tatlım gün aşırı devam mı boş geçmedin dimi 15.günümüşay resmen 5 gun kaldı ay ben ne zaman olurum belli değil 15.gun bugun daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım gün aşırı devam mı boş geçmedin dimi 15.günümüşay resmen 5 gun kaldı ay ben ne zaman olurum belli değil 15.gun bugun daha
ayyyy merak ettim şimdi onu...hiç bilgim yoktu
kankim benm varsın kahverengiyi sevmeyeym seni çok seviyorum
hhahhahah alemsin kız...eşini düşününce gülesim geldi
ne kanı yaf...ben bişemi kaçırdım..
iiyis demetcim..kıs sen kocişi uyutup mu gelion?
gece kusum benm
hormon testi bebeğim sana da sormuştum ya 6 ay oldu tekrar yaptırayım diye bu yeni dr. ya elimde hazır olsun dersime çelışıp geldim derim
tatlım gün aşırı devam mı boş geçmedin dimi 15.günümüş
bak anlatıcam biraz gül ben benim koçişin ayaklarını çok severim bçyle şişko şişko parmaklarıve ben onlara pambik demeye başladım durup dururken ve hep onları pambiklerim diye severim buraya girdiğimde de bak dedim değerini bil senin ismini kullanıcam dedim "nasıl dedi benim adımı mı yazıcaksın"yok yok dedim pambilerimiyazıcamevettt hatırladım akıllı pampikimmmm benim
ayhh bayılıyorum su nickine nerden aklına geldi de yaptın kız?
haa anladım...yok canım uyumadı daha yarın pazrya televizyon izliyo özel işten gec geldim biraz
ah kuzum sorma ben gecen ay 29.gunde yumurtladım daha nerede yumurtlucam ay buay eşimede dedim yok öle gun aşırı nezaman iistersek die anaaa gun aşırıyıda gectk adam demezmi gun aşırı yok amdem hergun hahaha adamda alıştı sanırm o moda o çalışmak istiyo
canım sen düşük yapmadan önce kaç günde oluyodunah kuzum sorma ben gecen ay 29.gunde yumurtladım daha nerede yumurtlucam ay buay eşimede dedim yok öle gun aşırı nezaman iistersek die anaaa gun aşırıyıda gectk adam demezmi gun aşırı yok amdem hergun hahaha adamda alıştı sanırm o moda o çalışmak istiyo
bak anlatıcam biraz gül ben benim koçişin ayaklarını çok severim bçyle şişko şişko parmaklarıve ben onlara pambik demeye başladım durup dururken ve hep onları pambiklerim diye severim buraya girdiğimde de bak dedim değerini bil senin ismini kullanıcam dedim "nasıl dedi benim adımı mı yazıcaksın"yok yok dedim pambilerimiyazıcam
canım sen düşük yapmadan önce kaç günde oluyodun
huhuuhh adamlar da diyodur hamile kalana kadar( kar kardır)haa anladım...
hahahah
alısmıs kudurmustan betermiş
huhuuhh adamlar da diyodur hamile kalana kadar( kar kardır)
ölçüyorum canım ama bugün 8'30 da uyanabildim diğer 2 gün 7'30 yapmıştım sıkıntı olmaz 1günden herhalde ama benim ateş bi garip.36.5,36.1,36.4 böyle gidiyorpampik ateş ölçuyomuysun
ölçüyorum canım ama bugün 8'30 da uyanabildim diğer 2 gün 7'30 yapmıştım sıkıntı olmaz 1günden herhalde ama benim ateş bi garip.36.5,36.1,36.4 böyle gidiyor
hahahha ayhhh güldüm vallahi...bak anlatıcam biraz gül ben benim koçişin ayaklarını çok severim bçyle şişko şişko parmaklarıve ben onlara pambik demeye başladım durup dururken ve hep onları pambiklerim diye severim buraya girdiğimde de bak dedim değerini bil senin ismini kullanıcam dedim "nasıl dedi benim adımı mı yazıcaksın"yok yok dedim pambilerimiyazıcam
hahah valla dogru...hamile kalınca da kendini kullanılıp atılmıs bir mendil gibi hissediolarmıdır acaba hahhahuhuuhh adamlar da diyodur hamile kalana kadar( kar kardır)
hamile kalınca demmiştim 9 ay idare et yeter onlar die tabi kızdırdım düşünce duştunmu elime dedi
hımmm benim adet hala bitemedi norlade 4.güne bişey kalmazdı uff dr.gitmedn bi ağdaya gidiyim diyodum yaa olmadı yarın giderim bişey olmaz yani dimiadet dönemi ya ondandır devam et bende ölçuyom
merimmm çörekotu devam mı yaa yaren oun yemesi çok zor.bugün bişey okudum çörekotunun aç karnına tüketilmesi gerekiyormuş yoksa kilo yapıyomuş ben de şimdi yapıcam kendime ama hiçç sevmedim yaa