymıs dıyrm annmde kalıyrm zaten ve aılem kızım ıcın delırıolar hele babm gormeden yapamıo ıstemdlr dagmtlrnı pek sevmdıler haklıda cıktılar ma kader boleymıs dıyıp avutucam kendımı
benden yanada helal olsun tatlım...herzaman gel sohbet ederiz dertleşiriz..RABBİM hakkında hayırlısını nasib etsin..aynen nasıp boleymıs dıyrm annmde kalıyrm zaten ve aılem kızım ıcın delırıolar hele babm gormeden yapamıo ıstemdlr dagmtlrnı pek sevmdıler haklıda cıktılar ma kader boleymıs dıyıp avutucam kendımı