Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz yarın inşallah keseyi görmeye gidecem çok heyecanlıyım dua edin olur mu??
herkese iyi geceler...![]()
geldi valla benim bat. hatta geçiyo. şimdilik gelen giden yok. bakalım 2 gün beklemeyi düşünüyorum ondan sonra yapıcam testielifzade snrtn
kızlardan haber varmı batlar gelmişşşşşşşşş![]()
yarın dr.a giidiyosun dimi gelince haberdar et bizi emi merak ederiz
geldi valla benim bat. hatta geçiyo. şimdilik gelen giden yok. bakalım 2 gün beklemeyi düşünüyorum ondan sonra yapıcam testi
ya ben songüle kaç gündür bişey ssorucam soramıyorum msj yazıyorum songül çıkmış oluyor:26:
okadar meraksızım ki test bile almadım dahatatlım yapsana şimdi bi test bak benim bata 4 gün var ben bugün sabah yaptım meraktan hemdeikinci çizgi belli belirsiz silik çıktı 4 gün sonra tekrar yapcam belki seninkide çıkar hadi yap yap yap yap
![]()
senın avatarını yıyım e miiihadi bakalım bitanem hayırlı haberlerini bekliyoruz ççoook öpüyorum seni bebeğim allaha emanet ol![]()
pampişimmm ınsallah hadı bakalım teyze olmak ıstıyorum yaaageldi valla benim bat. hatta geçiyo. şimdilik gelen giden yok. bakalım 2 gün beklemeyi düşünüyorum ondan sonra yapıcam testi
cok acılse ve ozel degılse bana da sorabılırsınya ben songüle kaç gündür bişey ssorucam soramıyorum msj yazıyorum songül çıkmış oluyor:26:
senın avatarını yıyım e miii![]()
tatlım yapsana şimdi bi test bak benim bata 4 gün var ben bugün sabah yaptım meraktan hemdeikinci çizgi belli belirsiz silik çıktı 4 gün sonra tekrar yapcam belki seninkide çıkar hadi yap yap yap yap
![]()
kız saka mı yapıyosun yoksa gercek mı![]()
ya yok özel bişey değil de onun bi ara yumurtlama dönemi sanırım kahve akıntısı olmuş dr.da yumurtan çatlamış ondandır demiş o konuyla ilgili bişey sorucaktım canımcanım özelden mesaj at sende nasılsa okurbizim yardımcı olabileceğimiz bişiyse bende yardım etmek isterim
![]()
ayy fotoğrafını çekip koysana
gerçekkk ama asıl sonuç 4 gün sonra belli olur ancak canım daha heveslenmiyorum yani kesin değil nasılsa çok silik bi çizgi
![]()
gerçekkk ama asıl sonuç 4 gün sonra belli olur ancak canım daha heveslenmiyorum yani kesin değil nasılsa çok silik bi çizgi
![]()
resım ıstıryorum resım resımm:)ayy fotoğrafını çekip koysana
ayy fotoğrafını çekip koysana
resım ıstıryorum resım resımm:)
hadi öyle olsun yarın bekliyoruz ozamanayyy kızlar yarın koyayım olmazmı eşime daha bişiy söylemedim şimdi gizli gizli nasıl çekeyimde atayım pc ye daha kan sonucunu almadan bişiy dememdim ona![]()
![]()
hadi öyle olsun yarın bekliyoruz ozaman
meraba canım benimde bata 3 gün kala silik çizgiydi... doğru cıkıyor genelde... inş. öyledir ve sağlıkla gelişir...