Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
sayfalara yetişemiyorum yaaa...ne olozz bugnn ohh maşşlahh hee..ben sabhtan beri burdyım 3 kişi flndık şimdi maşşalhh ayy bi tuaff oldumm heee...okuyupta neye cvep verceme şeşırıyom ben yazana kadr 3 yayfa geço..
meleğim hoşgeldinn ay yumurtan var bir tane inşllh bu boyda çatlamaz birazda büyür inşllhh da öle çatlar kuzucumm

bak gun aşırı demiyom çörekotu diom bakalım bi dahaki aya ne dicem

işallah canım ya bak bata 3 gün kaldı ama ben zaten senin çatlak olduğunu biliyorum o yüzden süpriz olmucak merak etme
ahh facede yoksun sen bı cvrım ıcı ol ben sana gostercem aman hamıle kalda onemlı değil zuhahaha . azgın kadın senii. ama benım kadar atesli olamazsın . kocam yok ya gecelerı sabaha kadar uyumuyomm . kocam gelıyo eve adam bana koyun gıbı mahsun mahsun bakıyo ben uyuycam dıyomm hanı ceza meselesı varya :) anladın sen

amın kuzum amınnn .. yıyın yıyı bol bol yıyın ben hamıs kalamadıgımda kocama yemekten sora falan falan kuvvet macunu yedırıyodum . bıgun canım tatlı cektı . ballıcerez yedım bı aksamda bı kavanoz :) ertesı gun hamıle kaldım herhalde zuhahaha
düzenli yapmadım ama hep durur tezgahta kocamda bende çay kaşığıyla atarız hep ağzımıza öksürüğe iyi gelior o sebeple ama açocuk için kür olarak kullanmadım denemek lazım ne kaybedicem :)
ye serran saka falan bı yana .. ama cok yeme haaaaaa :) anladın sen ..

ben akıl etmedim sana söylemeyi hiççç. keşke bu ay onuda yapsaydın ozaman yumişler tavan yapardı herhalde. ama belkide hiç gerek kalmayacak senin yumiş büyücek ve teyze olucamm
ölemi diosun sen dün gece dua ettin demi bana inşallah bacım yaw inşallah dr un odasına girerken çatala otururken bile dua okuyodum içimden

hadi bakalım pekala yumurtlama zamanı bi değişim hissettinmi yada bu ara belirtiler yaşıyormusun kuzum çiğnemek çok sinir dimi dişlerle iyice ezmek lazımmış
valla ben bu ay kendimi çok yuhaf hissediyorum. yumurtlama zamanım ne zaman anlayamadım bitürlü ateştende takip etmeye çalıştım ama benim ateş halay çekiyo resmen. ayyy evet ya çiğnemek berbat. hele bide çiynedikten sonra gülmek daha berbat

kızlar değişik bi yöntem daha
Çin
Japon ve uzakdoğu ülkelerinde
gebe kalamıyan ve uterusunu kuvvetlendirmek isteyen kadınlar asırlardır toz Tarçın kullanmaktadırlar

Gebe kalamıyan kadınlar bir tutam toz Tarçın ve yarım tatlı kaşığı balı gün boyunca bir bir sakız üzerine koyup çığnediklerinde tükürükle karışarak yavaş yavaş emilerek etkili olmaktadır

Amerika Meryland’da evli bir çiftin 14 yıldır çocuğu olmamış ve ümitlerini de kaybetmişlerdirBu uygulamalar kendilerine anlatılmış ve yukarıda belirtilen kürün uygulamasına başlandıktan birkaç ay sonra ikiz çocuklarının olacağı tesbit edilmiştir

ben akıl etmedim sana söylemeyi hiççç. keşke bu ay onuda yapsaydın ozaman yumişler tavan yapardı herhalde. ama belkide hiç gerek kalmayacak senin yumiş büyücek ve teyze olucamm
bencede sana katılıyorum sevgılı arkadasımmm .

seydaaa gunduz 40 defa gırdım anam kımse yok dmeek aksamları dızı bıttıkten sora gırmek lazımm

ölemi diosun sen dün gece dua ettin demi bana inşallah bacım yaw inşallah dr un odasına girerken çatala otururken bile dua okuyodum içimden

cıtozz valla sen hamıs kal ben örgü örmeyı öğrencemm :) bi corap örerım bebısee :) hehe kıymetını billll

aman guldum inan ama çiğnememiştim daha ah yararsa sende işe ana ben de kendimi gebe sanarım daha adetim bile bitmeden

ettim valla. bu gün öğlen namazındada ettim. işallah canım yaa sıkma kendini. bak hamile kalabiliyorsun. ben kendimi onunla teselli ediyorum valla. ayy şansa bak ikimizde korunmayı nıraktığımız ay hamile kalmışız. demekki çok fazla büyütülcek bi sorun yok

ana deme kız ağzımdada sakız var ay ben zaten bi gebe kalacam kaçız olcak belli değil

bencede sana katılıyorum sevgılı arkadasımmm .
cıtozz valla sen hamıs kal ben örgü örmeyı öğrencemm :) bi corap örerım bebısee :) hehe kıymetını billll

ayyyhhhh zeynepppp sana bişe diyimi....bu saremmm varyaaa acayip örgü örüyor sapkalar..patikler...
bana söz verdi kızıma örecek

kıs sen ögrenene kadar...
o yapsın bizee zilli eltisine bile yapıyorr

oZAMAN HEPİNİZ DUA EDİN BU YUMİŞ CUMARTESİYE KADAR BÜYÜSÜN :) SİZDE TEYZE OLUNNN :))) ZEYNEPTE ÇORAP ÖRCEK MOR

ilginçç:44::44:hep ıkız bebıslerım olsun ıstemısımdırr denesemm olur mu acabaa:44::44::44:

aman guldum inan ama çiğnememiştim daha ah yararsa sende işe ana ben de kendimi gebe sanarım daha adetim bile bitmeden

ben biraz anormalim sanırım. 5 aydır her ay kendimi hamile zannettim ama tık yoktu. bu ay ben çörekotu kürüne başladım eşimde keçiboynuzu. daha düzenli ilişki yaşadık ama ben daha adetim bitmeden ben bu ay hamile kalmıcam dedim. bakalım hayırlısı. 3 gün var ve benim aklıma test yapmak bile gelmiyo. allah sonumu hayretsin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…