inşalla tatlım ya asılında su ankredi çekip alsanız bide kiraya verseniz kendi kendini baya öder size cık diyende yok nasılsa bizde kredi ile aldık yoksa zor
hahahhah nasıl anlamış benm kankamm..
içelim açılalım:119::119::119:
saremnazın yumişi yokmus canım..o görünen kist olusmus..o şimdi dinlenmeye aldı kendini..
ayyy tamam küsmeyeym ama sende bizi ihmal etme tamam mı
geliyorsun okuyorsun gidiyorsun diyorum yakınımda nilüfere bir gidip bulayım sunu neden böle yapıyor
insallah bebegm en kısa zamanda gönlüne göre versin allah ım...
bir de bebekkk ohh misss
ayyyy bence siyahın temizliği beyazdan zor...benmde mutfak halım morlu siyahlı grili aman o siyahlar dedigin gibi tüy düşse kötü görünüyor..en çok ugrastıgım halım...beyazdan zor...
aman simsiyahta için kararır be pampikimmm
kızlar bu arada ben sabah kan verdim pzaretsi yeni dr. gidicem 1 ay kaybetmeyim dedim hazır olsun bakalım pzaretsi 4 te randevum var tırsıyorum :18:
nasılsınız kızlar
nereyi kiraya vercez canımm:) ev bizim olsa.. kayınvalıdenın
hadi bakalım bu ay yumurta takibide yaptır cnm bakalmım ne durumdalar
iyi tatlım sen nasılsın gece kuşu
cnm ev alın kredi ile aldınız evi kiraya verin siz kayınvaldenin evinde oturuken buyuk bi kısmını kira karşılar zaten
iyilik canım sen nasılsınnasılsınız kızlar
ya ben 6 ay önce yaptırdım yumoş takibi ama benim dr.hiç beklemeden çatlatma iğnesi vurdu yani şimdi düşünüyorum bi baksaydı belki kendiliğinden çatlıcaktı yumurtam neden hemen müdale etti tabi o zman bu kadar bilgim yoktu ama şimdi çok doğru gelmiyor bana sence?
doktor amca :)) biraz yaşlıcaymış heralde amca kaldı adı:) ona giderim belkı dıyordum ama gıtmedım
ben de diyorum amca kim senin bat nezaman canım
iyilik canım sen nasılsın
bencede tatlım takibini yapıp çatlamadığı durumda yapılmalı takılma aynıı dr a değiştir bence
ayyyy merak ettim şimdi onu...hiç bilgim yoktuayy süper bak zevklerimiz aynı...ben mutfak dolabı arasına taş yerine duvar kağıdı yaptırdım onun üstüne de temperli cam konuldu müthiş oldu yani aklınızda olsun çok farklı ve temizliği çok kolay ben banyoma bile bir kısmını duvar kağıdı yapacaktım kocamı ikna edemedim
kankim benm varsın kahverengiyi sevmeyeym seni çok seviyorumkızlar yollar ayrıldı bak zevkler uymadı
hhahhahah alemsin kız...eşini düşününce gülesim geldihaha doğru geçen gün eşimin kuzeni geldi ee güzelde bi çocuk olsun seni ozaman görcem diyo ben de amaannn dedim olmassa söktürürüm dedim eşimin surat bembeyaz
bence bi anda soğumuştur bebekten
ne kanı yaf...ben bişemi kaçırdım..kızlar bu arada ben sabah kan verdim pzaretsi yeni dr. gidicem 1 ay kaybetmeyim dedim hazır olsun bakalım pzaretsi 4 te randevum var tırsıyorum :18:
nasılsınız kızlar
kredi dedıgınıde nekadar verceklar 100 mılyarlık ev almaya kalksan 100 mılyar kredı verırmı banka bize maaş nekadarkı zaten..kredı çeksen çeksen 10 20 mılyar çekersın o da bi işe yaramazz..
:)) 17 sii.....
hormon testi bebeğim sana da sormuştum ya 6 ay oldu tekrar yaptırayım diye bu yeni dr. ya elimde hazır olsun dersime çelışıp geldim derimayyyy merak ettim şimdi onu...hiç bilgim yoktu
kankim benm varsın kahverengiyi sevmeyeym seni çok seviyorum
hhahhahah alemsin kız...eşini düşününce gülesim geldi
ne kanı yaf...ben bişemi kaçırdım..
iiyis demetcim..kıs sen kocişi uyutup mu gelion?
gece kusum benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?