Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

işallah canım ya bak bata 3 gün kaldı ama ben zaten senin çatlak olduğunu biliyorum o yüzden süpriz olmucak merak etme

evet haklısın önce kendimize inanmamız gerek.. siz cok güzell moral veriyosunuz insana gercekten:)

:))))) keciboynuzunu esime yediriyorumm ben hic sevmiyorumm örümcek kadın lafınada cok güldümmmm :)) Allahta seni güldürsün:))))

valla bılmıyorumm kı canım ınsaallah hamısızdırkociş dalga gecıyo bu sogukta corapsız gezıyorum dıyeanlamıyo kı halımı
ay baktımda bizim sat lar aynı ama bat'lar farklı gerçi son 2 aya kadar benim de hep 30-31 gündü periyodum ama son 2 aydır 36 ya yükseldi ondan ayın 10 yazdım.göğüslerde ağrı falan var mı peki

kuzu bende başladım ben karışımı kavonaoza yaptım sabah aç gece aç yiyorum hissettinmöi bi değişim sanki ban kuvvet yaptı

ben bu ay yapmıştım onu. bakalım faydası varmı 3 gün sonra öğrencez bebek için fayda vermese bile sağlık açısında çok faydası var valla. hem kendimi daha zinde hissettim hemde yıllardır geçmeyen kabızlığım geçti valla.

serrancım ben sana hiç sormadım sen çörek otu bal tarçını yaptın mı hiçç

düzenli yapmadım ama hep durur tezgahta kocamda bende çay kaşığıyla atarız hep ağzımıza öksürüğe iyi gelior o sebeple ama açocuk için kür olarak kullanmadım denemek lazım ne kaybedicem :)

ay baktımda bizim sat lar aynı ama bat'lar farklı gerçi son 2 aya kadar benim de hep 30-31 gündü periyodum ama son 2 aydır 36 ya yükseldi ondan ayın 10 yazdım.göğüslerde ağrı falan var mı peki

olmaz mı sıstı remennucları da hafıf morardı

Son düzenleme:

hadi bakalım pekala yumurtlama zamanı bi değişim hissettinmi yada bu ara belirtiler yaşıyormusun kuzum çiğnemek çok sinir dimi dişlerle iyice ezmek lazımmış

canımmm al bendende o kadaryanıyorum resmenn
kıslarrrr yananı görür allahhh hahhahahhaha
çapsız yumuşmiii
hımm 18 e bişe kalmamıss kusum onlar 3 günde 19 olurlar...insallahhh
aktarrr kankişim benimmmmm
hoş bulduk canım nasılsın görüşmeyeli bakalım. ben biraz üşengeçlikten geçmişi okumadım da bu arada benim tarifi yaptınmı
yok kusum..henüz almadım haşhaş ama bak aklıma getirdin
meri bu arad kalbimdesin

sende benimmmmm

düzenli yapmadım ama hep durur tezgahta kocamda bende çay kaşığıyla atarız hep ağzımıza öksürüğe iyi gelior o sebeple ama açocuk için kür olarak kullanmadım denemek lazım ne kaybedicem :)

ben akıl etmedim sana söylemeyi hiççç. keşke bu ay onuda yapsaydın ozaman yumişler tavan yapardı herhalde. ama belkide hiç gerek kalmayacak senin yumiş büyücek ve teyze olucamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…