• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
INSALLAH canim tesekkur ederim, sen nasilsin bebisin nasil?
ÇOK şükür tatlım bizde iyiz mide bulantısı yok denecek kadar azaldı..henüz pek hareketlerini hissetmiorum ara ara damar atması gibi bi seyrime var ama ne olduğunuda anlamıyorum açıkcası ama herşey yolunda ALLAHıma bin şükür..:nazar::nazar:

hayırdır kızlar neyiniz var moraller neden kötü..
hoşgeldin canım nasılsınn
aman bos ver benim kini her zamankii seylerr

iyiyim canim sen nasilsin senin niye moralin bozuk?? ben de dun dra gitmistim iste yazdim , senin dr da mi boyle yapti yoksa direk asilama mi yapti?

ne hapi ver di ben anlamadımm senin anlattıgını canım
ye ben adetliyken giittim hap verdi yumişler büyüsün die adetin 5 günü basla dedi 9 kadar dı sanırım
sonra gittim yumişler çok güsel catlama ignesi yazdı vurul hemen asılama yarın dedii
beim böle oldu işdee canım iştersen asılama olma kendiniz deneyin dedii ama ben asılama istedim bunca
ay olmadı beklemeyim bi ay dedim ama bilemiyorum işdee

ÇOK şükür tatlım bizde iyiz mide bulantısı yok denecek kadar azaldı..henüz pek hareketlerini hissetmiorum ara ara damar atması gibi bi seyrime var ama ne olduğunuda anlamıyorum açıkcası ama herşey yolunda ALLAHıma bin şükür..:nazar::nazar:

canim INSALLAH sonuna kadar boyle rahat gecer RABBIM sag salim sihhatli bi sekilde kucaginda gormeyi nasip etsin INSALLAH, karnin buyumus mu kiz???:49::49::49::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
canim INSALLAH sonuna kadar boyle rahat gecer RABBIM sag salim sihhatli bi sekilde kucaginda gormeyi nasip etsin INSALLAH, karnin buyumus mu kiz???:49::49::49::nazar::nazar::nazar:
evet canım biraz büyüdü hamile pantolonu almıştım giremiorum pantolonlarıma bayramdan beri..

bende iyiyim canımm sükür grip olmusum yatıyorum sabah dan beriii kötüydüm biras
ama açıldım artıkk bazen bi gaflet basıyor
gecmiş olsun tatlım dikkat et bende gecirdim ya ilaç flnda içemedim paso dayadım ıhlamuru :) çok şükür düzeldim

hoşgeldin canım nasılsınn
aman bos ver benim kini her zamankii seylerr

ne hapi ver di ben anlamadımm senin anlattıgını canım
ye ben adetliyken giittim hap verdi yumişler büyüsün die adetin 5 günü basla dedi 9 kadar dı sanırım
sonra gittim yumişler çok güsel catlama ignesi yazdı vurul hemen asılama yarın dedii
beim böle oldu işdee canım iştersen asılama olma kendiniz deneyin dedii ama ben asılama istedim bunca
ay olmadı beklemeyim bi ay dedim ama bilemiyorum işdee

canim bende anlamadim nicin verdigini hem de bana gereksiz bi ilac gibi geldi diane 35 verdi, ben de bu ay asilama yapilacak sanmistim oysa

gecmiş olsun tatlım dikkat et bende gecirdim ya ilaç flnda içemedim paso dayadım ıhlamuru :) çok şükür düzeldim
sanada cok gecmiş olsunn canım bende hiç birsey içmeden geçmesini bekliyorum:)
canim bende anlamadim nicin verdigini hem de bana gereksiz bi ilac gibi geldi diane 35 verdi, ben de bu ay asilama yapilacak sanmistim oysa

hımm ben bilmiyorum o ilacı belki başka bi bildigi vardır canım ilaçın ne ye yararı var kii

şekerler benim çıkmam lazım delyam yeni dua listesi hazırlanıyor gelcekmisin dua listesine..yasemine haber verirsin oki :) görüşmek üzere ALLAH a emanet olunn..:16:

şekerler benim çıkmam lazım delyam yeni dua listesi hazırlanıyor gelcekmisin dua listesine..yasemine haber verirsin oki :) görüşmek üzere ALLAH a emanet olunn..:16:

gule gule canim tesekkur ederim haber verdigin icin tabiki gelicem ben haber veririm simdi ALLAHA emanet ol :16::16::16:

sanada cok gecmiş olsunn canım bende hiç birsey içmeden geçmesini bekliyorum:)

hımm ben bilmiyorum o ilacı belki başka bi bildigi vardır canım ilaçın ne ye yararı var kii

dun bi tane aldim ilactan ama daha da almiycam ne zaman adet olursam o zaman gidicem dra ve ictim diyicem, canim o ilaci adet duzensizliginde, hamilelikten korunmak icin iciyolar bana ne amacla verdigini anlamadim hicc

dun bi tane aldim ilactan ama daha da almiycam ne zaman adet olursam o zaman gidicem dra ve ictim diyicem, canim o ilaci adet duzensizliginde, hamilelikten korunmak icin iciyolar bana ne amacla verdigini anlamadim hicc

anladımm canım sorsaydın keske doktora bi keree içim içmemmen dogrumu bilemm ben sen bilcen artık

AMA AYIP BU YA BEN O KADARALINTI EDEYİM KABUL ETMESİNN..
geçmişi okuyordum kızlar ben.büşracım nasılsın.berrin dilber cnm nasılsın??
beriin sanırım sennle durumm aynı canım.aynı gaflet bendede var..bugün çok iş yaptım.her yerim çokk ağrıyor.kesiliyorum resmen.koltuğu kaldırrkende ters döndüm.belim ağrıyor.karnımada iğne batıyor sanki kayınvaldeye sinirle kaldırdım tersim döndü resmn..

songülüm beni anmış dün..cnmsın benimm yavrucummm...
sedefte kaçmışş

nesrinim oğluşuna bayıldım.büşra sennde tulumuna bayıldım lacivert olana

Back