HEYOOO KIM VAR KIM YOK .. kandılınız mubarek olsun topıkcilerrr:)haha canım çok güzelmiş bayıldım avatarına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HEYOOO KIM VAR KIM YOK .. kandılınız mubarek olsun topıkcilerrr:)haha canım çok güzelmiş bayıldım avatarına
senn de cuman hayırlı olsun meleğimm benimmmElinizden geleni yaptıktan sonra iyimserlik de güzeldir... Karamsarlık sizden ve gelecek güzel günlerden uzak olsun, sizleri diz üstüne çöktürecek büyükler... Yakın olsun her zaman ve her yerde en büyük olan Allahımız!Kandilimiz mubarek olsun.Evlerimizden iman,huzur,sağlık bereket,mutluluk eksik olmasın.Dostluklarımızın Kimine "SU" olacağız
Kimine "SEL", olacağız,Kimine "MUM" olacağız,Kimine "VOLKAN" olacağız
Ama Allahtan başka kimseye asla "KUL" olmayacağız.Hayırlı cumalar dostlarım.....
seninde kandilin mübarek olsunn bebğimm benimmslm kızlarrr....
herkesin mevlid kandili mübarek olsunn...rabbim daha nice kandillere erişmemizi nasip etsin sevdiklerimizle beraber ve bebişlerimizle sağlıklı sıhhatli inşallahhh....
evet hamiş olanlar bol bol dua etsin bizlere kandilin mübarek olsun tatlımmKandiliniz mubarek olsun nice kandillere. Rabbim saglikli mutlu bereketli basarili senele kavustursun bizleri.
Hamile kalan arkadaslara hayirli dogumlar ve hamile kalmak isteyen arkadaslarim Insaalla bu yil hayirli zamanlarimizdirda hamile kaliriz Rabbimin izniyle.
Dualarinizi eksik etmeyin bizleride dahil edin Insaallah. Ozelikle hamilelerimizi dualarina ihtiyacimiz var.
sennde kandilin mübarek olsuun kuzucummmkandiliniz mubarek tum dualarıız kabul olsun
hep beraber yeni kandillere kandilin mübarek olsun ttalımmKandilizin mübarek olsun.. tüm Dualariniz ibadetleriniz kabul olur insallah.... Nice Kandillere hep beraber insalla...
sennde tatlım kandilin mübarek olsunnn..maşşlh ne güzel kendi kendine konuşmuşlsuun öleeeKandiliniz mübarek olsun....Allah gönlünüzdekini versin kızlar...
evet çok güzell...nerden buldun bakmmmKızlarrrr yeni avatarım nasıl?
sennde kandilin mübarek olsunn tatlımmmHEYOOO KIM VAR KIM YOK .. kandılınız mubarek olsun topıkcilerrr:)
umarım elifzade konusur benmle..böcügümde öle bir baktı gitti...
bu sefer sustum ama o da slm vermedi
yoksa benm yazılarım çıkmıyor mu:2::2::2: