• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
vallah 3-5 gün sonra adetim gelmesi lazim. gelmezse hemen bende test yapmicam biraz zaman gecsin. sende acele etme. biliyorum beklemek zor ama kendini baska seylerle mesgul et. pasta börek cörek yap oyalan ne bilim iste. gezmeye alis verise git. bu sefer bende acele etmicem. zaten hisederiz hamile kalinca teste de gerek yok aslinda dimi canim....

ben gecen ay hissetmedimm ama bu ay öle gbi geliyo hadi senle birbirimize bi söz verelim şubat 1 e kadar test yok anlaştıkmı

ben geldim bir yere gidemessinnnnn...
anam 1 gecede oturduk ve kurulmus..
hayırlı olsun,sorunsuz,seviyeli bir topic olsun umudum..

seydacımmmmmm sanada teşekkür ederim:54:

Şşşşt hey sen, evet evet sen, sana sesleniyorum ziyaretçi, orda durma öyle üye ol sende katıl aramıza... :16::16::16:

selam kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsun.birbirimize destekle inşallah 2012 de bizim de bebişlerimiz olur.tahmini adet tarihim 23 ocak.15 aylık evliyiz.korunmamamıza rağmen hamile kalmadım.eşimde bende doktora gittik ama bir sebep yok.her ay aynı ümit ve çaresizce bekleyiş.bu ayda olmazsa gelecek aya tekrar doktora gideyim diyorum.
rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsi
n.

selam kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsun.birbirimize destekle inşallah 2012 de bizim de bebişlerimiz olur.tahmini adet tarihim 23 ocak.15 aylık evliyiz.korunmamamıza rağmen hamile kalmadım.eşimde bende doktora gittik ama bir sebep yok.her ay aynı ümit ve çaresizce bekleyiş.bu ayda olmazsa gelecek aya tekrar doktora gideyim diyorum.
rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsi
n.

Hoş geldin hemşerim... İnşallah canım inşallah...

kankişlerimmm napıyorsunuzzzz ama ama beni görmüyormusunuzzz ben geldim...
hoş görünmücek gibi de degilim ama :60::60::60:

Back