canım benim daha pek heveslenmiyorum şimdilik hani kesin bişiy diyemiyorum bakalım 4 gün sonra kesinleşir nasılsaaa yarenciğimede çoook öpücüklerimi ilet canım benim
tatlım ben de bata 3 gün kala yapmıştımben biliyom yaa sende hamilesin ayy çok sevindim yaa resmen havalara uçuyorum heheheheheh
tatlım ben de bata 3 gün kala yapmıştımben biliyom yaa sende hamilesin ayy çok sevindim yaa resmen havalara uçuyorum heheheheheh
bide yaren senin ikinci çizgini yermiş öyle diyo ayy yaren bana ben sana sen bana ben ona ayy ne hoş oldu hehehe
ayyy benim avatarım nasıl ama beğendinizmi
resmini çekeyimde yarın koyayım bak bi bakalım
hehehe bende onu yerim kızını yerim ve onun sabrını yerim tamammı sabra devam etsin söyle ona onu çok seviyorum
hehehe bende onu yerim kızını yerim ve onun sabrını yerim tamammı sabra devam etsin söyle ona onu çok seviyorum
koy tabi ben de koymuştum tatlım bekliyorum sen folic plus buldun mu???
ya kızlar yaren nirde
sabrettiği şey nedir
anlamadım
ya kızlar yaren nirde
sabrettiği şey nedir
anlamadım
oda seni seviyomuş
pampişler nasılsınız bakalım ben geldimmmm
ho9şgeldin canım napıyosun bakalım iştahın nasıl:122:pampişler nasılsınız bakalım ben geldimmmm
yok tatlım bulamadım daha folbiola devam ediyorum yeni kutu aldım zaten yine dün dedim ya doktor derse alırım zaten seninle irtibata geçerim
hoşgeldin canım seninlede karşılaşamaz olduk yine sen geldin ben gidiyorum...
yarın dr.a giidiyosun dimi gelince haberdar et bizi emi merak ederizmerhaba canımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?