selam kızçeler nasılsınz ben çok kötüyüm gelide konuşakk
tatlim ne oldu ki?:18::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızçeler nasılsınz ben çok kötüyüm gelide konuşakk
ÇOK şükür tatlım bizde iyiz mide bulantısı yok denecek kadar azaldı..henüz pek hareketlerini hissetmiorum ara ara damar atması gibi bi seyrime var ama ne olduğunuda anlamıyorum açıkcası ama herşey yolunda ALLAHıma bin şükür..INSALLAH canim tesekkur ederim, sen nasilsin bebisin nasil?
hoşgeldin canım nasılsınnhayırdır kızlar neyiniz var moraller neden kötü..
iyiyim canim sen nasilsin senin niye moralin bozuk?? ben de dun dra gitmistim iste yazdim , senin dr da mi boyle yapti yoksa direk asilama mi yapti?
ÇOK şükür tatlım bizde iyiz mide bulantısı yok denecek kadar azaldı..henüz pek hareketlerini hissetmiorum ara ara damar atması gibi bi seyrime var ama ne olduğunuda anlamıyorum açıkcası ama herşey yolunda ALLAHıma bin şükür..
çok şükür canım iyiz sen nasılsınhoşgeldin canım nasılsınn
aman bos ver benim kini her zamankii seylerr
evet canım biraz büyüdü hamile pantolonu almıştım giremiorum pantolonlarıma bayramdan beri..canim INSALLAH sonuna kadar boyle rahat gecer RABBIM sag salim sihhatli bi sekilde kucaginda gormeyi nasip etsin INSALLAH, karnin buyumus mu kiz???
çok şükür canım iyiz sen nasılsın
gecmiş olsun tatlım dikkat et bende gecirdim ya ilaç flnda içemedim paso dayadım ıhlamuru :) çok şükür düzeldimbende iyiyim canımm sükür grip olmusum yatıyorum sabah dan beriii kötüydüm biras
ama açıldım artıkk bazen bi gaflet basıyor
hoşgeldin canım nasılsınn
aman bos ver benim kini her zamankii seylerr
ne hapi ver di ben anlamadımm senin anlattıgını canım
ye ben adetliyken giittim hap verdi yumişler büyüsün die adetin 5 günü basla dedi 9 kadar dı sanırım
sonra gittim yumişler çok güsel catlama ignesi yazdı vurul hemen asılama yarın dedii
beim böle oldu işdee canım iştersen asılama olma kendiniz deneyin dedii ama ben asılama istedim bunca
ay olmadı beklemeyim bi ay dedim ama bilemiyorum işdee
sanada cok gecmiş olsunn canım bende hiç birsey içmeden geçmesini bekliyorum:)gecmiş olsun tatlım dikkat et bende gecirdim ya ilaç flnda içemedim paso dayadım ıhlamuru :) çok şükür düzeldim
canim bende anlamadim nicin verdigini hem de bana gereksiz bi ilac gibi geldi diane 35 verdi, ben de bu ay asilama yapilacak sanmistim oysa
evet canım biraz büyüdü hamile pantolonu almıştım giremiorum pantolonlarıma bayramdan beri..
şekerler benim çıkmam lazım delyam yeni dua listesi hazırlanıyor gelcekmisin dua listesine..yasemine haber verirsin oki :) görüşmek üzere ALLAH a emanet olunn..
sanada cok gecmiş olsunn canım bende hiç birsey içmeden geçmesini bekliyorum:)
hımm ben bilmiyorum o ilacı belki başka bi bildigi vardır canım ilaçın ne ye yararı var kii
morali bozuktu yaa sanirim konusmak istemedi :18:mucizem begenmedii sAnırım bizii
dun bi tane aldim ilactan ama daha da almiycam ne zaman adet olursam o zaman gidicem dra ve ictim diyicem, canim o ilaci adet duzensizliginde, hamilelikten korunmak icin iciyolar bana ne amacla verdigini anlamadim hicc
ne yapıyosunuzzz kızlarrrrrrrrrr