- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
Ahhh bornovam benim, izmirde yaşanılası tek semttir benim için...
iyiyim elifcim sizleri görünce hatta burda görünce daha da mtlu oldum
sen nasılsın?begendnmi yeni topigimizi?
Yasım 29 oldu artık...son adet tarihim 18 ocak beklenen adet tarihi17 şubat doktor yumurtaları takip ediyor suan ilac kullanıyorum kanallara bakıldı yapısıklık varmıs onları acıldıgını soyledi.ocak ayım husranla bitti adetim geldi .. Subattan cok ümitliyim .yıkılmadım ayaktayım ... Doktorum bi sorun yok diyor.yumurtalar süper spermler süper.ama olmuyor.listeye ekleyin benide .2012 bizim hepimizin olsun kızlar
Yasım 29 oldu artık...son adet tarihim 18 ocak beklenen adet tarihi17 şubat doktor yumurtaları takip ediyor suan ilac kullanıyorum kanallara bakıldı yapısıklık varmıs onları acıldıgını soyledi.ocak ayım husranla bitti adetim geldi .. Subattan cok ümitliyim .yıkılmadım ayaktayım ... Doktorum bi sorun yok diyor.yumurtalar süper spermler süper.ama olmuyor.listeye ekleyin benide .2012 bizim hepimizin olsun kızlar
[sıze=2]inan benim içinde aynı şekilde.ama sanki ben ve bornovada bir eksiklik var gibi.küçük bir bebeğin gülüşü.umarım en yakın zmanda kavuşuruz.ama nereden başlıyacağımı bilmiyorum.hangi doktora gitsem biilemedim.birkaç doktora gittim ama sorun yok dediler.ama yok yumurta olgunluğu yok yumurta rezervi falan gibi hiç bir şeyden bahsedilmedi.bu konuya çok yabancıyım [/sıze]
inan benim içinde aynı şekilde.ama sanki ben ve bornovada bir eksiklik var gibi.küçük bir bebeğin gülüşü.umarım en yakın zmanda kavuşuruz.ama nereden başlıyacağımı bilmiyorum.hangi doktora gitsem biilemedim.birkaç doktora gittim ama sorun yok dediler.ama yok yumurta olgunluğu yok yumurta rezervi falan gibi hiç bir şeyden bahsedilmedi.bu konuya çok yabancıyım
Evliliğimin 4 yılına girdim.ilk zamanlar korundum .son bi senedir korunmadım .ama bilinc altımda bebek yoktu .olmadı da .ama bu sene kafayı taktım sanırım
canım ben bılmıyorum :2:Kızlaaaarrrrr size bişi sorsam, bilginiz var mıdır acaba??? pcde shift+print yapınca masa üstündeki görüntünün resmini çekip paintte görebiliyordum, bu pc win7 bunda denedim ama olmadı nasıl yapıldığına dair bir fikriniz var mı??
okudum ablacım okudum .. valla agzım acık okudummmHoş geldin zeynebim, tatlım eveli akşam sorduğun sorunun linkini verdim sana ama okuyamadın sanırım diğer topikten 988 nolu sayfaya bakar mısın, orda yazdığım t.bebek ve aşılama aşamalarımı anlattığım sayfanın linki var...
ıyı aksamlar ayy güldürdün beniiiiyi akşamlar kızlar hamile kalmak ne zormuş ya tvde bi kere tecavüze uğruyorlar hamile kalıyorlar biz uğraşıyoruz olsun diye tık yok
iyi akşamlar kızlar hamile kalmak ne zormuş ya tvde bi kere tecavüze uğruyorlar hamile kalıyorlar biz uğraşıyoruz olsun diye tık yok
okudum ablacım okudum .. valla agzım acık okudummm
ıyı aksamlar ayy güldürdün beniii
ahahah acaba iş suleymanda mı dıye dusunmeye baslamıstım bi araHıhhh onlar hürrem cinsinden de o yüzden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?