Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
merabalarrr,bendee yeni takipcinizim bundan bölee hızınıza yetişemiyorum ne kadar çok yazan varr..gecekden çok samimi ve sıçaksınızz.umarımm burasıı banadaa şansss getirir ve bu seneyi hamilee geçiririmmm...

yaa burda herkess birbirini tanıyoo ne güzell ay nasıl oldudaa böylee samimi olup kaynaştınızz..

evet calismalara baslandi :) son hiz gidiyor bakalim. bes gündür hapi aliyorum kanamam yok. hapi 3 gün sonra birakiyorum eger ozaman adetim gelmez ise ( ki öyle umuyorum) hamileyim demektir öyle dedi doktorum :)))

kaç gun kaldı cnm ben 31 ini bakliyorum yapmıcam 1 şubattan önce test yapmıcam nasıl dayancam camdan bakınca eczane bugün 35. gun

cnm biz başka topikten taşındık buraya ama senide alırız armıza tatlım

çok teşekkür ederim canımm.bende okurum bi çok topiği ama yazmazdım burası gercekden çok samimii geldi..sizlerden kaynaklı bi sıcaklık buldumm burdaa..hiççç ayrılmayada niyetimmm yokkk:)

ayy kzlarr cnm sole soslu makarna cektı kalktm yaptm ve yıorum acep bebıs varda onunmu canı ıstedı ne dersnz ?

çok teşekkür ederim canımm.bende okurum bi çok topiği ama yazmazdım burası gercekden çok samimii geldi..sizlerden kaynaklı bi sıcaklık buldumm burdaa..hiççç ayrılmayada niyetimmm yokkk:)

bizde bırakmayız seni ozaman cnm benim hepimizin amacı belli inşalla hepimizwe uğurlu gelir

kaç gun kaldı cnm ben 31 ini bakliyorum yapmıcam 1 şubattan önce test yapmıcam nasıl dayancam camdan bakınca eczane bugün 35. gun

vallah 3-5 gün sonra adetim gelmesi lazim. gelmezse hemen bende test yapmicam biraz zaman gecsin. sende acele etme. biliyorum beklemek zor ama kendini baska seylerle mesgul et. pasta börek cörek yap oyalan ne bilim iste. gezmeye alis verise git. bu sefer bende acele etmicem. zaten hisederiz hamile kalinca teste de gerek yok aslinda dimi canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…