doğru canım gecenin bu saati normal.hıı yani daha önce yapıldı çünkü yapılmış olması lazımda ondan dedimokadar dalgınımki yanlış yazmışım canım ya ya eski testler hep doktorda kaldı ondan hatırlamıyorum yeni yaptık .ondan
herşeyin zamanı var sanırım ama senin ilk denemende olmuş yine de üzülme dr.ne dedi peki kaç haftalıktı bebiş ayy canım eğer üzülürsen falan anlatmaya da bilirsin
kızlar ileri derecede varikosel hakkında bilgisi olan varmı
inşallah canım inşallah kısa zamanda sağlıklı hamile kalıp kucağımıza alırız mucizemiziyok üzülmüyorum artik.. ondada bi hayir vardir. 6 haftalik ti. cok oluyormus erken gebelikte düsük. kromozom hatasi büyük ihtimalle dedi dr. yani yasamasi mümkün olmicakti. o yüzden üzülmüyorum, herkes saglikli bir bebegi olsun ister. bende bunun icin cok dua ediyorum. ilk denememde oldugu icinde pek takmiyorum. yani fazla üzerine düsmüyorum. tabiki calismalara ara vermiyoruz.
canım benim hiçç bilgim yok bu konuda ama diğer topiklerden bilgi albileceğini düşünüyorumcanım benim eşimdede vardı varikosel hameliyat oldu.cocuyu engelliyo senın eşinin ne derecede bilemem ama iyi bi doktorda tedavi olsun inşlh allhım yardımcın olsun
canım benim eşimdede vardı varikosel hameliyat oldu.cocuyu engelliyo senın eşinin ne derecede bilemem ama iyi bi doktorda tedavi olsun inşlh allhım yardımcın olsun
sağol canım sana da iiyi gecelerherkeze hayırlı geceler allh emanet olun.herşey için tşkler herşey gönlünüzce olsun inşlh
kızlarrrrr napıyosunuz bakimm kimsecikler yok hafta sonu ya tabi kocişler var valla haklısınız bende anca vakit buldum kociştenbi bakayım haberler var mı dedim
sizinlede bişiy paylaşmak istedim kızlar benim bat ıma 4 gün kaldı bende sırf meraktan bugün bi test yapayım dedim yaptım ikinci çizgi belli belirsiz silik çıktısanırım sanki ne bilim bişiyler var gibi bakalım bide batımda yapayım diyorum 9unda o zaman ne çıkıcak ama ne yalan söyleyim çok heycanlandım ilk kez silik bişiyler görünce
[sıze=3]kızlarrrrr napıyosunuz bakimm kimsecikler yok hafta sonu ya tabi kocişler var valla haklısınız bende anca vakit buldum kociştenbi bakayım haberler var mı dedim
sizinlede bişiy paylaşmak istedim kızlar benim bat ıma 4 gün kaldı bende sırf meraktan bugün bi test yapayım dedim yaptım ikinci çizgi belli belirsiz silik çıktıSanırım sanki ne bilim bişiyler var gibi bakalım bide batımda yapayım diyorum 9unda o zaman ne çıkıcak ama ne yalan söyleyim çok heycanlandım ilk kez silik bişiyler görünce [/sıze]
ay canım benim hadi hayırlısı
benim testimin çizgisini benden başka kimse görememişti
çok dikkatli bakarsan gözlerini kısarak falan anca öyle görmüştüm
bu aralar kendinedikkat et
ilişkiye girme
ay çok mutlu oldum
haberlerini bekliyom
ayyyy süper çokk güzel bi haber canım silikte olsa çıkmış zaten daha günün var yanii çok çok sevindim dikkat et kendine yorulma ağır bişeyler kaldırma hadi hayırlıs canımkızlarrrrr napıyosunuz bakimm kimsecikler yok hafta sonu ya tabi kocişler var valla haklısınız bende anca vakit buldum kociştenbi bakayım haberler var mı dedim
sizinlede bişiy paylaşmak istedim kızlar benim bat ıma 4 gün kaldı bende sırf meraktan bugün bi test yapayım dedim yaptım ikinci çizgi belli belirsiz silik çıktısanırım sanki ne bilim bişiyler var gibi bakalım bide batımda yapayım diyorum 9unda o zaman ne çıkıcak ama ne yalan söyleyim çok heycanlandım ilk kez silik bişiyler görünce
ayyyy süper çokk güzel bi haber canım silikte olsa çıkmış zaten daha günün var yanii çok çok sevindim dikkat et kendine yorulma ağır bişeyler kaldırma hadi hayırlıs canım
inşallah canım 9unda güzel haberlerini alıcaz peki belirtilerin varmıydı 4 gün erken yaptığına göre hissettin mi yoksa kızvalla daha 4 gün var silik çıktı şu anda hani kimyasal bi gebelikte olabilir belki ne bilim çok duydum çünkü rabbim hayırlısını versin inşallah ayın 9nda kesin haberi veririm inşallah
kızlarrrrr napıyosunuz bakimm kimsecikler yok hafta sonu ya tabi kocişler var valla haklısınız bende anca vakit buldum kociştenbi bakayım haberler var mı dedim
inşallah canım 9unda güzel haberlerini alıcaz peki belirtilerin varmıydı 4 gün erken yaptığına göre hissettin mi yoksa kız
Kızlarrrr yeni avatarım nasıl?
ayy canım çok sevindim yaa sana bişey söyleyim mi tatlım benim ilk testimdeki çizgiyi ben gördüm kociş görmedi bana sen halisülasyon mu görüyosun falan demişti düşün yani ondan 2 gün sonra bi daha yaptım çizgi belirginleşmişti...hadi hayırlısı tatlım inşallahhsende böylesindir..yuppiii
tatlım yarencimde seni çok tebrik ediyo çok sevindi hberini verdim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?