vallah 3-5 gün sonra adetim gelmesi lazim. gelmezse hemen bende test yapmicam biraz zaman gecsin. sende acele etme. biliyorum beklemek zor ama kendini baska seylerle mesgul et. pasta börek cörek yap oyalan ne bilim iste. gezmeye alis verise git. bu sefer bende acele etmicem. zaten hisederiz hamile kalinca teste de gerek yok aslinda dimi canim....
bizde bırakmayız seni ozaman cnm benim hepimizin amacı belli inşalla hepimizwe uğurlu gelir
işim çok kalkasım yok ne olacak bilmemmmm
olurrr ayrılmamm bundan gayriii bendeee buraladayımmmm inşşş mutlu mutlu habeleri paylaşırızz burdaa
ben bu gün rahatım gripim diye kociş üstüme titriyo. canımmmm mutfakta bana yemek yapıyo. ben iyileşmek istemiyorum ama
ben gecen ay hissetmedimm ama bu ay öle gbi geliyo hadi senle birbirimize bi söz verelim şubat 1 e kadar test yok anlaştıkmı
bende hiç grip olmam ya olsammı arada acaba
selam kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsun.birbirimize destekle inşallah 2012 de bizim de bebişlerimiz olur.tahmini adet tarihim 23 ocak.15 aylık evliyiz.korunmamamıza rağmen hamile kalmadım.eşimde bende doktora gittik ama bir sebep yok.her ay aynı ümit ve çaresizce bekleyiş.bu ayda olmazsa gelecek aya tekrar doktora gideyim diyorum.
rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.
ol valla çok güzel bi duygu bence
Hoş geldin hemşerim... İnşallah canım inşallah...
hoşbuldum hemşerim.sen izmirin neresindesin?
olmaz mı yaaaaaahall böylee oluncaa güzel oluyorr demiii gribinde güzel yanlarııı varmış demekkiii:))
K.bağlardan dım, şimdi çakma istanbulluyum, 1,5 sene önce ist. gelin geldim...
Sen neresinden???
kankişlerimmm napıyorsunuzzzz ama ama beni görmüyormusunuzzz ben geldim...
hoş görünmücek gibi de degilim ama
ben de bornovalıym.evlenince de burada yaşamaya devam ettim.
hoş geldin canım nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?