Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
zeynepcim ben onu bilmiyorum tatlım ya beyazgalamı özlemmi birşi biliyodu o cetvelleri ama ben daha oralara gecemedim ateş ölçmede kaldım sende iyi ögren bize ögretcen bebişim

merhaba kızlar bir coğunuz biliyosunuz ki 4,5 haftalık hamileyim.. topiğe üye olduğum ay hamile kaldım o yüzden uğurunuza inanıyorum... ama bir kaç gündür sıkıntılıyım.. akıntım var acık kahve rengi ve yogun olmayan.. doktora gidip kötü bişey duymak istemedim ama eşim gidip anlatmış durumu doktorum aradı beni yorulmamamı dikkat etmemi söyledi ve progestan yazmış.. bugün tekrar geldi akıntım çok korkuyorum pcos olduğum için düşük yapmaktan cook korkuyorum.. yaşayan var mı bu tür sıkıntılar yardımcı olun lütfen yarın doktora tekrar gidicem normalde haftaya gitmam gerekiyodu ama evde sıkıntı yapıyorum acaba rapor alsam mı,öğretmenim okula gitmeyip dinlensem mi... sevgilerrr hepimize sağlıklı bir gebelik ve tatlı tatlı bebişler diliyorumm...

bebeğim ben tam 10 haftalık hamileyken kahverengi bır kanamam oldu ve doktora gıttım doktor calısma artık dedi.. cok yoruluyordum cunku .. ısı bıraktım dınlendım ve korkuyu bır kenara bıraktımm.. her pcosu olan boyle sıkıntı ıcınde mı gecırecek hamişliğni.. sakin ol .. korkma git doktora .. sımdı 17 haftaya geldım nerdeyse ..

doktorda olabilir dedi ama cok stres yaptım canım ya.. o zaman yarın doktora gidince (umarım kötü bi haber almam) rapor yazdırayım duruma göre ben de ayrılırım ücretsiz izine.. ben daha aileme söylemedim bir arkadasım ve eşim biliyor kalp atışlarını duyunca sölicektim zaten korkum vardı şimdi iyice arttı...

zeynepcim sen istanbulda mısın hangi doktora gidiyorsun

ewet bn ıstanbuldayım kucukcekmecede .. doktorumdan cok memnunum ..ozel bır hastane 15 tl muayene .. ama doktorumm bal seker . sen ıstanbulun neresındensın

canım benimde rahmimde perde vardı.perdeden dolayı bebek yerleşemiyor ben 2 kez düşük yaptımdr.um ameliyatı 3.de düşük olursa yapacağız dedi
3.hamileliğim düşük tehlikesi ile ilk üç ay kalkmadan yattım sonra yerleştikten sonra tehlike kalktı.AMA BU DURUMDA OLUPTA ÇOK RAHAT HAMİLELİK GEÇİRENLER DE VAR.
Sezeryanla doğum yaptım ve doğumda o perde gitti.şu an 2.bebeğime hamileyim ve çooooooooooo rahatım.
yapman gereken ilk 3 ay dikkat etmek korkma

ewet bn ıstanbuldayım kucukcekmecede .. doktorumdan cok memnunum ..ozel bır hastane 15 tl muayene .. ama doktorumm bal seker . sen ıstanbulun neresındensın

aaa öyle mi canım ben de sefaköydeyim ilk muayenemi ve hamile olduğumu aynı doktorda öğrendim doğan hastanesinde filiz aydın,kalp atışından sonra Allah izin verirse bakırköyde ferhat bey var onu cok tavsiye ediyolar ona gidicem ama merak ettim neresi orası 15 tl..

hayatım Rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın butun hamişlere.. bebek isteyenlere de bebiş versin insallahhhh

saka yapıyorsun bende sefaköyde oturuyorum aaaaaaaaaaaa armoniparkı da biliyon mu sekerımmm

canım Allah yardımcımız olsun hepimizin,en masum dilek annelik hayattan istediğimiz... inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucagımıza...

evet canım bilmem mi annem tam karsısında oturuyor,karakol sokakta ben de kiptaştayım :))
bende sultanmurat caddesınde oturuyorum kıptaşa cok yakın .. opetin orda .. tepeüstünde sadık ahmet hastanesi var .. sefaköyden kucukcekmece tren ıstasyonuna gıderken .. sana da cok yakınn .. ben oraya gıdıyorum .. doktorum nurhan kahraman .. adam seker bal ya .. hıc bıkmıyor ugrasmaktan sordugun herseye öle gusel cvp verıyr ki anlatamam ..

canım Allah yardımcımız olsun hepimizin,en masum dilek annelik hayattan istediğimiz... inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucagımıza...
amin bebegim aminnnn

aa evet biliyorum kayınvaldemin küçük oğlu oranın ilk bebeği... ne güzel demek komşuyuz zeynep ya şimdi wc ye gittim tekrar olmuş akıntım hemde bu kez bildiğin kahverengi.. bu saatte nereye gidilir acaba.. off cok korkuyorumm bennnn nolur dua edin (

yenıbosada nisa hast var oraya gıtt sevcan korkma yaaa .. 24 saat jınekolog var ordaa

canım meraba,bende 6+4 hamileyim,tam senin gibiyken başladı akıntım 15 gün oldu hala devam ediyor ama bu arada bebeğimin kalp atışı da oldu.yani bebeğim normal olarak gelişiyor.bende korkuyorum aslında,progestan da kullanıyorum.öyle işte,inşallah bi sorun olmaz canım...

Son düzenleyen: Moderatör:

inşallah canım ya Alla bebişlerimizi korusun... peki senin doktorun ne diyor bu duruma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…