Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
lenn kocişle kavga ettik bugün konuşmuyodukk sinirliyim halenn enrjim pc ye geçooo uyuz oldum valla yaaa kapanıyoo salak bi tekme attım uçtuu valla pc...naponuzz mericimm

gıttın mı kızzzz:44::44::44:

meeeeerrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiii..........:44::44::44:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kızzzzz nerdesınn:44::44::44:

avatar yakıyo kızznapıyo onlar oylee

hahahha giittim sandın dimi....
üzüldün arkamdan..sıkıldın...hatta degişik hisler edindin hahhha
ama üzülme geldimmmm

lenn kocişle kavga ettik bugün konuşmuyodukk sinirliyim halenn enrjim pc ye geçooo uyuz oldum valla yaaa kapanıyoo salak bi tekme attım uçtuu valla pc...naponuzz mericimm

noolduuu yavru kuşum....neyinisi paylaşamadınıs kıss

ben iyiyim..sen gelince daha ii oldum..

merinn avtarına dokunmayalımmm ayy ayrbbimm aşa innce kalplaer oynaşıyoo
böcemm benim hobuldukk kzumm

noolduuu yavru kuşum....neyinisi paylaşamadınıs kıss

ben iyiyim..sen gelince daha ii oldum..

gerizekalı benim herif yaa..sabah geldi işten banyo fln yaptı..doğalgazlı odada yattı..benide yannda çağırdı beraber yattık kaltığımda 2ydi saat kalvaltı hazırladım..kaynnamda annesindeydi oda geldmiş..neyse kalvaltıyı hazırladım ..tam otrcaz kaynatam benim çorbamı ısttınmı dedi..sert bişe yiyemiyoo..eşimde bana kafan 5 karış havada dedi..çorba yoktu sabha içmişti gttgi lahana ısttı babsına..ben ısırım sen geç dedim..sen gt otur keyfine bak dedi. bende kızdım otrmadım yemdim yemek tirip yaptı küstü..bida da yanıma gelmedi..benimde çalışmalar aksadıı..gerizekalı işte sudan sebeplere kafa yapo..laz damarı tuto işte...sinir oldum bende..sanki kaynanm kocasına yemek hazırlamıyo..ben adam sormadım diye tirp yapo iştee salak diyom yaa karı gbi küso

evetyaaa sudan sebeblerle tartısmıssınız...kaynatan herseyi yiyemıyorsa kaynananda kalksın bi zahmet kocasyla ilgilensin...onudamı sen düşüüneceksin bebegim...çalısmayı aksatmayı boşverde kocişinle otur adamakıllı konus ne bu annesinin yanında sana konusuyo...bak ben de uyus oldum şimdi...
bu arada sen kv ilemi oturuosn?geliim dövelimm..

seydacım uzulme sen olur boyle seyler stres yapma kendıne esın kuzu gıbı ozur dıler aklı basına gelınce erkekler boyle ıste herkezde oldugu gıbı anne sevgısı agır basıyo tabı ondan onun trıp yapması

ayy evet kayınvaldeyle otyom...şu okurken aldığım kredi borcum btsin direk ev yapcaz işte sabrediyom şimdilik..ay yaşlılar her şeyi senden bekliyolar..eşimde salak işte..anasını sevdinden değilde ne bilim yaaa...kesin o bişeye kızdı da işte..bende pohpohlayamm valla ..ztn ne kaynanmı ne kayınpederi sevmom...salakj salak hareketlesi vr..çok umrumda değil..
ya kızlar suratımı resmen sivilce bastı yaa daha adetm biteli 17 gün oldu ne bu yaaa...acıyoda valla.yediklerim hep aynı ama anlam veremdim yaa

pampikkkimmm pampikimmm hoşgeldinn...

bebeklerim merhaba sende hoşgeldin...
kızlar konussanıza az asagıda ölece duruyosunuz yafff

pampikkkimmm pampikimmm hoşgeldinn...

bebeklerim merhaba sende hoşgeldin...
kızlar konussanıza az asagıda ölece duruyosunuz yafff
hoşbulduk canım ayy avatarına bayıldımm çok şirin çok anlamlı yatmadan bi bakimm dedim kuzum ben seni görmedim 1 saat önce falan geldim kimse yoktu

aman takma kafanı bebegm...allaallaa bence hormonlardandır o sivilceler.ani degişeler olduysa hormonlarında o yapar...

hoşbulduk canım ayy avatarına bayıldımm çok şirin çok anlamlı yatmadan bi bakimm dedim kuzum ben seni görmedim 1 saat önce falan geldim kimse yoktu

yavrummm beni nasıl görmessin...geçmişe bak bakalım neler yaptım sana kendimi göstermek için...bir süre kimse görmedi beni...

bende bayılıyorum avatarımaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…