Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

yok canım uyumadı daha yarın pazrya televizyon izliyo özel işten gec geldim biraz

tatlım gün aşırı devam mı boş geçmedin dimi 15.günümüş

ah kuzum sorma ben gecen ay 29.gunde yumurtladım daha nerede yumurtlucam ay buay eşimede dedim yok öle gun aşırı nezaman iistersek die anaaa gun aşırıyıda gectk adam demezmi gun aşırı yok amdem hergun hahaha adamda alıştı sanırm o moda o çalışmak istiyo

evettt hatırladım akıllı pampikimmmm benim

ayhh bayılıyorum su nickine nerden aklına geldi de yaptın kız?
bak anlatıcam biraz gül ben benim koçişin ayaklarını çok severim bçyle şişko şişko parmaklarıve ben onlara pambik demeye başladım durup dururken ve hep onları pambiklerim diye severim buraya girdiğimde de bak dedim değerini bil senin ismini kullanıcam dedim "nasıl dedi benim adımı mı yazıcaksın"yok yok dedim pambilerimiyazıcam

yok canım uyumadı daha yarın pazrya televizyon izliyo özel işten gec geldim biraz
haa anladım...

hahahah
alısmıs kudurmustan betermiş

canım sen düşük yapmadan önce kaç günde oluyodun

merimmm çörekotu devam mı yaa yaren oun yemesi çok zor.bugün bişey okudum çörekotunun aç karnına tüketilmesi gerekiyormuş yoksa kilo yapıyomuş ben de şimdi yapıcam kendime ama hiçç sevmedim yaa

hahahha ayhhh güldüm vallahi...
kaç yıl düşünsem aklıma gelmezdi
huhuuhh adamlar da diyodur hamile kalana kadar( kar kardır)
hahah valla dogru...hamile kalınca da kendini kullanılıp atılmıs bir mendil gibi hissediolarmıdır acaba hahha
hamile kalınca demmiştim 9 ay idare et yeter onlar die tabi kızdırdım düşünce duştunmu elime dedi

ayyyy valla ii demiş aniştemiz kankisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…