• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
herşeyin zamanı var sanırım ama senin ilk denemende olmuş yine de üzülme dr.ne dedi peki kaç haftalıktı bebiş ayy canım eğer üzülürsen falan anlatmaya da bilirsin

yok üzülmüyorum artik.. ondada bi hayir vardir. 6 haftalik ti. cok oluyormus erken gebelikte düsük. kromozom hatasi büyük ihtimalle dedi dr. yani yasamasi mümkün olmicakti. o yüzden üzülmüyorum, herkes saglikli bir bebegi olsun ister. bende bunun icin cok dua ediyorum. ilk denememde oldugu icinde pek takmiyorum. yani fazla üzerine düsmüyorum. tabiki calismalara ara vermiyoruz.

yok üzülmüyorum artik.. ondada bi hayir vardir. 6 haftalik ti. cok oluyormus erken gebelikte düsük. kromozom hatasi büyük ihtimalle dedi dr. yani yasamasi mümkün olmicakti. o yüzden üzülmüyorum, herkes saglikli bir bebegi olsun ister. bende bunun icin cok dua ediyorum. ilk denememde oldugu icinde pek takmiyorum. yani fazla üzerine düsmüyorum. tabiki calismalara ara vermiyoruz.
inşallah canım inşallah kısa zamanda sağlıklı hamile kalıp kucağımıza alırız mucizemizi:16:

canım benim eşimdede vardı varikosel hameliyat oldu.cocuyu engelliyo senın eşinin ne derecede bilemem ama iyi bi doktorda tedavi olsun inşlh allhım yardımcın olsun

4 derece canım siperm sayısı düşük canlılık yok doktor bu yüzden dedi ameliyattan sonra düzelir yoluna girer herşey dedii ama insan bi ümitsizlige düşüyo...

kızlarrrrr napıyosunuz bakimm kimsecikler yok hafta sonu ya tabi kocişler var valla haklısınız bende anca vakit buldum kocişten :16:bi bakayım haberler var mı dedim

sizinlede bişiy paylaşmak istedim kızlar benim bat ıma 4 gün kaldı bende sırf meraktan bugün bi test yapayım dedim yaptım ikinci çizgi belli belirsiz silik çıktı :1: sanırım sanki ne bilim bişiyler var gibi :16:bakalım bide batımda yapayım diyorum 9unda o zaman ne çıkıcak ama ne yalan söyleyim çok heycanlandım ilk kez silik bişiyler görünce :16:

kızlarrrrr napıyosunuz bakimm kimsecikler yok hafta sonu ya tabi kocişler var valla haklısınız bende anca vakit buldum kocişten :16:bi bakayım haberler var mı dedim

sizinlede bişiy paylaşmak istedim kızlar benim bat ıma 4 gün kaldı bende sırf meraktan bugün bi test yapayım dedim yaptım ikinci çizgi belli belirsiz silik çıktı :1: sanırım sanki ne bilim bişiyler var gibi :16:bakalım bide batımda yapayım diyorum 9unda o zaman ne çıkıcak ama ne yalan söyleyim çok heycanlandım ilk kez silik bişiyler görünce :16:

:31::31:ayyyy kimsecikler görmedi beniii

[sıze=3]kızlarrrrr napıyosunuz bakimm kimsecikler yok hafta sonu ya tabi kocişler var valla haklısınız bende anca vakit buldum kocişten :16:bi bakayım haberler var mı dedim

sizinlede bişiy paylaşmak istedim kızlar benim bat ıma 4 gün kaldı bende sırf meraktan bugün bi test yapayım dedim yaptım ikinci çizgi belli belirsiz silik çıktı :1: Sanırım sanki ne bilim bişiyler var gibi :16:bakalım bide batımda yapayım diyorum 9unda o zaman ne çıkıcak ama ne yalan söyleyim çok heycanlandım ilk kez silik bişiyler görünce :16:[/sıze]

ay canım benim hadi hayırlısı
benim testimin çizgisini benden başka kimse görememişti
çok dikkatli bakarsan gözlerini kısarak falan anca öyle görmüştüm
bu aralar kendinedikkat et
ilişkiye girme
ay çok mutlu oldum
haberlerini bekliyom:49:

