gecmiş olsun cnm ya onlarda yanıltıcı olabiliyo bi arkadaş bugun yazdı pozitifi görmuş dr yumuş olmadını sölemiş yıkıldı tabi
kız bu siteyi ben kopyalamıştım zatenacaba sen farklı mı yaptın diye merak ettim ben de yarın bi kavanoza hazırlıym bari
bilmiyorum ki canım ben çok fazla ilişkide yapmadım sadece çift çizgi görünce yaptım ovülasyonda tuttu belkide olucaga vardı ama ben yinede alıcam daha garanti olsun
haha bende seninkini görunce aynı demiştim ben diğer topikte eliften duymuştum bulup sık kullananna ekelemiştim malesef kullanmmak zorunda kaldım
ok tatlım sen bu gece bombasın valla maşallah uyku yok daha sanırım.ben artık yatıyorum kızlar güzel bir pazar günü diliyorum herkese
burada okuduklarıma göre bence hamilesin canım
ayyyyy darısı başımızaaaa inşallah
nilu az kalmış ya varmı heyecan belirti
cnm bizim maaşımız yuksek 150 ye kadar çekebiliriz ama eşimin sigorta askeri ucret gözuktuğunden cekemedik babamın ustune cektik yoksa bize maaş bordomuzla vermediler
ayyy yine herkes gitmiş neden kimse bana cevap vermıyor yaff
yok canım hiç heyecan belirtıde yok; ben bu ay beklemıyorum zaten pek bi çalışma olmadı bu ay..
nilayyyy hoşgldin en taze anne adayım
bende geçmiş okuyordm bi baktım sen gelmişsin
hamıle mısın hayatım ?Hosbulduk canimbugun midem cok kotu kizlar ya hem agri var hem bulanti cok fenayim halsizim...
songül orda mısın ( yaren 2007) sana bırsey soracagımmmm
bnım gebelık cetvelım yok olduu yaptım tekrar olmadı yıneeesor zeynebim 5 dk buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?