aynen hatta ocak 7 yi adetin 1.günü sayarsak 5i oluyor canım30 gun de bır oluyorum da sımdı hesap yapıyorum ocak 31 cektı yaa benım 6 sında mı olmam gerekıyo acaba dıye dusunuyorum:44::44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen hatta ocak 7 yi adetin 1.günü sayarsak 5i oluyor canım30 gun de bır oluyorum da sımdı hesap yapıyorum ocak 31 cektı yaa benım 6 sında mı olmam gerekıyo acaba dıye dusunuyorum:44::44:
maş.tatlımyaa demek o kadar düzenlisin...ayhh bende ilaç içmesem 1 ay 50 gnde 1 ay 35gnde bir olurum(((30 gun de bır oluyorum da sımdı hesap yapıyorum ocak 31 cektı yaa benım 6 sında mı olmam gerekıyo acaba dıye dusunuyorum:44::44:
haha gözler kapanan kadar burdayız ohh hadi bakalım dök kurtlarını ama öyle çok da zıplama bakimm düğün nerde
aynen hatta ocak 7 yi adetin 1.günü sayarsak 5i oluyor canım
ya benim de 30-31 gündü ama 3 ay önce teyzemi kaybettim o ay ve sonrası 35.gün oldum zaten kan gibi değildi kahve gibi koyu bi şekilde oldum zaten bu ayda aynı şekilde olursa dr.yolu gözüküyor bana yumurta tembelliği falan başlamamamıştır inşallahmaş.tatlımyaa demek o kadar düzenlisin...ayhh bende ilaç içmesem 1 ay 50 gnde 1 ay 35gnde bir olurum(((
izmitte yavrum dügün...heee çok hareketli olmamak kednimi incitmeden oynamam gerek sanırım:))
sennde böcügüm kadar düzenlimi tatlıcım????
e öyle ayın 7 sinde ilk günün bu ay 31 çekti ayın 5de 30 gün oluyor:18::18:ay bilmem ki yarın yap bi testyok artık o kadar da degıldır herhalde kız yarın test mı alsamm acabaa:18::18::18::44::44:
ya siz adeti ya da yumurtlamayı hesaplarken adetin ilk gününü 1.gün olarak saymıyomusunuz ben mi yanlış biliyorum hımm:26:
ya da 7 sine kadar bekle zaten 3 gün kaldı ayyyy hadi inşallah sen bu ay ovülasyon testi yapmışmıydın ya da ben karıştırdım mıcanım ben de hep aynı gun baslar bazen ıkı uc ayda bır bı kac gun oynarr o kadar 7 sı mı 7 sınde baslar
aynen canım sana oyna dediklerinde yerim dar dersimmaş.tatlımyaa demek o kadar düzenlisin...ayhh bende ilaç içmesem 1 ay 50 gnde 1 ay 35gnde bir olurum(((
izmitte yavrum dügün...heee çok hareketli olmamak kednimi incitmeden oynamam gerek sanırım:))
basın sağolsun canım uzulme stresten olmustur buyuk ıhtımalleya benim de 30-31 gündü ama 3 ay önce teyzemi kaybettim o ay ve sonrası 35.gün oldum zaten kan gibi değildi kahve gibi koyu bi şekilde oldum zaten bu ayda aynı şekilde olursa dr.yolu gözüküyor bana yumurta tembelliği falan başlamamamıştır inşallah
e öyle ayın 7 sinde ilk günün bu ay 31 çekti ayın 5de 30 gün oluyor:18::18:ay bilmem ki yarın yap bi test
maş.tatlımyaa demek o kadar düzenlisin...ayhh bende ilaç içmesem 1 ay 50 gnde 1 ay 35gnde bir olurum(((
valla hesaplar onu gösteriyor adetlerini not alıyomusun tam bi bak genelde hep 30günse yarın sabah yap bi testbasın sağolsun canım uzulme stresten olmustur buyuk ıhtımalle
bak heyecan yaptım ıyısımı ben gıdım yarın bı test alım yapimm:18::18::18:
valla hesaplar onu gösteriyor adetlerini not alıyomusun tam bi bak genelde hep 30günse yarın sabah yap bi test
aynen çok üzüldüm çok ağladım o ay tabi hemen etkilendi hormonlar inşallah bu ay düzene girer:44:basın sağolsun canım uzulme stresten olmustur buyuk ıhtımalle
bak heyecan yaptım ıyısımı ben gıdım yarın bı test alım yapimm:18::18::18:
ay evet yaren de kanda negatif çıktı o gün adet oldu benim dr.bana şunu demişti kadının beyni yumurtalıklarında ve rahminde atar o zaman ne demek istediğini çok anlamadım ama doğruymuş bak beyin rahatlıyor bişey yokmuş diyoruz zırt geliyor çok komplike canılarız vallaevet kızz sadece aralık ayın da 8 gun gecıktım o da strestenmış kan testı sonucunun negatıf oldunu oğrendım o gun adet oldum zaten
ay evet yaren de kanda negatif çıktı o gün adet oldu benim dr.bana şunu demişti kadının beyni yumurtalıklarında ve rahminde atar o zaman ne demek istediğini çok anlamadım ama doğruymuş bak beyin rahatlıyor bişey yokmuş diyoruz zırt geliyor çok komplike canılarız valla