ay canım benim hadi hayırlısı
benim testimin çizgisini benden başka kimse görememişti
çok dikkatli bakarsan gözlerini kısarak falan anca öyle görmüştüm
bu aralar kendinedikkat et
ilişkiye girme
ay çok mutlu oldum
haberlerini bekliyom:49:

ayy bebeğim bilmem ki daha bişiy belli değil çizgi silik yani bide ayın 9nda yapıyım yine silik çıkarsa bide gidip kan vereyim en sağlıklı güzel haberi paylaşırım sizinle canlarım benim :16:

kendime dikkat ediyorum ama anlamadığım bişiy var acayip enerji doluyum yaw :16:şaka gibiiii:16:

ilişkiye girme demişsin neden ki canım bi zararımı olur diyosun :16:

ayyyy süper çokk güzel bi haber canım silikte olsa çıkmış zaten daha günün var yanii çok çok sevindim dikkat et kendine yorulma ağır bişeyler kaldırma hadi hayırlıs canım:16::16:

ayyyy süper çokk güzel bi haber canım silikte olsa çıkmış zaten daha günün var yanii çok çok sevindim dikkat et kendine yorulma ağır bişeyler kaldırma hadi hayırlıs canım:16::16:

valla daha 4 gün var silik çıktı şu anda hani kimyasal bi gebelikte olabilir belki ne bilim çok duydum çünkü rabbim hayırlısını versin inşallah ayın 9nda kesin haberi veririm inşallah :16:

valla daha 4 gün var silik çıktı şu anda hani kimyasal bi gebelikte olabilir belki ne bilim çok duydum çünkü rabbim hayırlısını versin inşallah ayın 9nda kesin haberi veririm inşallah :16:
inşallah canım 9unda güzel haberlerini alıcaz peki belirtilerin varmıydı 4 gün erken yaptığına göre hissettin mi yoksa kız

ayy canım çok sevindim yaa sana bişey söyleyim mi tatlım benim ilk testimdeki çizgiyi ben gördüm kociş görmedi bana sen halisülasyon mu görüyosun falan demişti düşün yani ondan 2 gün sonra bi daha yaptım çizgi belirginleşmişti...hadi hayırlısı tatlım inşallahh :49::49: sende böylesindir..yuppiii :21::21:
tatlım yarencimde seni çok tebrik ediyo çok sevindi hberini verdim hemen:1::1:

Son düzenleme:
inşallah canım 9unda güzel haberlerini alıcaz peki belirtilerin varmıydı 4 gün erken yaptığına göre hissettin mi yoksa kız

valla tatlım açıkca söylemem gerekirse evet belirtilerim vardı ama ben bunların belirti olduğunu dahi tahmin etmedim bi arkadaşım söyledi bunların belirti olduğunu kokulara karşı hassasiyetim sürekli idrara çıkmam ve idrarda çok koyu ve yoğunluk (kokuyla beraber) sürekli ishal olmam bağırsaklarımın çok fazla çalışması gaz sancısı bunların hepsini 1 haftadır yaşıyorum sadece üst üste ama dedim ya kesin bişiy sölemek için 9nu ve kan tahlilimi beklemeliyim rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah:16:

ayy canım çok sevindim yaa sana bişey söyleyim mi tatlım benim ilk testimdeki çizgiyi ben gördüm kociş görmedi bana sen halisülasyon mu görüyosun falan demişti düşün yani ondan 2 gün sonra bi daha yaptım çizgi belirginleşmişti...hadi hayırlısı tatlım inşallahh :49::49: sende böylesindir..yuppiii :21::21:
tatlım yarencimde seni çok tebrik ediyo çok sevindi hberini verdim hemen:1::1:

canım benim daha pek heveslenmiyorum şimdilik hani kesin bişiy diyemiyorum bakalım 4 gün sonra kesinleşir nasılsaaa yarenciğimede çoook öpücüklerimi ilet canım benim:16:

Back