• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz yarın inşallah keseyi görmeye gidecem çok heyecanlıyım dua edin olur mu??
herkese iyi geceler...:3::3:

geldi valla benim bat. hatta geçiyo. şimdilik gelen giden yok. bakalım 2 gün beklemeyi düşünüyorum ondan sonra yapıcam testi

tatlım yapsana şimdi bi test bak benim bata 4 gün var ben bugün sabah yaptım meraktan hemde :16:ikinci çizgi belli belirsiz silik çıktı 4 gün sonra tekrar yapcam belki seninkide çıkar hadi yap yap yap yap:16:

tatlım yapsana şimdi bi test bak benim bata 4 gün var ben bugün sabah yaptım meraktan hemde :16:ikinci çizgi belli belirsiz silik çıktı 4 gün sonra tekrar yapcam belki seninkide çıkar hadi yap yap yap yap:16:
okadar meraksızım ki test bile almadım daha :50:
:50::50::50::50:
sanki testi yaptıktan hemen sonra gelecek gibi zannediyorum kırmızıları

hadi bakalım bitanem hayırlı haberlerini bekliyoruz ççoook öpüyorum seni bebeğim allaha emanet ol :16:
senın avatarını yıyım e miii:9:

geldi valla benim bat. hatta geçiyo. şimdilik gelen giden yok. bakalım 2 gün beklemeyi düşünüyorum ondan sonra yapıcam testi
pampişimmm ınsallah hadı bakalım teyze olmak ıstıyorum yaaa:9:

ya ben songüle kaç gündür bişey ssorucam soramıyorum msj yazıyorum songül çıkmış oluyor:26:
cok acılse ve ozel degılse bana da sorabılırsın :1::1::1:

canım özelden mesaj at sende nasılsa okur :16:bizim yardımcı olabileceğimiz bişiyse bende yardım etmek isterim:16:
ya yok özel bişey değil de onun bi ara yumurtlama dönemi sanırım kahve akıntısı olmuş dr.da yumurtan çatlamış ondandır demiş o konuyla ilgili bişey sorucaktım canım

Back