Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
merimmm çörekotu devam mı yaa yaren oun yemesi çok zor.bugün bişey okudum çörekotunun aç karnına tüketilmesi gerekiyormuş yoksa kilo yapıyomuş ben de şimdi yapıcam kendime ama hiçç sevmedim yaa

zaten bunu kesinlikle ac yiceksin ben hep öle yaptım cok sevimsiz bi karışım ama yedim bitti bin şukur ye başla sende hep yumurta takibi olcan ya sonucu en iyi sende göruruz bide çiğnemesi yokmu ayyyy 2.gunu başlıyon

yaa kızlar sizlere bişey sorucam şimdi her kadının adet süresi farklı kimi 3gün kimi 7 gün falan olyor ama 3 gün olanla 7 gün olan da adetinin üstüne 14 gün sayıyor yanii bu biraz ilginç değilmi yani farklı olmaası gerekmez mi ayyy anlatabildim mi off kafam iyi ya cümleleri toparlayamıyorum

evet ya benim mesela 7 gun suruyo

herkese iyi geceler arkadaşlar bu şekilde hesaplamak çok zor herkeste farklı oluyo oyüzden ovülasyon testi almak gerekiyo ben aldıgım ay hamile kaldım ama düştü ne yazıkki:2:

ayy evet ya fena kötüü sen nasıl yaptın sabahları çok zor yemek yaaaa

herkese iyi geceler arkadaşlar bu şekilde hesaplamak çok zor herkeste farklı oluyo oyüzden ovülasyon testi almak gerekiyo ben aldıgım ay hamile kaldım ama düştü ne yazıkki:2:

gecmiş olsun cnm ya onlarda yanıltıcı olabiliyo bi arkadaş bugun yazdı pozitifi görmuş dr yumuş olmadını sölemiş yıkıldı tabi

hahahha bebegm sen içince kafan zehir gibi çlısıyor..
valla normal zamandan güsel anlatmıssın
aslında söledigin çok mantıklı..ama ben bi mantık yürütemiyecegim..
direk allahın takdiri diyorum
size iyi sohbetler canım ben kacar görüşmek üzere inşlh herkezi öptüm canlar

iyi geceler demetcim...en kısa zamanda görüşelim..
katılmadın sohbetimize sarmadıkmı yavrum seni

ya gecenin bu saati bu geldi aklıma ben pazrtesi soruym dr.adam ne der acaba

yok canım sardıda nette sorun var az ondan canım kib eolun

sen hergün yeni mi hazırladın 1 tatlı kaşığı mı yaptın hepsinden tarifini ver bakemm

kavonoza tatlımHamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu • Çörek Otu

kız bu siteyi ben kopyalamıştım zaten acaba sen farklı mı yaptın diye merak ettim ben de yarın bi kavanoza hazırlıym bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…