Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

sağol canım. ben de rahim filmi çektirmedim. bizim apar topar oldu tüp bebek. hormonlar malum ilaçtan yükselmişti. düşer düşmez doktor tüp bebek deneyelm bu fırsatı yakalamışken dedi. ben denizlideyim. burda sadece 1 tane tüp bebek merkezi var ve doktorları pek iyi değil.öğretmenim sağlık güvencem var. izmiri düşüneceğim canım. tekrar teşekkür ederim.

şimdi okuyordum geçmişi cnm.ya nasıl oluyo ya o kadar üzgünümki o kadar paraaa

bizim mimar dediki bı ton bile fark olsun tamamen değiştircem ama teşhirin kapağını söktuk aynı renk hak talep edemedik ışıklandırmda yanıltıyo sizde durum nedir

bizim mimar dediki bı ton bile fark olsun tamamen değiştircem ama teşhirin kapağını söktuk aynı renk hak talep edemedik ışıklandırmda yanıltıyo sizde durum nedir

ben renk kartelasından seçtim rengini daha açık bir renkti eve bi takıldı allahım bildiğin turuncuuuuuuu ağla ağla gözümde yaş tükettim kocam değiştirelim dedi oldu dedim bi daha para ışıklar yansada turuncu yanmasada turuncu

slm kızlar ben de bugün gündüz girmiştim topiğe ve arkadaşın dediği gibi çok sıcak buldum sizleri. sanırım yeni ev aldınız ve dolapları beğenmediniz. hayırlısı olsun kızlar. bakın ne güzel bir eviniz var.

bizede adm dedi değiştirelim maliyetine die ama zaten okadarr masraf ettikki kullanayım biraz dedim ama alıştım cnm eşyayı atınca çok şukur benimki kremdi umduğumdan koyu oldu ama turuncu olmuş istediğin renk neydi

canım merhaba hoşgeldin.aldığımız evin dolaplarını beğenmediğim için tekrar dolap yaptırdım ama hüsrannnn

sağol cnm benim işte olmuşkende gönlumuze göre olsun istedik ama napalım alıştık artık sende hoşgeldin cnm

üstler krem altlar coco rengiydi göya ama üst krem alt tarçın çıktı karşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…