Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ya siz adeti ya da yumurtlamayı hesaplarken adetin ilk gününü 1.gün olarak saymıyomusunuz ben mi yanlış biliyorum hımm:26:

30 gun de bır oluyorum da sımdı hesap yapıyorum ocak 31 cektı yaa benım 6 sında mı olmam gerekıyo acaba dıye dusunuyorum:44::44:
maş.tatlımyaa demek o kadar düzenlisin...ayhh bende ilaç içmesem 1 ay 50 gnde 1 ay 35gnde bir olurum(((
haha gözler kapanan kadar burdayız ohh hadi bakalım dök kurtlarını ama öyle çok da zıplama bakimm düğün nerde

izmitte yavrum dügün...heee çok hareketli olmamak kednimi incitmeden oynamam gerek sanırım:))
sennde böcügüm kadar düzenlimi tatlıcım????

ya benim de 30-31 gündü ama 3 ay önce teyzemi kaybettim o ay ve sonrası 35.gün oldum zaten kan gibi değildi kahve gibi koyu bi şekilde oldum zaten bu ayda aynı şekilde olursa dr.yolu gözüküyor bana yumurta tembelliği falan başlamamamıştır inşallah

aynen canım sana oyna dediklerinde yerim dar dersim

basın sağolsun canım uzulme stresten olmustur buyuk ıhtımalle

e öyle ayın 7 sinde ilk günün bu ay 31 çekti ayın 5de 30 gün oluyor:18::18:ay bilmem ki yarın yap bi test

bak heyecan yaptım ıyısımı ben gıdım yarın bı test alım yapimm:18::18::18:

soğol canım benım ıkı gobekte hafıfce benım yerıme at olur mu

evet kızz sadece aralık ayın da 8 gun gecıktım o da strestenmış kan testı sonucunun negatıf oldunu oğrendım o gun adet oldum zaten
ay evet yaren de kanda negatif çıktı o gün adet oldu benim dr.bana şunu demişti kadının beyni yumurtalıklarında ve rahminde atar o zaman ne demek istediğini çok anlamadım ama doğruymuş bak beyin rahatlıyor bişey yokmuş diyoruz zırt geliyor çok komplike canılarız valla

aynen bana da oyle dedı doktor rahat bırak vucudunu dedı ben de oyle yapıyorum

meri bu notu okuduğunda ben çok uzaklarda olucam.sana küstüm bana ümit verdin bu gece burdayım dedin gözlerim kapanan kadar burdayım dedin ama çekip gittinbana ümüt verdin ama gittinhem de bi hoşçakal demeden oysa sana ne süprizlerim vardıee kaçırdın ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…