• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
gecmiş olsun cnm ya onlarda yanıltıcı olabiliyo bi arkadaş bugun yazdı pozitifi görmuş dr yumuş olmadını sölemiş yıkıldı tabi

bilmiyorum ki canım ben çok fazla ilişkide yapmadım sadece çift çizgi görünce yaptım ovülasyonda tuttu belkide olucaga vardı ama ben yinede alıcam daha garanti olsun

kız bu siteyi ben kopyalamıştım zaten :1: acaba sen farklı mı yaptın diye merak ettim ben de yarın bi kavanoza hazırlıym bari

haha bende seninkini görunce aynı demiştim ben diğer topikte eliften duymuştum bulup sık kullananna ekelemiştim malesef kullanmmak zorunda kaldım

haha bende seninkini görunce aynı demiştim ben diğer topikte eliften duymuştum bulup sık kullananna ekelemiştim malesef kullanmmak zorunda kaldım
:1::1:ok tatlım sen bu gece bombasın valla maşallah uyku yok daha sanırım.ben artık yatıyorum kızlar güzel bir pazar günü diliyorum herkese :54:

bu topiğe esneme smile lazım dimi şöyle aaavvv diye esneyen ya da gerim gerim gerinenn:1:

al ttalım sana esneme $imagesCA3Z7JZW.jpg

burada okuduklarıma göre bence hamilesin canım :1::1::1::1:
ayyyyy darısı başımızaaaa inşallah :16::16::16:

Âminnnn tatlım insallah hayirlisiyla...bugun midem cok kötü cnm bulantı desem degil tuhaf bı şey halsizlik var üstümde???acaba Dr iltihap icin verdigi antibiyotiği içmesem mı kesin sonuc alana kadar sanırım Pazartesi Yada salı yaptırırım kan testini

cnm bizim maaşımız yuksek 150 ye kadar çekebiliriz ama eşimin sigorta askeri ucret gözuktuğunden cekemedik babamın ustune cektik yoksa bize maaş bordomuzla vermediler

kredi işi bize göre deil canım ya bide onun faizi var okadarla kalmıyoki öde öde bitmez o be..benım rahatım ii burda ama insanın kendı evinin olması daha guzel tabı..en azından biraz bı peşinatla alınabılır belkı..peşinatsız olmaz..o kadar kredi çekmeyiz biz ömür billah ödiyemem valla..annemlerde yardım edicek bi şekilde alıncak ama ben biraz sabırsız oldugum için :)) acele edıyorum çok:)

Back