aferin sana bak ben de yemicektim gaza geldim şimdiigrene igrene de olsa yiyorum canım...vallahi devam
merimmm çörekotu devam mı yaa yaren oun yemesi çok zor.bugün bişey okudum çörekotunun aç karnına tüketilmesi gerekiyormuş yoksa kilo yapıyomuş ben de şimdi yapıcam kendime ama hiçç sevmedim yaa
yaa kızlar sizlere bişey sorucam şimdi her kadının adet süresi farklı kimi 3gün kimi 7 gün falan olyor ama 3 gün olanla 7 gün olan da adetinin üstüne 14 gün sayıyor yanii bu biraz ilginç değilmi yani farklı olmaası gerekmez mi ayyy anlatabildim mi off kafam iyi ya cümleleri toparlayamıyorum
aferin sana bak ben de yemicektim gaza geldim şimdi
sana da aferim tatlımmm
ama ben aç karnıma olmasına dikkat etmıyordum..artık dikkat edeym barii
ayy evet ya fena kötüü sen nasıl yaptın sabahları çok zor yemek yaaaazaten bunu kesinlikle ac yiceksin ben hep öle yaptım cok sevimsiz bi karışım ama yedim bitti bin şukur ye başla sende hep yumurta takibi olcan ya sonucu en iyi sende göruruz bide çiğnemesi yokmu ayyyy 2.gunu başlıyon
herkese iyi geceler arkadaşlar bu şekilde hesaplamak çok zor herkeste farklı oluyo oyüzden ovülasyon testi almak gerekiyo ben aldıgım ay hamile kaldım ama düştü ne yazıkki:2:
görüşürüz canım iyi gecelersize iyi sohbetler canım ben kacar görüşmek üzere inşlh herkezi öptüm canlar
hahahha bebegm sen içince kafan zehir gibi çlısıyor..yaa kızlar sizlere bişey sorucam şimdi her kadının adet süresi farklı kimi 3gün kimi 7 gün falan olyor ama 3 gün olanla 7 gün olan da adetinin üstüne 14 gün sayıyor yanii bu biraz ilginç değilmi yani farklı olmaası gerekmez mi ayyy anlatabildim mi off kafam iyi ya cümleleri toparlayamıyorum
size iyi sohbetler canım ben kacar görüşmek üzere inşlh herkezi öptüm canlar
ayy evet ya fena kötüü sen nasıl yaptın sabahları çok zor yemek yaaaa
hahahha bebegm sen içince kafan zehir gibi çlısıyor..
valla normal zamandan güsel anlatmıssın
aslında söledigin çok mantıklı..ama ben bi mantık yürütemiyecegim..
direk allahın takdiri diyorum
iyi geceler demetcim...en kısa zamanda görüşelim..
katılmadın sohbetimize sarmadıkmı yavrum seni
bikere3 öğurdum ama kusmadım o an sadece faydalı oldunu düşündüm ve bitti ee hevesim kalmasın dedi,m bakım ne olacak
hahahha bebegm sen içince kafan zehir gibi çlısıyor..
valla normal zamandan güsel anlatmıssın
aslında söledigin çok mantıklı..ama ben bi mantık yürütemiyecegim..
direk allahın takdiri diyorum
iyi geceler demetcim...en kısa zamanda görüşelim..
katılmadın sohbetimize sarmadıkmı yavrum seni
bikere3 öğurdum ama kusmadım o an sadece faydalı oldunu düşündüm ve bitti ee hevesim kalmasın dedi,m bakım ne olacak
sen hergün yeni mi hazırladın 1 tatlı kaşığı mı yaptın hepsinden tarifini ver bakemm
kız bu siteyi ben kopyalamıştım zatenkavonoza tatlımHamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu Çörek Otu
yok canım sardıda nette sorun var az ondan canım kib eolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?