serrancım ben sana hiç sormadım sen çörek otu bal tarçını yaptın mı hiççİnş cnm çatlamz bakalım beklicez görcez artık :) süte peynire yoğurta yumurtaya devam
İnş cnm çatlamz bakalım beklicez görcez artık :) süte peynire yoğurta yumurtaya devam
ayy elıf dedım sımdı solemeyeyım . belırtıler gelmesın hele kırmızılar hıc gelmesın .. valla elıff belki bu karı kafayı yedı dıyecen ama ben en yakın zamanda hamıs kalcanı dsunuyorumm
evet bende duydumm ahh o kadar ıse yaradıgını bıleydımm ben de yapardımm . kecıboynuzu yıye yıye orumcek kadın olmustum . düz duvara tırmanıyodumm
songulum ye ye kurban bogazına .. duz duvara tırmanma benım gıbı ama :)
serrancım ben sana hiç sormadım sen çörek otu bal tarçını yaptın mı hiçç
yas dısında beni anlatmıssın kusum...sorun aynı..çözümde aynı..
ama bak ben adetim için duphaston kullanıorum dr. verdi sende sor dr.una..
moralini bozmaa kiloyuda veririzz cocugu da dogururuzz...ama önce kendine inanman gerek
ayy elıf dedım sımdı solemeyeyım . belırtıler gelmesın hele kırmızılar hıc gelmesın .. valla elıff belki bu karı kafayı yedı dıyecen ama ben en yakın zamanda hamıs kalcanı dsunuyorumm
evet bende duydumm ahh o kadar ıse yaradıgını bıleydımm ben de yapardımm . kecıboynuzu yıye yıye orumcek kadın olmustum . düz duvara tırmanıyodumm
ay baktımda bizim sat lar aynı ama bat'lar farklı gerçi son 2 aya kadar benim de hep 30-31 gündü periyodum ama son 2 aydır 36 ya yükseldi ondan ayın 10 yazdım.göğüslerde ağrı falan var mı pekivalla bılmıyorumm kı canım ınsaallah hamısızdırkociş dalga gecıyo bu sogukta corapsız gezıyorum dıye anlamıyo kı halımı
tamam tatlım bak kendin dedin daha zamanı var senin yumuşun bi kaç gun uyuyacak buyuyecek
cok tşk ederim canımm cok ta kolaymıss adetimede 4 gün varr bu ay hemen baslıorum denemeye:) insallah adet olmam bebisim gelirdee gelmezsee hemen baslıorum insallah :)) gercekten cok saoll
kuzu bende başladım ben karışımı kavonaoza yaptım sabah aç gece aç yiyorum hissettinmöi bi değişim sanki ban kuvvet yaptı
serrancım ben sana hiç sormadım sen çörek otu bal tarçını yaptın mı hiçç
ay baktımda bizim sat lar aynı ama bat'lar farklı gerçi son 2 aya kadar benim de hep 30-31 gündü periyodum ama son 2 aydır 36 ya yükseldi ondan ayın 10 yazdım.göğüslerde ağrı falan var mı peki
ne demek cnm inşalla bebiş vardır da gerek kalmaz
ben bu ay yapmıştım onu. bakalım faydası varmı 3 gün sonra öğrencezbebek için fayda vermese bile sağlık açısında çok faydası var valla. hem kendimi daha zinde hissettim hemde yıllardır geçmeyen kabızlığım geçti valla.
cnm bunlarmı yumurtlamayı sağlıyo bilmiyorumda
kıslarrrr yananı görür allahhh hahhahahhahacanımmm al bendende o kadaryanıyorum resmenn
çapsız yumuşmiiiYaaa kuşum öle işte.Fundaya gittim.18-19 mm olması lazım bebiş oluşabilmesi için can.Hayır komik olan millet günde bi tane içio 3-5 yumiş oluşuo ben günde 3 tane içtim bi yumiş oda çapsız çıktı başıma.
aktarrr kankişim benimmmmm12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu • Çörek Otu
yok kusum..henüz almadım haşhaş ama bak aklıma getirdinhoş bulduk canım nasılsın görüşmeyeli bakalım. ben biraz üşengeçlikten geçmişi okumadım dabu arada benim tarifi yaptınmı
meri bu arad kalbimdesin
düzenli yapmadım ama hep durur tezgahta kocamda bende çay kaşığıyla atarız hep ağzımıza öksürüğe iyi gelior o sebeple ama açocuk için kür olarak kullanmadım denemek lazım ne kaybedicem :)
süt ve süt ürünleri bol protein içerio ya proteinde yumurta büyütüyor .
aslında çörek otunu öğütülmemeiş tüketmek daha faydalıımışhadi bakalım pekala yumurtlama zamanı bi değişim hissettinmi yada bu ara belirtiler yaşıyormusun kuzum çiğnemek çok sinir dimi dişlerle iyice ezmek lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?