şeydacım naber canım biraz keyfin kaçmış gibi ama takılma bunlara eşinlede oturup konuş yani önemli zamanları küs geçirmemek lazım malesef onlara ihtiyacımız var bak zaten borcunuz bitince evleri ayırıcakmısınız sayılı zaman geçer canım sen yüreğini hoş tut emiayy evet kayınvaldeyle otyom...şu okurken aldığım kredi borcum btsin direk ev yapcaz işte sabrediyom şimdilik..ay yaşlılar her şeyi senden bekliyolar..eşimde salak işte..anasını sevdinden değilde ne bilim yaaa...kesin o bişeye kızdı da işte..bende pohpohlayamm valla ..ztn ne kaynanmı ne kayınpederi sevmom...salakj salak hareketlesi vr..çok umrumda değil..
ya kızlar suratımı resmen sivilce bastı yaa daha adetm biteli 17 gün oldu ne bu yaaa...acıyoda valla.yediklerim hep aynı ama anlam veremdim yaa
ayy evet kayınvaldeyle otyom...şu okurken aldığım kredi borcum btsin direk ev yapcaz işte sabrediyom şimdilik..ay yaşlılar her şeyi senden bekliyolar..eşimde salak işte..anasını sevdinden değilde ne bilim yaaa...kesin o bişeye kızdı da işte..bende pohpohlayamm valla ..ztn ne kaynanmı ne kayınpederi sevmom...salakj salak hareketlesi vr..çok umrumda değil..
ya kızlar suratımı resmen sivilce bastı yaa daha adetm biteli 17 gün oldu ne bu yaaa...acıyoda valla.yediklerim hep aynı ama anlam veremdim yaa
haha hadi ya hemn bi bakim merak ettimyavrummm beni nasıl görmessin...geçmişe bak bakalım neler yaptım sana kendimi göstermek için...bir süre kimse görmedi beni...
bende bayılıyorum avatarımaa
hoşbulduk canım nasılsın belirtiler nasılkız pambıkk hosgeldın
yaaa canım gördüm ama ben sayfanın altına baktım 1 kullanıcı yazıyodu o da bendim:) demek çıkar çıkmaz isim silinmiyor yosa ben seni görsem seni öpmeden kaçrmıyım.haha hadi ya hemn bi bakim merak ettim
hoşbulduk canım nasılsın belirtiler nasıl
ayy tatlım sabrediyorumm iştee..napalımm...yarın gelir sırnaşır benimkiii bişe olmaz..hep böle olo ztn yumurtlmama zmnmda olo...şeydacım naber canım biraz keyfin kaçmış gibi ama takılma bunlara eşinlede oturup konuş yani önemli zamanları küs geçirmemek lazım malesef onlara ihtiyacımız var bak zaten borcunuz bitince evleri ayırıcakmısınız sayılı zaman geçer canım sen yüreğini hoş tut emi
kız ben de kayınvalıdemlerle oturuyom cok sukur bı sorunumuz yok anlasıyoruzsanırım yumurtlama gunundesın ben hep yumurtlama gunlerınde sıvılcelenırım tabı stresten de olabılır
yaaa canım gördüm ama ben sayfanın altına baktım 1 kullanıcı yazıyodu o da bendim:) demek çıkar çıkmaz isim silinmiyor yosa ben seni görsem seni öpmeden kaçrmıyım.
ayy tatlım sabrediyorumm iştee..napalımm...yarın gelir sırnaşır benimkiii bişe olmaz..hep böle olo ztn yumurtlmama zmnmda olo...
ayy allh nazardan sakınsın..benimm kaynnam ayy varya düşmanıma vermesinn böle bi kaıdnı...ayy uyuz yaa.yalancı dedikoducu..benden alır üstüne katr başkasına anlatır..tuhaf bi kadın asla sırını veremzsinn...kaderin bana verdi işte napalımm...ayy nefret ediyorum ondan yaa.....
neyse kızlar ben yatıyorum benmdki 7 de gekcek öptümm sizi bybyy
ay nebleyim ya benim de bitek göğüsler şiş ve ağrıyor ama adet öncesi her zaman böyle olur onun dışında başka bi belirti yok zaten benim adet yaklaştıkça nedense benim umudum azalıyor ya da diğer aylar okdar belirti bulupta fos çıkınca belirti aramıyorum bilmiyorm yani bekleyip görücem.ama senden ümitliyim canım ateşin nasıl gidiyor yüksek mi halaaynı belırtıler goğüslerım hıc olmadıkları kadar şişler ben normalde edet olcam gunlerde cok sınırlı olurdum hersey rahatsız ederdı benı her laf batardı hele esım bana yanasmak ıstedınde elleme benı dıyodum adama o derece streslı olurdum yanı ama su anda cok sakınım bılmıyorum nıye belkı psıkolojıktır dıyorum umıtlenmek ıstemıyorum erkenden:18::18::18::18:sen ne alemdesın canımm
ayy tatlım sabrediyorumm iştee..napalımm...yarın gelir sırnaşır benimkiii bişe olmaz..hep böle olo ztn yumurtlmama zmnmda olo...
ayy allh nazardan sakınsın..benimm kaynnam ayy varya düşmanıma vermesinn böle bi kaıdnı...ayy uyuz yaa.yalancı dedikoducu..benden alır üstüne katr başkasına anlatır..tuhaf bi kadın asla sırını veremzsinn...kaderin bana verdi işte napalımm...ayy nefret ediyorum ondan yaa.....
bak geldim ama kaçma hemen kaynatalım birazkaçırmasdın dimi tatlımmmm..bende seni bulmusken kaçırmayayım dedm...
evet sanırım biras geç gösterıyor çıkanı..olsun gene geldnyaa
ay nebleyim ya benim de bitek göğüsler şiş ve ağrıyor ama adet öncesi her zaman böyle olur onun dışında başka bi belirti yok zaten benim adet yaklaştıkça nedense benim umudum azalıyor ya da diğer aylar okdar belirti bulupta fos çıkınca belirti aramıyorum bilmiyorm yani bekleyip görücem.ama senden ümitliyim canım ateşin nasıl gidiyor yüksek mi hala
iyi geceler canımayy tatlım sabrediyorumm iştee..napalımm...yarın gelir sırnaşır benimkiii bişe olmaz..hep böle olo ztn yumurtlmama zmnmda olo...
senin adetlerin düzenli mi kaç günde oluyosunara ara ateslenıyorumm yıne bı gelıyo corap hırka ne varsa cıkartıyorum :18::18::18::18:
bak geldim ama kaçma hemen kaynatalım biraz
senin adetlerin düzenli mi kaç günde oluyosun
haha gözler kapanan kadar burdayıztamam pampikim az biras daha kaynatabiliris
gözlerim kapanana kadar burdayım
ayhh yarında dayımın kızının dgünü var tüm kurtlarımı dökecegimmm
tamam pampikim az biras daha kaynatabiliris
gözlerim kapanana kadar burdayım
ayhh yarında dayımın kızının dgünü var tüm kurtlarımı dökecegimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?