• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
meri bu notu okuduğunda ben çok uzaklarda olucam.sana küstüm bana ümit verdin bu gece burdayım dedin gözlerim kapanan kadar burdayım dedin ama çekip gittin:5:bana ümüt verdin ama gittin:14:hem de bi hoşçakal demeden oysa sana ne süprizlerim vardı:24::24::32:ee kaçırdın ne diyim:1:

ben de kustumm ıyı geceler demeden gıttın sen:5::5::5::5:

:1::1::1::1::1:aynen bana da oyle dedı doktor rahat bırak vucudunu dedı ben de oyle yapıyorum:34::34:
ya ben bu ayda adet olursam ciddi artık düşünmücem aman napim olmuyosa olmuyo dicem ya bebek istediğimden beri özellikle 5 aydır falan o kadar yapmayı isteyipte yapamadığım şey var ki bi de beni dr.biraz çatlak bana yumurtlamadan sonra aniden yerinden bile kalkma yok ağır yürü yok çok spor yapma yok şunu bunu diyip durdu ben de o yüzden çok şeyi erteledim mesela geçen hafta kayak yapmaya gittik çok severim ama kaymadım ya bişey varsa bişey olur mu diye lazere gidiyodum bıraktım falan falan yani bir sürü şey ayyy çok uzun yazmışım kız sıkılma benden

ya ben bu ayda adet olursam ciddi artık düşünmücem aman napim olmuyosa olmuyo dicem ya bebek istediğimden beri özellikle 5 aydır falan o kadar yapmayı isteyipte yapamadığım şey var ki bi de beni dr.biraz çatlak bana yumurtlamadan sonra aniden yerinden bile kalkma yok ağır yürü yok çok spor yapma yok şunu bunu diyip durdu ben de o yüzden çok şeyi erteledim mesela geçen hafta kayak yapmaya gittik çok severim ama kaymadım ya bişey varsa bişey olur mu diye lazere gidiyodum bıraktım falan falan yani bir sürü şey ayyy çok uzun yazmışım kız sıkılma benden

ben sıkılmam kızzs kolay kolay:1::1::1: sen de haklısın canım ben de belım ıkı gundur agrıyo usutmusum sağ tarafıma donemıyorum ılac ıcmedım hamıleyımdır dıye ama bence cabuk pes etme kız bız bazı heveslerımızden vazgecıcez ama karsılıgında cok guzel bı seyle mukafatlandırılıcaz sence degmez mı:34::34::34:

Son düzenleme:
ben sıkılmam kızzs kolay kolay:1::1::1: sen de haklısın canım ben de belım ıkı gundur belim agrıyo usutmusum sağ tarafıma donemıyorum ılac ıcmedım hamıleyımdır dıye ama bence cabuk pes etme kız bız bazı heveslerımızden vazgecıcez ama karsılıgında cok guzel bı seyle mukafatlandırılıcaz sence degmez mı:34::34::34:
ay değmezmi o mucize herşeye değer ama işte bazen dibe vuruyorum ya bi arkadaşım var o da 29 yaşında daha istemiyodu 2 senelik evli bak dedim bu işler belli olmuyor hemen olmadığıda oluyr falan filan konuştuk işte o gece dışarı çıkmıştık biraz alkol falan sonra bırakmış korunmaya hopp o gece hamile kalmış kız okadar rahattı ki hemen kalkmış yıkanmış falan bırak yumurtlama gününü sat ını bile bilmiyor düşün dr.u demiş hatta siz ilk okul mezunumusunuz :9:kız şok yok demiş üniversite yani olduğunda oluyor işte

senin zaten yaşında çok genç kuzum daha 20 yaşındasın bak ben 30 a dayandım daha yeni evlide sayılırsın sen kaç aydır deniyodun dr.kontrolündemisin

ay değmezmi o mucize herşeye değer ama işte bazen dibe vuruyorum ya bi arkadaşım var o da 29 yaşında daha istemiyodu 2 senelik evli bak dedim bu işler belli olmuyor hemen olmadığıda oluyr falan filan konuştuk işte o gece dışarı çıkmıştık biraz alkol falan sonra bırakmış korunmaya hopp o gece hamile kalmış kız okadar rahattı ki hemen kalkmış yıkanmış falan bırak yumurtlama gününü sat ını bile bilmiyor düşün dr.u demiş hatta siz ilk okul mezunumusunuz :9:kız şok yok demiş üniversite yani olduğunda oluyor işte

tabı rabbım vermek ıstedıkten sonra oluyo hersey sabredıcez beklıcez kı mucızemıze kavusalım:34::34:
canım ben yatım artık yarın mısafırım gelıcek sana ıyı geceler tatlım kıb.:54::54::54::3::3:

tabı rabbım vermek ıstedıkten sonra oluyo hersey sabredıcez beklıcez kı mucızemıze kavusalım:34::34:
canım ben yatım artık yarın mısafırım gelıcek sana ıyı geceler tatlım kıb.:54::54::54::3::3:
tamam canım ben de öptüm bu arada bel ağrısı falan da valla senden ümitliyim hadi bakalım güzel haberleri alıcaz inşallah :46:

ohhh ohhhh gece 3 lere kadar sohbet muhabbet gündüzde kimse yok iyi valla gece 12 den sonra topici kapatalım bence herkes uyusun ki gündüz gelebilsinler :16::16::16:

kızlar benimde bat a 6 gün kaldı hadi hayırlısı bakalım Allahtan herkesin gönlüne göre versin Rabbim :16:

GERÇEKTEN GÜNDÜZ KİMSE OLMUYO YAAAAAAAAAA :36:
3 GÜNDÜR GİRİYORUM KİMSELER YOK AKŞAMDA GİREN ÇIKIYO :20:
GECEDE BEN GİREMEM :50:
BEBEĞİMİN KALP ATIŞINI DUYDUM :52:
3 GÜN OLDU
ÇOK MUTLUYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM :49::emir_bebek:
BUNU SÖYLEMEK İSTEDİM
HOŞÇAKALIN

GERÇEKTEN GÜNDÜZ KİMSE OLMUYO YAAAAAAAAAA :36:
3 GÜNDÜR GİRİYORUM KİMSELER YOK AKŞAMDA GİREN ÇIKIYO :20:
GECEDE BEN GİREMEM :50:
BEBEĞİMİN KALP ATIŞINI DUYDUM :52:
3 GÜN OLDU
ÇOK MUTLUYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM :49::emir_bebek:
BUNU SÖYLEMEK İSTEDİM
HOŞÇAKALIN

ayyyy canım benim ne güzel yaaaaa kalp atışlarını duymak Allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah :16:

[sıze=3]ayyyy canım benim ne güzel yaaaaa kalp atışlarını duymak allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah :16: [/sıze]

çok sağol canım
inşallah herkes tadar bu duyguyu
çokgarip bişi
ben oğlumda sadace görmüştüm
ama bunda duydum ve inan ağlıycaktım
içinde bi canlı var
allahım.......................
Söyleyecek kelime yok

Back