Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
iyim canim sagol.sen nasilsin??? gece ben giremem cünkü calisiyorum...
hımm anladım canım gerçi ben de çalışıyorum ama ben biraz geç gidiyorum işe.ee naptın nasıl gidiyor çalışmalar biz senle çok konuşamadık sanırım denk gelemedik daha doğrusu daha burdaysan anlatsana biraz kendini

evet pek konusamadik... ben aralik ayinda düsük yaptim yaren2007 gibi. gecen ayda cok kanamam oldu. bu ay basladik artik calismalara. öyle iste, bende ilk denememde hamile kaldim. pek fazla ugrastirmicak yani Allahtan.. sende kendini biraz anlatsana. isim ne??

üzüldüm canım düşüğüne ama yine de iyi tarafından bak ilk ayında hamile kalmışsın yani çok kolay hamile kalabiliyosun valla biz nerdeyse 1 senedir deniyorz ama hala yok yani belli bir problem yok ama bilmiyorum bu ay adet olursam dr. değiştiricem bir tek rahim filmi çekilmedi yeni dr.onu isticem bi taraftandan yaş da ilerliyor off geç kaldık biz valla bu arada adım fatoş memnun oldum tatlım

bende memnun oldum... piskolojik de olabilir canim ama seni rahatlatacaksa degistir doktorunu... bi zarar gelmez. bende yas konusunda cok panik yapiyorum.. esim uzun süre istemedi, birde sorunlarimiz vardi... neyse, artik hersey yolunda. insallah bu ay hamile kaliriz. kafana fazla takma ya.. kendini baska seylerle oyala. ben kitap okuyorum bol bol. bide bu youtube da makyaj videolarina cok takiliyorum

ay evet bi ara ben de o videoları bayağ izledim hatunlar ne güzel makyaj yapıyor ama sayelerinde çok şey öğrendim ben de şimdiye kadar çok taktım hatta nerdeyse son 5 aydır sürekli hamile sandım kendimi ama artık takmamaya çalışyorum yaşa takılıyorum ben de ama napim üniv.iş hayatı falan derken zaten 26 da anca ewlwndik e sonra biraz gezelim tozalım derken... ben hemen olucağnı zannediyodm yani ama bu işler bazen zor olabiliyomuş

zor oluyormus bu isler evet. tahmin etmiyordum bukadar zor olacagini.. herseyin hayirlisi canim. bizim icin bu yas hayirliymis demekki.

arkadslar nasılsınız ya size bisorum olcak prolaktin bide tiroıd tesleri yapan varmı aranızda sonuçlar kac olmalı bilgi verirseniz sevinirim şimdiden tşkler

arkadslar nasılsınız ya size bisorum olcak prolaktin bide tiroıd tesleri yapan varmı aranızda sonuçlar kac olmalı bilgi verirseniz sevinirim şimdiden tşkler
hoşgeldin tatlım valla tiroidi bilmiyorum ama ben prolaktine baktırmıştım benim 23 çıkmıştı dr. normal demişti ama sanıırım 24 üstü yüksek sayılıyor benim ki tam sınırda stersten çok etkilenen bi hormon yani her ay değişm göstrebiliyr senin kaç çıktı

zor oluyormus bu isler evet. tahmin etmiyordum bukadar zor olacagini.. herseyin hayirlisi canim. bizim icin bu yas hayirliymis demekki.
doğru söylüyosun canım zaten ben dua ederken hep ne zaman hayırlısıysa o zaman olur inşallah diyorum tabi bi sorun varsa da onu çözmek lazım

doğru söylüyosun canım zaten ben dua ederken hep ne zaman hayırlısıysa o zaman olur inşallah diyorum tabi bi sorun varsa da onu çözmek lazım

tabiki sorun varsa cözmek lazim. ben o yüzden esime biranönce deneyelimde sorun varsa tedaviye felan baslariz dedim ama dinletemedim. o bi kere de olacak saniyordu..

hoşbulduk canım sonuç bu aynısını yazıyom.18 ng/ml 4.8-23.3 acaba benimdebi 23 yoksa doktora pazrtesi gitcem ne diycek hayırlısı

kızlar benim eşiminde sperm sayısı düşük çıktı varikosel vaar dedi doktor test yaPTI makro prolaktini 26 çıktı yüksek dedi tekrar yaptı 23 çıktı ne olacak bilmiyorum kafam çok karışık

tabiki sorun varsa cözmek lazim. ben o yüzden esime biranönce deneyelimde sorun varsa tedaviye felan baslariz dedim ama dinletemedim. o bi kere de olacak saniyordu..
herşeyin zamanı var sanırım ama senin ilk denemende olmuş yine de üzülme dr.ne dedi peki kaç haftalıktı bebiş ayy canım eğer üzülürsen falan anlatmaya da bilirsin

yok canım senin sonucun 18 diğer yazan rakamlar referans aralığı oluyor sonucunu dr.değerlendirecektir canım stres yapacak bişey yok

inşalh 3defa yaptık tup bebek tutmadı bi arkadasimın tavsiyesiyle bu doktora gıttım oda bunları istedi ona göre diycek kötüyle sonuçlar dedaviyi bırakcak tüp bebeye devam hayırlısı allatn stres yapmadan duramıyorum ama elimdende bişey gelmiyo cok üzülüyorum ama rabbım hayırlısını versin inşlh bu 2010 herkezin umudu olsun cok saol canım allh razı olsun

nasıl ya anlamadım 3 defa tüp bebek yaptın ama bu zaman zarfında dr.senden hormon testleri istemedimi

canım benim güldüm gece gece 2010 mu 2012 deyiz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…