• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canım benim daha pek heveslenmiyorum şimdilik hani kesin bişiy diyemiyorum bakalım 4 gün sonra kesinleşir nasılsaaa yarenciğimede çoook öpücüklerimi ilet canım benim:16:

tatlım ben de bata 3 gün kala yapmıştım:21::21::21:ben biliyom yaa sende hamilesin ayy çok sevindim yaa resmen havalara uçuyorum heheheheheh:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

bide yaren senin ikinci çizgini yermiş öyle diyo ayy yaren bana ben sana sen bana ben ona ayy ne hoş oldu hehehe

Son düzenleme:
tatlım ben de bata 3 gün kala yapmıştım:21::21::21:ben biliyom yaa sende hamilesin ayy çok sevindim yaa resmen havalara uçuyorum heheheheheh:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

bide yaren senin ikinci çizgini yermiş öyle diyo ayy yaren bana ben sana sen bana ben ona ayy ne hoş oldu hehehe

hehehe bende onu yerim kızını yerim ve onun sabrını yerim tamammı sabra devam etsin söyle ona onu çok seviyorum :16:

ya kızlar yaren nirde
sabrettiği şey nedir
anlamadım

canım yaren izmite ablasının yanına gitti yanında pc olmadığı için olup biteni ben ona söyledim canım bebiş için sabrediyo onu diyoz tatlım.bu arada bebişinin kalp atışını duymuşsun çok sevindim bakalım bende yarın keseyi görmeye gidecem inşallah..

Back