Hıhhh onlar hürrem cinsinden de o yüzden...
iyi akşamlar kızlar hamile kalmak ne zormuş ya tvde bi kere tecavüze uğruyorlar hamile kalıyorlar biz uğraşıyoruz olsun diye tık yok
Antikdeniz sen ne zamandır dusunuyorsun bebiş
işin sırrıı hamile kalacam korkusunda miki aceppp :)))
ya hiç sorma bide kim ararsa varmı bişey diye soruyolar ya bıktım bu sorulardan bende diyorum evleneli daha 6 ay oldu olur ama herkes varmı bişey varmı bişey gına geldi artık
benim eltim korunarak hamile kaldı yengem siprail ile hamile kaldı bendemi korunsam ne belki kalırım hamile
ayy canım ben 8 aylık evlıyım daha 3.5 aylık hamıleyım .. cok acele etme bence .. zaten 1 sene falan olmassa o zaman doktora gıdersın ..ya hiç sorma bide kim ararsa varmı bişey diye soruyolar ya bıktım bu sorulardan bende diyorum evleneli daha 6 ay oldu olur ama herkes varmı bişey varmı bişey gına geldi artık
cok stres yapmamak lazım kendımden blıyorummmişin sırrıı hamile kalacam korkusunda miki aceppp :)))
canım senınkısı bıraaz kuruntu doktora falan mı gıttınnnn ?canım bende 10 aydır istiyorum.bekarkende en büyük korkum anne olamamaktı içime mi doğdu acaba tee o zamandan korkardım ..
haklısın canım rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.Valla ben alenen söylüyorum, korunmuyoruz, Allah biliyor, hakkımızda ki hayırlı vakti ne zamansa, Rab'bim ne zaman kararlaştırdıysa o zaman olacaktır diyorum... Herkes doğru diyosun diyor, bir daha da sormuyorlar... Doğrusu da bu zaten, evlat sahibi olmak için hakkımızda ki hayırlı zamanı Rab'bim biliyor, demek ki henüz vakti zamanı gelmemiş, biz yinede elimizden gelen gayreti gösteriyoruz... İnşallah Rab'bimin katında evlat sahibi olmak için hayırlı zamanımızdayızdır da Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi yapar bizleri...
selam kızlar hayırlı olsun yeni topic
ayy canım ben 8 aylık evlıyım daha 3.5 aylık hamıleyım .. cok acele etme bence .. zaten 1 sene falan olmassa o zaman doktora gıdersın ..
bende 6 aylık evliyim canım 4 aydır korunmuyoruz bu 4. ayımız yani adetime 3 gün var dayanamayıp bugün test yaptım kocaman tek çizgi sırıtıyordu bana
sa ol hayatım nasılsın bakalım hamılelık nasıl gıdıyorrrosledım seniii yaaa
vallahi güzel fikirrr ya zaten varya bu işte psokoloji çok önemliymiş.ah ahhhh zaten bu bebiş fikrini bi aklımızdan çıkarıp rahat bıraksak kendimizii belkide olacakk
hayatım hayırlısı olsun ınsallah :) ne dıyeyım Rabbım hayırlısını versinnnnayy canım ben 8 aylık evlıyım daha 3.5 aylık hamıleyım .. cok acele etme bence .. zaten 1 sene falan olmassa o zaman doktora gıdersın ..
bende 6 aylık evliyim canım 4 aydır korunmuyoruz bu 4. ayımız yani adetime 3 gün var dayanamayıp bugün test yaptım kocaman tek çizgi sırıtıyordu bana
hayatım hayırlısı olsun ınsallah :) ne dıyeyım Rabbım hayırlısını versinnnn
evet canım hayırlısı herşeyin
oyyy yıyım onuuu ben ya cokk tatludur o sen dun benım bebısın resmını yayınladım gordun muuu?iyiyim cnm sen nasılsın nasıl gitsin iyiyim buaralar doktoruma gittim minicik fasulyemi gördüm 6 hafta 3 günlük olmuşuz
aynen bende aynı durumdan muzdaribim her ayyy bekliorumm:)evet canım aslında hiç düşünmemek oluruna bırakmak ama olmuyo adet günü yaklaşınca birşeyler oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?