• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Insaallah canim Insaallah. mantar baslangicimi varmis sende?bendede mantar var suan. peki sana ne verdi ne kullaniyorsun? melhem? fitil? hap?

calisiyormusun sen bi ara isi birakacaktin diye hatirliyorum
ben calisiyorum bazen hafta icide calismak zorunda kaliyorum. Burda noel kutlamalari varya o yüzden kurabiyeler yapildi cumartesi pazar günüde satis yapilacak. özlemisim kiz seni
evet canım mantar baslngıcı dedi..fitil neo-penotran l ve merhem travazol verdi.
idrar kültürü tahlile gönderdi cuma alcaz sonucu.senin ilacların ne canım?
meryem gıtmışken mutlaka baktır cnm ya ben catlarım meraktan he
tamam baktırcam:1:
aaa meryeme fazla gaz verdık gıttı calışmaya resmen

aynen kuşum:52:

ah songül bi bilsen i,çimi Çok kötüyüm ya Zaten çok şey denedim Boş durmuyorum Umarım aşılamaya gerek kalmaz Adını koyamadığım bi sıkıntı var içimde aşılamaya karşı

O sıkıntıyı anlıyorum ben canım.sonuçta aşılamayla olunca doğal yolla hamile kalamamış olcaz.o sıkıyo bence seni.ama napalım mevlam böle yazmış.

sekercinikız
yarenn
ALLAHIM bbeklerinizi nazardan korusun maşALLAH çok tatlılarr
hem de çok şıklar maşALLAH
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba herkese ankette güzelmiş bebeğinizin cinsiyeti ne olsun diye ben ikiz bebeklerimi kaybettim biri kız diğeri erkekti 5.5 aylıkken erken doğum yaptım canım çok yanıyor.6 ay doldu unutamıyorum gözümü kapadıkça bebeklerimi görüyorum çok çok kötü Allh kimseye yaşatmasın bu acıyı tekrar hamile kalmayı da çok istiyorum çünkü psikolojim başka türlü düzelmyecek sanki :(((

Fanacimmm canimmm beni mi ozledin sen ay canim benimm bende seni cokkk ozledim gecmise baktim ozledigini gorunce cok sevindim :16::16::16::16::16:

Kizlar ben dun dra gittim adetin 2. gunu gel demisti, bana 21 gunluk hap verdi ilac biter bitmez adet olacagim adet gunu gel dedi o zaman da 5 gunluk menogon ya da klomifen verecekmis sonra eger yumisler onun uygun bildigi buyukluge gelince catlatma iynesi vermicek yumislerin catlamasini beklicek yumurta catlayinca da asilamami yapacak adet dongumun kendi gozetiminde gecmesi icin bu ay boyle yapdi yani benim asilamam onumuzdeki ay olacak:18::18::18:

Seydacim moralin niye bozuk ki??

Fanacimmm canimmm beni mi ozledin sen ay canim benimm bende seni cokkk ozledim gecmise baktim ozledigini gorunce cok sevindim :16::16::16::16::16:

Kizlar ben dun dra gittim adetin 2. gunu gel demisti, bana 21 gunluk hap verdi ilac biter bitmez adet olacagim adet gunu gel dedi o zaman da 5 gunluk menogon ya da klomifen verecekmis sonra eger yumisler onun uygun bildigi buyukluge gelince catlatma iynesi vermicek yumislerin catlamasini beklicek yumurta catlayinca da asilamami yapacak adet dongumun kendi gozetiminde gecmesi icin bu ay boyle yapdi yani benim asilamam onumuzdeki ay olacak:18::18::18:

Seydacim moralin niye bozuk ki??
canım benimm hayırlısı olsun İNŞALLAH:16:

Back