Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lenn ne arkamdan konusuyon ahann da geldımmkandılınız mubarek olsun arkadaslarr
kızz ben de gerı sayımm basladı sen ne alemdesın
hahahhaha konusurum konusurum arkanı dönersen arkandan konusurum
benmde ölee 8 bat komutanım hahhahaha
gıttın mı kızzzz:44::44::44:
meeeeerrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiii..........:44::44::44:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kızzzzz nerdesınn:44::44::44:
avatar yakıyo kızznapıyo onlar oylee
lenn kocişle kavga ettik bugün konuşmuyodukk sinirliyim halenn enrjim pc ye geçooo uyuz oldum valla yaaa kapanıyoo salak bi tekme attım uçtuu valla pc...naponuzz mericimm
hahahha giittim sandın dimi....
üzüldün arkamdan..sıkıldın...hatta degişik hisler edindin hahhha
ama üzülme geldimmmm
ohhhh cok sukur ben de gıttın sandımmheee benım de 7. son 3 gun:18::18::18::18:
kız meri bi ses at gozunu sevımm :44::44::44:
heee valla aynen oyle seyler hıssettımavatarı da cok sevdımm
merinn avtarına dokunmayalımmm ayy ayrbbimm aşa innce kalplaer oynaşıyoo
böcemm benim hobuldukk kzumm
noolduuu yavru kuşum....neyinisi paylaşamadınıs kıss
ben iyiyim..sen gelince daha ii oldum..
ayyyyyy teşekkür ederim tatlılarımmm...
aşagı inince degil kızzz yataga girince oynasıoooo o kalpler
gerizekalı benim herif yaa..sabah geldi işten banyo fln yaptı..doğalgazlı odada yattı..benide yannda çağırdı beraber yattık kaltığımda 2ydi saat kalvaltı hazırladım..kaynnamda annesindeydi oda geldmiş..neyse kalvaltıyı hazırladım ..tam otrcaz kaynatam benim çorbamı ısttınmı dedi..sert bişe yiyemiyoo..eşimde bana kafan 5 karış havada dedi..çorba yoktu sabha içmişti gttgi lahana ısttı babsına..ben ısırım sen geç dedim..sen gt otur keyfine bak dedi. bende kızdım otrmadım yemdim yemek tirip yaptı küstü..bida da yanıma gelmedi..benimde çalışmalar aksadıı..gerizekalı işte sudan sebeplere kafa yapo..laz damarı tuto işte...sinir oldum bende..sanki kaynanm kocasına yemek hazırlamıyo..ben adam sormadım diye tirp yapo iştee salak diyom yaa karı gbi küso
hoşbulduk canım ayy avatarına bayıldımm çok şirin çok anlamlı yatmadan bi bakimm dedim kuzum ben seni görmedim 1 saat önce falan geldim kimse yoktupampikkkimmm pampikimmm hoşgeldinn...
bebeklerim merhaba sende hoşgeldin...
kızlar konussanıza az asagıda ölece duruyosunuz yafff
ayy evet kayınvaldeyle otyom...şu okurken aldığım kredi borcum btsin direk ev yapcaz işte sabrediyom şimdilik..ay yaşlılar her şeyi senden bekliyolar..eşimde salak işte..anasını sevdinden değilde ne bilim yaaa...kesin o bişeye kızdı da işte..bende pohpohlayamm valla ..ztn ne kaynanmı ne kayınpederi sevmom...salakj salak hareketlesi vr..çok umrumda değil..
ya kızlar suratımı resmen sivilce bastı yaa daha adetm biteli 17 gün oldu ne bu yaaa...acıyoda valla.yediklerim hep aynı ama anlam veremdim yaa
hoşbulduk canım ayy avatarına bayıldımm çok şirin çok anlamlı yatmadan bi bakimm dedim kuzum ben seni görmedim 1 saat önce falan geldim kimse yoktu