• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ya hiç sorma bide kim ararsa varmı bişey diye soruyolar ya bıktım bu sorulardan bende diyorum evleneli daha 6 ay oldu olur ama herkes varmı bişey varmı bişey gına geldi artık

Valla ben alenen söylüyorum, korunmuyoruz, Allah biliyor, hakkımızda ki hayırlı vakti ne zamansa, Rab'bim ne zaman kararlaştırdıysa o zaman olacaktır diyorum... Herkes doğru diyosun diyor, bir daha da sormuyorlar... Doğrusu da bu zaten, evlat sahibi olmak için hakkımızda ki hayırlı zamanı Rab'bim biliyor, demek ki henüz vakti zamanı gelmemiş, biz yinede elimizden gelen gayreti gösteriyoruz... İnşallah Rab'bimin katında evlat sahibi olmak için hayırlı zamanımızdayızdır da Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi yapar bizleri...:16::16::16:

benim eltim korunarak hamile kaldı yengem siprail ile hamile kaldı bendemi korunsam ne belki kalırım hamile :1:

vallahi güzel fikirrr ya zaten varya bu işte psokoloji çok önemliymiş.ah ahhhh zaten bu bebiş fikrini bi aklımızdan çıkarıp rahat bıraksak kendimizii belkide olacakk

ya hiç sorma bide kim ararsa varmı bişey diye soruyolar ya bıktım bu sorulardan bende diyorum evleneli daha 6 ay oldu olur ama herkes varmı bişey varmı bişey gına geldi artık
ayy canım ben 8 aylık evlıyım daha 3.5 aylık hamıleyım .. cok acele etme bence .. zaten 1 sene falan olmassa o zaman doktora gıdersın ..

işin sırrıı hamile kalacam korkusunda miki aceppp :)))
cok stres yapmamak lazım kendımden blıyorummm

canım bende 10 aydır istiyorum.bekarkende en büyük korkum anne olamamaktı içime mi doğdu acaba tee o zamandan korkardım ..
canım senınkısı bıraaz kuruntu doktora falan mı gıttınnnn ?

Valla ben alenen söylüyorum, korunmuyoruz, Allah biliyor, hakkımızda ki hayırlı vakti ne zamansa, Rab'bim ne zaman kararlaştırdıysa o zaman olacaktır diyorum... Herkes doğru diyosun diyor, bir daha da sormuyorlar... Doğrusu da bu zaten, evlat sahibi olmak için hakkımızda ki hayırlı zamanı Rab'bim biliyor, demek ki henüz vakti zamanı gelmemiş, biz yinede elimizden gelen gayreti gösteriyoruz... İnşallah Rab'bimin katında evlat sahibi olmak için hayırlı zamanımızdayızdır da Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi yapar bizleri...:16::16::16:
haklısın canım rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

ayy canım ben 8 aylık evlıyım daha 3.5 aylık hamıleyım .. cok acele etme bence .. zaten 1 sene falan olmassa o zaman doktora gıdersın ..

bende 6 aylık evliyim canım 4 aydır korunmuyoruz bu 4. ayımız yani adetime 3 gün var dayanamayıp bugün test yaptım kocaman tek çizgi sırıtıyordu bana :1:

vallahi güzel fikirrr ya zaten varya bu işte psokoloji çok önemliymiş.ah ahhhh zaten bu bebiş fikrini bi aklımızdan çıkarıp rahat bıraksak kendimizii belkide olacakk

evet canım aslında hiç düşünmemek oluruna bırakmak ama olmuyo adet günü yaklaşınca birşeyler oluyo:1:

bende 6 aylık evliyim canım 4 aydır korunmuyoruz bu 4. ayımız yani adetime 3 gün var dayanamayıp bugün test yaptım kocaman tek çizgi sırıtıyordu bana :1:
hayatım hayırlısı olsun ınsallah :) ne dıyeyım Rabbım hayırlısını versinnnn

zeynepcim keşke seninde söyledin gibi 9 aydır olmamasının sebebi kuruntu olsaydı inan o zaman oluruna bırakabilirdim hersey yolunda der beklerdim zaten ilk 7 ayım bu şekilde geçti bu ay olur şu ay olur diye diye 7 ayı geçirdikk.sonraa doktora gittik bende görünürde bi sorun yok yani hormon tahlili yapıldı adetler düzenli vs vs ama gel gör ki eşimin sonucuu çokk kötü çıktı hemen tedaviye başladık 3 test yaptırdık şimdiye kadar iyiye doğruu gidiyorrr. inşallaah dahada iyi olacak UMUDUM 201222:))

Merhaba kızlar topiğiniz hayırlı olsun yeni katıldım bende aranıza benim bat 25 ocak sabırsızlıkla adet olmamayı bekliyorum :1:

Back